Kurš varētu atgriezt vīru no mīļākās?

ļoti lūdzu iesakiet kādu zīlnieku, burvi, kurš varētu atgriezt vīru no mīļākās, rakstiet lūdzu tie kuri ir jau ar to saskārušies un kāds ir reāli palīdzējis. ļoti mīlu savu vīru, mums ir divi mazi bērni, bet viņš pasaka ka aiziet un grib šķirties. ļoti vēlos vīru atpakaļ un lai mums būtu atkal normāla ģimene un bērniņiem tēvs. bērni pilnīgi raud pēc tēva, nevēlos lai viņiem ir tāda morāla trauma. ļoti, ļoti lūdzu palīdziet ja varat un iesakiet kādu reālu cilvēku kurš spēj palīdzēt.

mezazemene      Atstāj bērnus uz mēnesi pie vīra un pati aizbrauc ceļojumā ,atpūties ,nosauļojies ,sakop sevi un laimīga atgriezies pēc bērniem. Domāju ,ka pati vairs nevēlēsies neko ar to cilvēku .Bet varbūt būs tieši otrādi ,vīrs Tevi tādu laimīgu ieraugot ,iemīlēsies otrreiz!:) Necepies ,domā tikai par sevi!:)

chupene      Piekrītu pilnīgi visām atbildēm!!! Saāc ar sevi...Arī mans vīrs aizgāja pie mīļākās, un ne jau,, ka tur ir sliktāk - tur ir labāk!!!
Savukārt es sapratu, ka man būs labāk ar cilvēku, kam ar mani ir labi...
Neviens vīrietis neiet pie mīļākās bez iemesla - neviens!!!

separatiste      ..jautājums ir tajā..vai tev ir bail sākt vienai dzīvot..?nauda nepietiks?nemāki nolasīt ūdens skaitītāju?nebūs kas krāpj?.
..viņš grib!!!!..un ja tu kautko ļoooti gribētu!!!!

fifidrilla      Man tā nav bijis, bet ir redzēts par līdzīgu ģimeni, un nikādi nespēju saprast, kas vīrietim 10 gadus bija labi pie tās sievietes un pēkšņi vairs nav labi un aizskrien ne jau pie jaunākas, bet tādas pašas. Nu kas?

Es iesaku lūgt Dievu. A ja nu palīdz? Vai atsūta Tev ko labāku dzīvē? ja jau tici Sātanam, tad Dievam arī noticēsi.

Otrs variants - atriebies no sirds. Citi jau neiesaka, bet es saku, ka labāk no negatīvām emocijām atbrīvoties vismaz šādi. :)

Psihologi šķiršanos uzskata par vienu no vislielākajiem stresiem cilvēka mūžā, tā ka nu turies! Lai Spēks ir ar Tevi!

O_LOKUSTA      Nekad nemeigini pieburt atpakal___pasai naksies kutko ziedot un ko darisi ja ta buss tava veseliba --tevi tikai saista ekonomiskie raditaji --to izruna lai vins palidz --kada jega dzivot ar cilveku kurs neko nejut tas buss mocibas pasas istakas !!

oila      ...ja Tu gribi kādu paturēt-palaid.
- ja aiziet un neatgriežas, tātad nav bijis vērts paturēt....
smagi, bet nav variantu....:-((

kaut_kur      ...esi izdzēsusies, tāpēc nevaru Tev atbildēt. Taču zinu, ka no oHo tik viegli nešķiras.Daļa cilvēku gaida , lai viņu žēlo un glauda pa spalvai, bet līdzko nav kas tā, tā izdzēšas un ienāk ar jaunu niku. Ja vēlme parunāties, raksti!

vilaki      Esi tāda no kuras nevar aiziet...

ehidna      Es saprotu,ka man jāatbild essei... Mēs par zemu novērtējam bērnus! Pavisam nesen mana 17- gadīgā meita sacīja tā- Mamu, kāpēc cilvēki tik daudz melo? Man draudzenes saka vienu, bet jūtu,ka viņas domā pavisam ko citu!
Kā tad ir labāk? Ka bērniem tiek melots- jā,bucīši, viss ir o.k.!? Jūs domājat,ka viņi neko nejūt- nesaskaņas attiecībās, saspīlēto gaisotni? Varbūt bērns ir pelnījis dzirdēt patiesību- viņam saprotamā valodā. Bet par to,ka vienai audzināt nav viegli, vari man nestāstīt! Esmu viena uzaudzinājusi savu bērnu- bez tēva materiāla un morāla atbalsta,paļāvusies tikai uz savu spēku, sirdi un talantu. "Mirušiem" lai mūžam slava!:) Un ne mirkli neesmu nožēlojusi,ka neesmu ar tādu vīrieti kopā.

riks      telefona nummurs traģiski gāja bojā reizē ar telefonu. viens Zaķis bija diplomēta ragana. bet neesmu drošs, ka SHIT`o ņemtos izdarīt.

ehidna      Man patīk rika traģiskais skatījums!:)))Nu ko? To zaķi vēl nav uzlikuši uz sārta? Laiskuļi kādi!:)

Natta    1 Attopies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maģija ir un SEKAS ir!!!!!!!!!!!!!!!!! TIE IR AIZLIEGTI LĪDZEKĻI, KAS RADA TEV SLIKTU KARMU, TĀ IR GARĪGA VARDARBĪBA, KAS PAGRIEZĪSIES PRET TEVI PAŠU.
Lai cik sāpīgi tev nebūtu tavai pašcieņai- tādus līdzekļus pielietot nedrīkst, tad ir cauri. Vītu pieburs, bet viņš sāks dzert, jo nespēs no tevis aiziet, vai sāks citādi sevi iznīcināt. Bet tu ar savu likteni vēl nākošās dzīvēs maksāsi.

saulete      Priecājies ,ka viņš iet projām.Manējais dara cietsirdīgāk,skraida pie mīļākās palaiž rokas un grib mani izdzīt no mājas,lai ievestu jauno.

Murrrfee      Ja cilveeks grib shkjirties un iet, ljauj. Tas taa arii ir jaasaprot. Jaabuut slimam, lai saaktu veel chakareet otram dziivi ar mistiskaam magjijaam utt.

Balvina      Nedari tā- lai iet..

jewel      tu esi traka vai?! ja vīrs jau pasaka, ka iet prom... tad arī aizies... lai cik sāpīgi arī tev tas būtu. Ar varu jau nepiespiedīsi viņu Tevi mīlēt...

menesgaisma72      Ātrāk aizies, ātrāk atnāks. Un ja neatnāks, tad Tev nolemts cits vīrietis, tikai jāiemācās pacietība. 2010-10-12

Ilziite1188      Lai notiek viss kā tam jānotiek. Neviens nav otra īpašums. Tā ir. 2010-10-16

dikucis      Sūti bērnus līdzi vīram, tad mīļākā pati visus atvedīs Tev mājās un palūgs , lai to vīru pieturi ciešāk, viņai tādu, ar piekabēm vairāk nevajadzēs:)) 2010-10-20

Mtrix      Piekrtītu domai, ka ar varu nevienu nepiespiedīsi. Un varbūt ir vērts domāt, nevis par zīlniecēm, bet ko pati esi "nošāvusi greizi", jo nav jau "dūmi bez uguns".
Sapucējies un iepatīcies savam vīram no jauna:-) Lai Tev veicās!:-)
2010-10-30

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu