Kurš varētu atgriezt vīru no mīļākās?

ļoti lūdzu iesakiet kādu zīlnieku, burvi, kurš varētu atgriezt vīru no mīļākās, rakstiet lūdzu tie kuri ir jau ar to saskārušies un kāds ir reāli palīdzējis. ļoti mīlu savu vīru, mums ir divi mazi bērni, bet viņš pasaka ka aiziet un grib šķirties. ļoti vēlos vīru atpakaļ un lai mums būtu atkal normāla ģimene un bērniņiem tēvs. bērni pilnīgi raud pēc tēva, nevēlos lai viņiem ir tāda morāla trauma. ļoti, ļoti lūdzu palīdziet ja varat un iesakiet kādu reālu cilvēku kurš spēj palīdzēt.

mellnnuks      Pieņem patiesību un atmet domu par zīlniecēm, burvēm, vai sauc tos kā gribi.NEDRĪKST iejaukties otra cilvēka pasaulē...tā nedarīs laimīgu nevienu, jo mazāk Tevi pašu.Visnosodošākais ir šī skraidelēšana pa zīlniecēm!!!Gan slimību, gan sadzīves jautājumos.
Domā reāli, dari reāli, bet nejauc iekšā citu pasauli! Ja cilvēks grib aiziet, tad laid lai iet...ja atnāks atpakaļ, tad mīl patiesi, bet ja nē, bērnam ir tikai sliktāk no šādām piespiedu laulībām...it kā ir abi vecāki, bet tajā pašā laikā, ko Tu viņam dosi, slēpsi vīra mīļākās, staigāsi nervoza...vai nav labāk ļaut otram būt laimīgam(ja jau Tu viņu mīli), bērna attiecības nebojājot ar tēvu, neskatoties kur un ar ko viņš ir- viņš ir tēvs.pati saņemies...ar to dzīve neapstājās.

rozamunde      1. Izmisīgi mētajoties pa māju un kaļot plānus kā aizgajēju noturet vai atpakaļ dabūt, savus bērnus traumē vairak kā aizvertas durvis aiz tēva.
2. Savācies un mīli savus bērnus par diviem.
3. Ja jau vīrs ir izlēmis tevi atstat ar diviem bērniem, tad ar` atstās, un tu vari kaut par oduvančiku parversties, nelīdzēs.
4. Deizija izteica labu piedāvājumu - reizē ar čumidāniem tēvam uz jaunām mājām dot līdzi abus raudošos bērnus / kuš!, puritaniskās mammītes/.
5. Liecies mierā, samierinies ar jauno statusu un DZĪVO!

garaamejoshais      Nu mlje kaada magjija? Juus idioti esat? Nedriikst nedriikst.. tachu taadas magjijas nemaz nav ..doh

Torpedo      Mulkiibas! Laid tak viiru valaa! Vinjam ir jauna miilestiiba un tas attiasno visu! Tas ir par visu svariigaaks sai pasaulee! Tu nedriiksti vinjam trauceet buut laimiigam - tev vnk nav uz to nekaadu tiesiibu! Vins ir tevi gariigi paaraudzis!

normiss      sviesc! gājējus un mirējus,neapturēsi:))))

AfterTaste      Lai iet, tik nokārto bērniem alimentus, sakārtojiet materiālās lietas...

Agilasa      Torpedo! Vīrs nevis garīgi pāraudzis, bet netiek līdzi, sievietei vienkārši izmisums.Tas, ka aiziet pie citas, tas nav rādītājs virieša prāta spējām.

veelossmaidiit      Ar to magiju ir ta ,ka pec paris gadiem saslimsi tu vai nu tavi berni.viss tiesam atgriezas atpakalj,esmu redzejusi sava acim.Laid vinu valja.Lai maksa alimentus ,palidz nodrosinat berniem dzivi.Paris reizes nedela ,lai pavada ar viniem laiku.bet tu taja laika vari sak meklet jaunas attieciibas.
sievietes pec vira aizziesanas vai nu sabruk vai nu sak jaunu dzivi.Es tev iesaku vadities pec 2 varianta.Noperc sev jaunu kleiti,nomaini frizuru.uzlabo figuru un rinda jaunu viriesu staves pie tavam durvim.
bet neaizmirsti milet bernus!
Lai veicas!
un neklausies tos pamulkus,kas tev te raksta ,ka pete esi vainiga.reizem ,lai cik mes labas butu ar to nepietiek.Ja nav lemts,tad nav!)

Pticka      tiesham zhel berninu, bet no otras puses - tas, ka vins aiziet no tevis, nenozime ka pametis bernus! ja vins bernus mil, tad joprojam bus kopa ar viniem (tikai retak) - bet, ja nemil - kada jega vinu pietureet ..ne tevi ne bernus nemil - azis kaut kaut kads :D
un domaju taisnibu iesaka - neturi vinu, lai iet, doma ka uzlabot savu izskatu un savu garastavokli - varbut vins vel pardomas vai atradisi citu labaku :)

riita_dille      Esmu otrā pusē - kādreiz biju šādā situācijā, viss atrisinājās lieliski..Un varu pastās`tit, ka "tā, otrā"nav ne velns, ne ragana kura nodarbojas ar zālīšu vārīšanu un vīriešu "piebarošanu" un "nodzirdīšanu".Vienkārši ir sievas, kuras savus ne mīl, ne novērtē, ne ciena , ne arī cilvēcigi izturas..un ko tad var gaidīt?Protams, droši vien autorei smagi, ka pēkšņi nebūs vairs ko slaukt un kam sēdēt uz kakla, bet nu tāds tajā dzīvē ir tas "rasklads", kā teica lapsācijs....

Pticka      un ir riita-dilles, kuras savac nabadzinus pret kuriem necilvecigi izturas :D

riita_dille      jā, un man lieliski noderēja, esmu laimīga:)))

Kamija      Visu smalki neizpētīju, tik iekrita acīs - a vecim kāds kaut ko vispār taisās pajautāt? Vai tas tā kā normāli otra vietā lēmumus pieņemt???

Forša attieksme - gribu veci ņemu, gribu - neņemu! Moška aizej labāk saldējumu nopērc... :p

Citādi piebursi sev nelaimi, gočpendel saku!!!

Little_by_little      Interesanta diskusija. Bet ir viens jautājums dāmām - kāpēc tos bērnus taisījāt, ja pašām pakaļa plika, un esat atkarīgas materiālā ziņā no veča? Nevari pati uzturēt (samaksāt) - tātad šī izprieca "By Default" nav paredzēta šādam indivīdam. Cerēt, ka kāds to visu apmaksās ilgtermiņā, var tikai naivais, vai citādi prātā apdalīts cilvēciņš. Protams reizēm jau izdodās laimēt loterijā - atrast aunu, kurš apmaksā visu, bet es ar tādu negribētu sapazīties, kretinē mani prostitūcija.

markess      Parasti gan bernus rada 2 cilveki.Ja ta ir lauliba,tad laikam bija domats vinus audzinat un uzturet.Normali butu,ja virs pelnitu,bet sieva audzina bernus lidz kadiem gadiem 10,tad var domat ari par darba iesanu.Nav mums labi apmaksatu darbu,saprotu.

kaut_kur      Lasu un esmu šokā. Šai gadījumā vairāk par par atbildēm, nevis jautājumu. Cilvēks palūdza padalīties citus, kam ir bijusi līdzīga situācija un ieteikt pie kā griezties, nevis lai viņu audzinātu un no panckām kratītu. Jau tā smagi:( Ja gribētu citu padomu, noteikti grieztos sadaļā "attiecības"..........
Par tēmu. Neiesaku ar pieburšanu nodarboties......kā jau tika minēts, ja pielieto melno maģiju, viss dubultā nāk atpakaļ. Nevar izslēgt variantu, ka otrā puse to dara......tādā gadījumā Tu varētu apmeklēt kādu tantuku, lai noņem to pieburšanu. No otras puses saku nē, jo ja pretī būs uzņēmīga, kas atkārtos maģiskos rituālus, tad tas vīrelis fiksi vien tiks piebeigts. No savas pieredzes varu teikt, ka labāk pieņemt situāciju un iepazīt Dieva žēlastību. Tev nevajag ne baznīcas, ne sektas, lai Augstākajam pateiktos par katru nodzīvotu dieniņu, lai parunātos un lūgtu......ja būsi stipra, Tu saklausīsi atbildes.....tās atnāks pie Tevis vai nu caur sapņiem, vai dzīves situācijām. Un vēl, dzīvē piepildas un notiek tikai tas, kam jānotiek........cits līdz galam nonāk pa taisno, cits nomaldas, bet galā nonāk vienalga. Tev ir bērni un viņiem vajag Tavu mīlestību. Jo vairāk Tu viņus mīlēsi tieši šajā situācijā, šajā brīdī, jo vairāk saņemsi atpakaļ viņu mīlestību. Izturību un gaišas domas!

liimlenta      Kam Tev tādu lupatu, labāk ķeries klāt jaunajai līgavai un sāc lādēt paaudžu paaudzēs!!!!!!!!!!!!!

Lucy      liimlenta nu gan Tu dumi runā par to ladēšanu,psee ārprāts:)))
Mēs jau nezinam īstenību,kā ir,autore klusē..varbūt tas vīrietis ir mēginājis kompromisu,dzīvē notiek arī tā,ka šķirās..tikai tas jādara pa skaisto,nevis buršanas,lādēšanas.
Vienīgi ja vecis neiet uz kompromisu,tik meļī par savu mīlu,tad gan,tā pa sapīgo vajag sasist,caur tiesu un atstāt pliku,basu,kā baznīcas žurku un lai tad iet un pi.. uz nebēdu!!
DULLAS GAN BĀBAS,GODA VĀRDS!!

Torpedo      Lucy, nu, atziisities, ka tu izliecies un teelo??!! :DDD Nu, nevar tak cilveeks patiesi buut tik dumsh??!!! :D

vnk_jauka      kas tie par maza kaķēna murgiem!!!!!!!! no pieaugušas sievetes.
Tev neviens nepieder, ja mīli, tad ļauj būt laimīgam arī viņam. Egoisma augstākā pakāpe.

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu