Taro.

Vai esi bijis/bijusi pie tarologa,kāršu licējas? Kādas atsauksmes? Sajūtas?

Tessa      cinnij, beidz muldet. ne tev kads taro lika, ne tevi tas izglabs. 2024-01-30 13:52

diniite      Ja esi laba Taro speciāliste...jautājumi Tev nerastos!Taro spečuki savā lauciņā viens par otru ir visu dzirdējuši!Nepārliecinātība šai jomā vispār ir graujoša ,un piedevām nosodoša.Jo Tu ar visu šo SPĒLĒJIES! 2024-01-30 16:23

dabasmiilis      ...

Pat zinu, kādēļ tika izveidots kremļa[projekta "Putins"] režīms - tas ir saistīts ar Mesijas nākšanu, kuram jānāk tieši no krievijas, tādēļ vatikāns ar saviem sātaniem cerēja, ka totalitārā režīmā Mesija nespēs nonākt pie varas, ka viņu ātri pārķers, bet kārtējo reizi tumsa kļūdīsies. Gaisma tumsu uzvarēs, tumsai daži gadi vēl agonijai - 7-8 pēc maniem aprēķiniem!

Nu nevajadzēja rentv aizliegt, būtu turpinājis mierīgi lūrēt savus mīļos dokumentālos raidījumus un nevienam neuzbāzies, bet sātanisti ar saviem aizliegumiem, palīdzēja man augt, apgūt jaunus apvāršņus, līst tur, kur nekad nebūtu līdis... aizliedzot, aizslēdzot vienas durvis, tika atvērtas daudz bīstamākas durvis - pilnas ar zināšanām!
2024-01-30 21:47

Hugo7      dabasmīli, es arī laikam būšu gaišreģis, jo jau no sākuma bija aizdomas, ka tiem visiem trakā suņa murgiem, kas no tevis nepārtraukti nāk ārā, cēlonis meklējams REN TV. Jā, cilvēkam ar vāju psihi ilgstoši skatoties šos "dokumentālos" raidījumus, diemžēl rezultāts var būt arī tāds... 2024-01-30 23:15

Lexx      Jādalās ir ..ka miljoniem gadu nekur nekas nekustējās ,tikai amēba stulbi tirināja kājas.
Un tad amēba nodomāja :: dievs taču vēlējis dalities .!!! padomāja amēba un pārdalījās uz pusēm ..un tad tās lietas sāka kustēties no vietas..
2024-01-30 23:26

smooth      @Lexx, neesi nu tik pieticīgs! : ))
MiljARDIEM gadu ne miljoniem..
Sv-dien tieši sabiju Dabas muzejā, ilgi pētīju un priecājos par šo spirāli:
https://science8sc.weebly.com/uploads/1/3/2/7/132773018/editor/geological-time.jpg?1600196490
Mēs (homo-da-jebkas-tur) te uz Zemes esam vien īsu acumirkli, bet jau esam paspējuši TIK daudz sačakarēt..
: DD
2024-01-31 01:39

smooth      Dinozauru izmiršanai Juras un Krīta periodā vajadzēja ~ 141 miljonu gadu
, mums pietika ar 1945 gadiem, lai piezemētu atombumbu..
Diezgan skumīgi, ja tā padomā. : ]
2024-01-31 01:50

Vaukskis      Esmu protestants; man pret taroloģiju, tāpat kā visu okultismu, kas nav zinātne, nav respekta, bet to izplatība un popularitāte drīzāk biedē. Biedē ar to, ka tajā visā slēpjas vēlme iegūt varu pār laiku, pat vēstures gaitu un pār cilvēkiem, kā arī centieni sev piesaistīt apslēptos spēkus. Visas šīs parādības ir pretrunā ar godu un cieņu, ko jāpavada mīlošai bijībai un kādu kristīgai civilizācijai, kāda pēc noklusējuma ir Eiropa, pienākas apliecināt vienīgi Dievam. Taisnīga kristīgā nostāja pret visu, kas attiecas uz nākotni, ir paļauties uz Dieva apredzību un atsacīties no jebkuras neveselīgas ziņkāres šajā jomā. Savukārt neapdomība, pie kuras pieskaitāma ticēšana ezotēriskajiem tēliem, ir pieskaitāma bezatbildībai. Astrologi Bībelē vairākkārt ir atstāti kaunā, kad lasām Daniela grāmatas notikumus. 2.Ķēniņu grāmata, 5.Mozus grāmatu, tāpat arī Jesajas grāmatā esam stingri brīdināti par aktivitātēm, kas saistītas ar astroloģiju, tās vienmēr beidzas ar smagu Dieva sodību. 2024-01-31 10:27

f12      Taro kārtīs ir interesanti zīmējumi un simboli , un no tiem var izveidot stāstu vai pasaku-gluži kā no cirvja izvārīt zupu.
gluži tāpat kā no cipariem ,burtiem , rūnakmeņiem,apustuļiem vai totēmiem, kafejas biezumiem vai vistas kauliem.
nākotni vai jebko citu pēc tām gan paredzēt protams nevar- vienīgā jēga ir parunāties ,ja taro licēja ir interesanta.
2024-01-31 15:56

dabasmiilis      Varu padalīties, kā nejauši nonācu līdz taro.
-Kad pasaulē sākās piespiedu injekcijas, dabūju linku uz vienu taro video, kurš bija publicēts vēl pirms tām injekcijām, tur tika izstāstīts precīzi, kā tas viss notiks, viss par injekcijām, to saturu, sekām... bet zīmīgi, ka to video uzgāju pus gadu pēc publicēšanas, kad piespiedu process bija jau aiz muguras, līdz ar to varēja salīdzināt ar jau notikušo + salīdzināt ar manām savāktajām zināšanām par to visu afēru - un tur pilnīgi viss 100% sakrita. Un mani ir ļoti grūti pārsteigt, bet tas bija kaut kas! Tad arī sāku pētīt citus viņas video, par tēmām, kurās orientējos, lai pārbaudītu vai tā nav bijusi tikai liela sagadīšanās... un secināju, ka taro ir spēks, bet spēks tas ir īsta meistara rokās, pagaidām gan meistarus esmu redzējis vairāk kā šarlatānus, šarlatāni ātri sevi nodod, kā arī šarlatāni pastiprināti reklamējas un pie katras iespējas aicina uz seansiem. Parasti šarlatāni publicē video, kur jautājumi aptuveni šādi - "vai vīrs mani mīl!?" Tur var manipulēt uz sirds patikšanu, pilns ar muļķēm sievām, kas nesīs naudiņu, lai to uzzinātu, un neviens nespēs pārbaudīt... un visticamākais tās muļķes sievas pašas nesapratīs, ka apjātas. Es saku, tas ir līdzīgi kā ar horoskopiem, dienas horoskopi nav horoskopi, kā arī kur tavai zīmei nākammēnes sola kļūt stāvus bagātai vai laimīgai, kur nu vēl Vangu klāt piesauc - tā visa ir manipulācija... Pateicoties šiem šarlatāniem, kā arī tumsas spēku manipulācijām ar cilvēku apziņu, cilvēkiem ir negatīva attieksme pret šīm zinātnēm!

-Vaukšķi, Dievs mums deva prātu, lai mēs domātu, analizētu, spriestu, tādējādi spētu sevi pasargāt, nevis paļautos uz Viņa aizgādību, tā it kā Radītājam nebūtu ko citu darīt, kā pieskatīt Vaukšķi, lai tam uz galvas neuzkrīt ķieģelis.
💚Ja sevi nesargāsi, tad neviens dievs tevi nesargās! Šobrīd ir jāizmanto jebkurš ierocis, ja neesi pamanījis, tad pie mums gaisma karo ar negribīgi aizejošo tu
2024-02-01 22:02

dabasmiilis      ...gaisma karo ar negribīgi aizejošo tumsu, un šeit neiet runa tikai par ļautiņiem, šeit ir iesaistīti arī "lielie puikas", cīņas visos līmeņos. Informētiem cilvēkiem būs vieglāk pārdzīvot tos pārbaudījumus, kamēr pārējiem tas būs prātam neaptverami, saies sviestā, jo pēdējā brīdī tik daudz informācijas viņu prāts nespēs apstrādāt!

-Hugo[vai varbūt tomēr Ļekainītis!?]! 😄
Labāk aizej humanitārās zinātnes pastudēt, varbūt spriestspēja uzlabosies! 😉
-Dokumentālās filmas nav komēdijas par zemjostas jokiem, kur bez domāšanas var iztikt, tikai stulbi fonā rēcot...

💚Dokumentālās trenē domāšanu - kritisko, abstrakto, analizēšanu ... , un vispār spriestspēju kopumā. Tās filmas neskatās katrs[smagas filmas], jo tur ir jādomā[bet smadzenes pēc dabas ir ļoti slinkas, ja tās nekustina, tās pašas izvēlas slinkot!], jāizvērtē, jāanalizē, tur nevar nekam ticēt, nevar akli izvēlēties puses utt.
-Kaut vai viens piemērs - ja tur reklamē kādas mums krutas raķetes - aplidos mēnesi un tad vēl trāpīs mērķī ar milimetra precizitāti utt..., domājošs cilvēks uzreiz zina, ka tā nav taisnība, jau jāsāk ar to, ka krutai raķetei pirms tam vēl jāprot uzlidot gaisā, nemaz nerunājot par visu citu. Bet nedomājošais jau ārdās vai no bailēm apmīzies!

💚Nekad nav par vēlu kustināt smadzenes, ja nu vienīgi, kad demence jau atnākusi, tad izlieto ūdeni vairs neizsmelsi!
2024-02-01 22:05

Puuciz      Gribi sev problēmas dabūt garīgajā plaknē? Tas viss ir no ļauniem gariem 2024-02-23 18:11

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu