Piecas Zodiaka zīmes, kas labprāt sāpina cilvēkus

Šodien portāks apollo atklāj kuras tās ir - Strēlnieks, Mežāzis, Dvīņi, Lauva un Skorpions. Par pēdējo, cita starpā, teikts: "Šī ir riebīgākā no visām Zodiaka zīmēm - Skorpioniem patīk bojāt citu cilvēku dzīves tāpat vien, bez kāda īpaša iemesla. Šīs zīmes pārstāvjiem patīk noraudzīties citu ciešanās."
Jūs piekrītiet? :)

mezmalis  1   Pilnīgas muļķības ,raksta autors Strēlnieku tur pievienoja tikai viena iemesla dēļ - lai to kopbildi uzlabotu ,citādi būtu pārāk drūms raksts un lai pārējām zīmēm jautrāk! ;)

Es to personīgi saku ,esmu vistīrākais eņģelītis - tīšām nevienu nesāpinu , ja arī nejauši esmu kādu sāpinājis un uzminis viņam uz astes, tad pēc tam trīs dienas mokos ar sirdsapziņu!


-Šis teksts man labāk patika no tā raksta: "Ar Strēlniekiem labāk neiesaistīties konfliktos - viņus ir neiespējami uzveikt."
/Pačukstēšu - tā ir patiesība ,tik stūrgalvīgi ,ka nav vērts viņus pārliecināt par pretējo , tāpat man būs taisnība./

Ps. Par manipulācijas meistariem paklusēšu ,lai vēl sevi nenodotu! Es gan teiktu - virtuozs ne meistars!

mikeliene  2 2 Man ir draudzene-skorpītis,vīrs-dvīnis,no malas skatoties,oi skorpis nospiedoši vienmēr uzvar,lai gan dvīnis ar turās pretī! Kad viņi strīdas,puss rajons skan..;) Bet paiet pāris dienas un ģimenē ir atkal miers.

leone  2   Kā Skorpiona zīmē dzimusī bildīšu kādu vārdu gan savu sugas/horoskopa brāļu un māsu,gan attiecīgā dzīvnieciņa aizstāvībai:neviens skorpions nedzenas pakaļ,lai iekostu "tāpat vien".Bet pāridarītāji gan saņem pēc pilnas programmas.

Nate  1 3 Skorpioni ir nejauki, tas tiesa. Strēlnieki laikam arī. Bet protams, ne visi un ne vienmēr.

mezmalis  1 1 14:41,
-Nu ko es Tev tādu esmu nodarījis !?
Ka Tu tik nelāgi par strēlniekiem izsakies! Viņi ir superīgi cilvēki - vieni no pašiem labākajiem...

Nate  1 1 14;54
Tas bija par sievietēm Strēlniecēm. Vīrieši Strēlnieki ir labi, piekrītu.

ieva03  2 1 Vai Tu Chris nezini kuru izvēlēties? Tad izzīlē kafijas biezumos,bet vispar auni ir visforšākie,izdusmojas un visu ātri aizmirst,un nepiemin ar ļaunu.Tā kā,ja nezini,kuru ņemt-iesaku aunu.

Vizmonta  1 1 nu ta jau anm ar jāpareklamē sava zīme kā krutākā(

Vizmonta  1 1 esmu-Jaunava!

Tinte    1 Pēc saules zīmes vien nevar pateikt. Paskaties vēl, kur viņiem Ascendents un Mēness, tad tā bilde būs skaidrāka.

mezmalis  1 1 Sorry ,Jaunavas ballītē netika lūgtas! ;)

Apollo heiteri tik tālu vēl netika horoskopu sarakstā...

luuna    1 nav taisnība, katrai zīmei ir augstākais un zemākais tips, tātad neviena zīme pati par sevi nav īsti slikta un pēc saulītes vien spriest par cilvēku vispār ir absolūts absurds, lai runātu par astroloģiju tā ir mazliet jāpamācās. Nu padomājiet paši, ja būtu tikai 12 identiski vienādu cilvēku tipi ar vienādiem rīcības modeļiem un identiskām dzīvēm, tad jau atliktu tikai apvienoties grupās atbilstīgām zīmēm un rastos vienādo klonu grupas jeb saimes ar kurām viegli manipulēt, kur te ir loģika? Runājot par masu medijiem - tas ir bizness, ar kaut ko nauda ir jāpelna, cik tas ir ētiski tas ir cits jautājums.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu