Kāpēc baznīca aizliedz nodarboties ar jogu?

Man joga palīdz uzlabot veselību, draudzene mokās ar visādām kaitēm, iesaku pievienoties jogai, bet viņa nedrīkstot, jo mācītājs aizliedzis.

Spicis  3   Reliģija - kāpēc kristieši nesvin Jēzus apgraizīšanas svētkus un pat noklusē šo "faktu"? Vai viņš ietilpst svētajā trīsvienībā (tēvs, dēls, gars) jebšu sēž blakus viņiem? Kādi viņam bija pusbrāļi un pusmāsas?
Bet mācītājam grēksūdzē jāstāsta par jogas nodarbībām, lai ir ko atlaist (piedot). Glupi stāstīt kādus grēka darbus ieplānots paveikt.
Lai tiktu tuvāk Dievam, jāapgūst ivrits; vienīgā valoda kurā esot komunicēts ar viņu kalna galā un pierakstīti rīkojumi kā pareizi dzīvot (atkal tajos par jogu nav ne vārda).

vilks28  1   Nedomāju ka joga ir panaceja no visām bēdām un nelaimēm. Diezgan egoistisaka lieta pēc būtības un ar kristīgām vērtībām tam ir maz sakara.

AivarsN  3 1 Nekur jau arī nav teikts,ka Jēzus bija ebrejs. Viņš taču gribēja ebrejus no sātana pielūgšanas atrunāt,bet tie viņu par to upurēja savam kungam,Kristus vārdā nodēvējot jauno reliģiju,ar kuru pakļaut visas pasaules iedzīvotājus,kuri nav ebreji. Ne jau velti,Kristīgās baznīcas svētku kulminācija notiek tieši pusnaktī un pilnmēnesī ar rituālu upura asiņu dzeršanu un miesas ēšanu. Vai pēc tā visa vēl ir jautājumi,kam par godu tas tiek darīts?

daimond  1 1 Baznīcai nevar aizliegt aizliegt nodarboties ar jogu, bet tai pašai gan var atļaut ar to nodarboties tajā laikā, kad paejat tai garām...

fargo  3 2 ja kaut kas te liecina par aprobežotību, kura tuvojas vai pat jau ir patiesa muļķība, tad tas ir daļa no atbildēm šai tēmā.
par ko tās noteikti! neliecina, tad par saprātu.

RRAGANA      Shining->Tu te par ko, a????🙄
Kur es ko vairoju? Es ļoti labi zinu, ka jāiesildās!
Ja Tu par mana komentāra pirmo daļu, tad es par oho personu ar niku Joga!!! Domāt vajaga ((c)kaut kāds)

Spicis      AivarsN , palasi : MATEJA EVAŅĢĒLIJS

1. nodaļa

Jēzus Kristus, Dāvida dēla, Ābrahāma dēla, cilts grāmata.

daimond  1 1 Tā viš i fargo. Kad tev ir slikti, tad tu dziedi par žīdu dievu. Kad tu dziedi par žīdu dievu, tad slikti paliek citiem. Kad citiem paliek slikti, tad tev paliek labi... Tāds bībē dievs, kuram no vienas ribas sadzimušie dalījās miljons parazītos-vergturos žīdos un viņu miljards vergos- tāds nav ne suņa sūda vērts.;)

luuna    1 būtībā droši vien tāpēc, ka joga pieder pie austrumu medicīnas un satur arī teorētisko zināšanu daļu, kas pieder pie austrumu ideoloģijas un reliģiskajām vērtībām līdz ar ko nav savienojama pilnībā ar rietumu reliģiskajiem uzskatiem un no baznīcas viedokļa uzskatāma par musinošu ikdienas kristietim, pret jogas metodēm, kas satur fizisko vingrojumu kompleksu veselības veicināšanai un nostiprināšanai noteikti mācītājam iebildumu nav.......šāds aizliegums visticamāk ir domājams, kā reliģiska piesardzība un nekas vairāk.......

ube      "viss tev ir ļauts, ne viss tev der"....katrs pats zin, kas viņam der. Kurš var neļaut darīt ko gribu? No rīta baznīca, pusdienā joga, vakarā kāda cita bauda....Pretrunas izdomā katrs pats. 2018-06-08

Karmensita      slinkums tavai draudzenei ir, tāpēc izdomāja tādu atrunu 2018-06-16

Karmensita      Piedāvā pilates, redzēs, ko teiks 2018-06-16

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu