Bībeles dedzinašana jo bībele ir kaitīga !?

Bībeles dedzinašana jo bībele ir kaitīga !?Bībeles dedzinašana jo bībele ir kaitīga !?
Ir doma vēdiskajā jogas rituālā sadedzināt kristiešu buramo grāmatu - bībeli, ar kuri viņi pa stūriem burās uz latviešu un citām tautam un tapēc tās piemeklē visādas nelaimes, reliģiskais opijs apstulbo cilvēku prātus un cilvēki zaudē loģisko spriestspēju, domāšanu.
Bībele ir pasaules globalizācijas projekts jeb koncepcija un tajā vieni likumi ir ebrejiem (ka tie var valdīt pār gojiem , tos apkāst, nogalināt) un citi likumi ir gojiem jeb kristiešie - pakļauties jo debesīs labāki būs. Šāda literatūras ir reāli kaitīga, jo Krievijā 19.gs izdodot bībeli, pēc tās izlasīšanas 1/4 daļa cilvēku nojūdzās, jo bībelē tiešais teksts nesakrīt ar zemtekstu, veidojās šizofrēnija. Kā arī Kristus Mācība ir tikai Kristus paša teiktais, pārejais bībele ir piedzejots, rediģets utt.

pardon_my_french    1 Jautājumu uzdod dzīvs cilvēks. Un pārējie viņam pilnā nopietnībā atbild. Makaronu dieva duršlāgu tik nesadedzini, alni lupaglazais ))

estepat  1 1 Ja Dievs ir, tad šeit uz Zemes esošais¬iekošais liecina, ka Viņš nav tik- visus- mīlošs, vai tik spējīgs, kā Bībelē aprakstītais. Tālāk jau ir divi varianti: vai nu viņš ir mīlošs, bet nespēj visus, savu abu radīto pieaugušo radīto bērnus- aizsargāt un apgādāt, vai arī spēj, taču nevēlas. Man pieņemams ir tikai pirmais- mīlošais- ar ierobežotām spējām, bet visvarošais, kurš nevēlas aizsargāt un apgādāt savējos radījumus un viņu pēcnācējus, manās acīs ir visvarens morāls kroplis..;)

Kristine_78      Aiznes bībeli uz baznīcu , tev mierīgs prāts un baznīcai prieks

meiby  1   Bībele — grāmata no Dieva
Ar ko Bībele atšķiras no visām pārējām grāmatām?
Kā Bībele palīdz risināt personiskas problēmas?
Kāpēc var uzticēties Bībelē lasāmajiem pravietojumiem?
1., 2. Kāpēc Bībeli var saukt par aizraujošu dāvanu?
VAI atceraties kādu reizi, kad labs draugs jums kaut ko uzdāvināja? Saņemt dāvanu droši vien bija ļoti aizraujoši un patīkami. Turklāt jebkura dāvana ļauj spriest par pašu dāvinātāju — tā liecina, ka viņš augstu vērtē jūsu draudzību. Jūs, bez šaubām, pateicāties draugam, kas šādi apliecināja jums savu uzmanību.

2 Bībele ir dāvana, ko cilvēkiem ir devis Dievs, un par to mums viņam būtu jābūt no sirds pateicīgiem. Šajā neparastajā grāmatā ir stāstīts par to, ko mēs nekā citādi nevarētu uzzināt. Piemēram, Bībelē rakstīts, kā tika radītas zvaigžņotās debesis, zeme un pirmais vīrietis un sieviete. Bībelē ir atrodami uzticami principi, kas palīdz pārvarēt dzīves grūtības un raizes. Tajā paskaidrots, kā Dievs īstenos savu nodomu un nodrošinās uz zemes labākus dzīves apstākļus. Kā redzams, Bībele ir aizraujoša dāvana.

3. Par ko liecina tas, ka Jehova ir sagādājis Bībeli, un kāpēc ir patīkami to apzināties?
3 Bībele ir arī ļoti patīkama dāvana, jo tā daudz ko atklāj par Dievu Jehovu, kurš to ir sagādājis. Tas, ka Dievs mums ir devis šādu grāmatu, liecina, ka viņš vēlas, lai mēs viņu labi iepazītu. Ar Bībeles palīdzību ir iespējams tuvoties Radītājam.

meiby  1   SASKAŅA UN PRECIZITĀTE

6., 7. Kāpēc Bībeles savstarpējā saskaņa ir īpaši iespaidīga?
6 Bībele ir sarakstīta 1600 gadu laikā. Tās rakstītāji dzīvoja dažādos laikos un piederēja pie dažādiem sabiedrības slāņiem. Starp viņiem bija zemkopji, zvejnieki un gani, kā arī pravieši, tiesneši un ķēniņi. Lūka, kas ir sarakstījis vienu no evaņģēlijiem, bija ārsts. Tomēr, lai gan Bībeli rakstīja dažādi cilvēki, tajā no sākuma līdz beigām izpaužas pilnīga saskaņa.*

7 Pirmajā Bībeles grāmatā paskaidrots, kā sākās cilvēku problēmas. Pēdējā Bībeles grāmatā stāstīts, ka visa zeme kļūs par paradīzi — skaistu dārzu. Bībelē iekļautais materiāls aptver tūkstošiem gadu ilgu vēsturi, un viss, ko tajā var lasīt, kaut kādā veidā ir saistīts ar Dieva nodomu. Bībeles savstarpējā saskaņa ir iespaidīga, kā tam arī būtu jābūt ar grāmatu, kas nāk no Dieva.

8. Miniet piemērus, kas liecina par Bībeles precizitāti!
8 Bībele ir zinātniski precīza. Tajā pat ir ietverta informācija, kas kādreiz tālu apsteidza savu laiku. Piemēram, 3. Mozus grāmatā senajiem izraēliešiem bija doti likumi par karantīnu un higiēnu, kaut gan par šādiem jautājumiem apkārtējās tautas vēl neko nezināja. Laikā, kad daudziem cilvēkiem bija maldīgi priekšstati par zemi, Bībelē bija rakstīts, ka zeme ir ”uzkārta ne pie kā”. (Ījaba 26:7.) Protams, Bībele nav zinātniska rokasgrāmata. Taču zinātniska rakstura informācija, kas tajā ir iekļauta, ir pilnīgi precīza. Un vai gan to arī nevajadzētu gaidīt no Dieva iedvesmotas grāmatas?

9. a) Kā izpaužas tas, ka Bībele ir precīza un uzticama no vēsturiskā viedokļa? b) Ko par Bībeli var secināt no tās sarakstītāju godīguma?
9 Bībele ir precīza un uzticama arī no vēsturiskā viedokļa. Tajā ir minēti konkrēti fakti, nosaukti cilvēku vārdi un pat doti viņu raduraksti.* Pretstatā laicīgajiem vēsturniekiem, kas bieži vien neko nerakstīja par savas tautas sakāvēm, Bībeles sarakstītāji bija godīgi un necentās slēpt ne paši savas, ne sava

Skolniecins  3 2 Principā speciāli pirkt un dedzināt ir nevajadzīgi tēriņi. Savās mājās ikonas, bībeles esmu jau ārā ugunskurā nosvilinājis. Neviens manā ģimenē bībeles nelasa. Ateisms. Es tos krāmus izmetu, man nevajag savā mājā kristiešu spamu. Viņi ar senlatvjiem vel trakāk izrīkojās. Ja Tev ir tā grāmata kā vecs hlams plauktā, tad droši dedzini. 2017-10-29

shining    3 grāmatu dedzināšana kā akts liecina par ierosinājuma autora, atbalstītāju un izpildītāju tumsonību. 2018-04-15

vechomodauns  1   Kapeec jaalasa to sinteetisko bukletinju? labaak neziniiti uz meeness izlasu.Pienaaks laiks,kad bazniicaas labaakajaa gadijumaa buus kaada noliktava,bet paarsvaraa tos sveskermenjus noslauciis no muusu Dzimtenes vaibstiem.Mums ir sava sirdsgudriiba ,utt . un nevajag mums te nekaadus jahviesu murgus. 2018-07-21

Vineetaa    1 Dedzini savu Šri Matadži, tā tev atņēmusi pēdējās niecīgās prāta druskas. Ko tad Bībeli dedzināsi,, ja pats to nelasi.
Kristiešu nelaime ir, ka viņiem nav dzīva skolotāja, kas pastāstītu no savas pieredzes par to, ko pieredzēja Jēzus un pārējie apustuļi, pārējais viss normāli, tie, kas grib saprast, tie saprot.
2018-07-26

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu