Vai kādam ir bijusi darīšana ar astrālajām pasaulēm?

Esmu salasījusies internetā, galva griežas, tāpat vien gribas papļapāt. Varbūt tiešām tā ir realitāte?

LaskovijMerzavec (2017-06-19 11:27)    1 Psihenē ne tos vien var satikt. Protams astrālā pasaule vēl nav tik populāra, kā Napoleoni un citi, bet jā ap 2030. gadu varētu būt jau trendā :)

Reāli spēlējoties ar savām smadzenēm, ne to vien dabūsi gatavu.

Ingucits (2017-06-19 14:52)  2 3 Miglainā pļava, ir mājaslapa- mieramāksla. Tur daudz pretīmnākošāki cilvēki, ne tā kā šeit, kuri katru Tavu soli ārpus 3D realitātes uzskata par šizofrēniju. Un tur tiešām, ļoti daudz cilvēku, praktiski visi, ir saskārušies ar astrālo pasauli.
ohoisti būtu pārsteigti, cik cilvēku daudz tādi un cik daudz ar tādiem cilvēkiem ikdienā paši saskarās...cik vajadzētu nodokļos izmaksāt savu naudiņu, ja visi šie cilvēki tiktu psihenē :)
Pie tam, gudriem vārdiem runājot, astrālā pasaule ir tā pati baznīca un kaut vai tās pašas pasakas.
Man pie jūras parasti bildēs apkārt man ir zaļās bumbas. Ir vietas, kur regulāri parādās baltās, bet tā nav baznīca....Jā, protams, par to var izlasīt, taču es zinu cilvēkus, kuri to ar savām acīm tāpat vien redz.

Viliendi (2017-06-19 16:48)    3 Es domāju ka vismaz puse no OHO dzīvo astrālajā pasaulē!

Drole (2017-06-19 18:03)  1 1 Bastota fizika+ziepene=astraalie suudinji


https://en.wikipedia.org/wiki/Orb_(optics)

av2 (2017-06-20 10:05)  1   ir jau cilveeki , ko reaali aatrie atkaccaa, peec mirssanas , peec avaarijas smagas, piemeeram, , un it kaa esot to, un to redzeejis. Bet reaali....smadzenes mirstot , skaabeklla truukumaa...izmisumaa , ggeneree bildes, ko cilvis tad arii "redZ" . Arii man ir taada pieredze, jauniibaa paardzeerussies idioti gandriiz cauri manam autinnam izbrauca. Un, jaa, aatrie atkaccaaja, un redzeeju......, bet esmu loggisks, zinu, kas bija, un kaa.
Un veel, nu lloti, lloti grutu ir sadziivot ar domu, ka vissi mees sapuusism zaarcinnos, un vissi buusim vienaadi, gan bagaatie, gan nabagi. Nu tad iet valla fantaazijs visaadas :)
Bet par to, ka ir lloti daudz kas neizskaidrots, ko gan uzfilmee, gan nofotograafee, tam es piekriitu. Un ne jau viss ir feiks. Liela dalla gan ir viltus bildes, un video. Un tas mani kaitina, ka mullkko pasauli...napigaa?.;(

av2 (2017-06-20 10:07)      par pievienotu bildi , paaris rindas iepriekss , nu tur ir iespeejam vismaz n-tie izskaidrojumi, kur radaas taadas uz bildeem.

elis (2017-06-20 11:41)  1 1 Pieminētā *miera māksla* (Ingucits 14:52)tos var saukt par improvizācijas teātri , jeb rotaļas ar smadzeņu darbību .Totāla cilvēku muļķošana.+ internetā sagrābstītas zināšanas un prastā neprofesionālā veidā mēģina pielietot smadzeņu manipulāciju un transformāciju tehnikas.
Bet tas protams neizslēdz tautā sauktās astrālās pasaules esamību.

Neiesaku tur līst ja nav aicinājums un vajadzība,
Ja tagad esi savā ķermenī dzīvo, kad nomirsi tad astrāļot un spokoties kapos varēsi cik uziet.
Visam savs laiks!

AudraSeele (2017-06-20 17:42)  1 1 Sirsnīgi palūdz savu sargājošo eņģelīti, lai viņš Tev parāda ko paskaidrojošu, vai "aizved kaut kur" pēkšņi atšķirot grāmatu vai dabā kaut ko, vai sapnī... Uz katru no sirds jautātu jautājumu "nāks" atbilde. Saku no savas pieredzes.

runcizs (2017-06-20 20:03)  1 2 Agrāk gandrīz saskāros ar astrālo pasauli, tiesa, nelabvēļi to mēģināja nosaukt par baltajām pelītēm, kaut gan nevienu pelīti neredzēju. Pēdējos 20 gadus nepīpēju visādus draņķus un dzeru tikai kvalitatīvu alkoholu, kopš tā laika astrālu neesmu redzējis... :D

slieksnis (2017-06-20 20:41)  1 1 hehe nezinu neko par astrālo pasākumu, taču ticu, ka neesam vieni, ar mums paralēli daudzi cilvēki dzīvo, diezgan bieži pat var no šiem kādu zīmi pamanīt :) kaut kas tur ir, kas to nemāku pateikt :) bet to ka ir, to es zinu.

AivarsN (2017-06-20 20:57)  2 1 Varu ieteikt Lidbitera grāmatu ,,Astrālā pasaule". Visai detalizēti aprakstīta tās uzbūve. Neatceros vairs autoru, iespējams Lazarevs ,,Karmas diagnostika" Arī par aurām un smalkajiem ķermeņiem ir ļoti daudz literatūras. Esam mēs nepārtrauktā saskarē ar smalko pasauli,bet tikai retajam ir pietiekami smalkas uztveres spējas,lai to pamanītu. Ja cilvēki zinātu īsto pasaules uzbūvi,tās iekārtojumu un likumus,tad mēs dzīvotu gluži kā paradīzē. Bet tā jau gluži nevar,jo ellei arī jāstrādā.

runcizs (2017-06-20 21:23)    1 Lazareva grāmatas gan ir pilnīgi par citu tēmu: kā mūsu domas, darbi un vārdi šajā (un iepriekšējās dzīvēs) ietekmē mūsu veselību, veiksmi, utt., ko saucam par likteni. Un kā cilvēks, mainot savu dzīves uztveri, var izveseļoties un mainīt likteni. Tur paralēlās pasaules (atzīstot to eksistenci) pieminēteas tā, starp citu. Astrālajiem ceļotājiem vairāk Kastaneda ietu pie dūšas. Tiesa, cik dzirdēts (nav mēģināts), ka astrālā ceļojuma uzrāvienam vajadzīgas visnotaļ specifiskas vielas (diezgan krāsainus aprakstus var Peļevina daiļradē atrast), kuras brīvā tirdzniecībā nav nopērkamas...

LaskovijMerzavec (2017-06-20 22:26)    3 Ingucīti ... psihene tika minēta, kā piemērs, ko cilvēks pats (vai dažādu apstākļu spiests) var sadarīt ar savām smadzenēm.

Un tici man, ja kāds sarakstītu grāmatu par to, ka stundu no vietas stāvot uz vienas kājas un sūkājot kreisās rokas īkšķi ir iespējams sakontaktēties ar savu dubultnieku no paralēlā visuma, jo viņš tai laikā dara to pašu. Tad atradīsies cilvēki, kuri stāvēs un sūkās īkšķi un pēc tam stāstīs, cik dubultniekus ir satikuši.

Cilvēki ir apbrīnojami savos sapņos un tieksmē izzināt to, kas kas nav zināms. Vēl nesen pasaule dzīvoja uz trīs vaļu mugurām. Un arī tagad mēs neesam daudz tālāk tikuši sapratnē par visuma uzbūvi. Un vēl jautājums vai vispār kkad sapratīsim, kā teica viena ezotērikas speciāliste - pamēģiniet tarakāniem ieskaidrot, kas ir elektrība.

Mēs esam tarakāni.

Ingucits (2017-06-20 22:51)  1 2 Par psihiatrisko vispār no manas puses bija tikai ironiski :) tak tikai tie, kuri zin, kas ir kas, spēj par to pajokot vispār.
Katram sava pieredze.
Man visa pieredze nākusi caur meditācijām un regresīvo terapiju. Priecājos, ka ne caur hipnozi, jo tā tomēr ir mehāniska iejaukšanās.
Un tici man, Laskovij...., es lai redzētu, dzirdētu un justu, grāmatas nelasu. Vairs nelasu. Un sekoju tikai savai pieredzei. Viss tikai caur savu.
Ko arī citiem iesaku. Nesekot truli līdzi vienam aunam.
Kastaņeda jau arī novecojis. Nav nekādas sēnes vajadzīgas, ne arī zāle, lai nonāktu specifiskā stāvoklī. To var izdarīt bez tā visa tagad.
Kapēc tagad? Tapēc, ka Zemei bija kvantu pāreja. Tie, kuri meditācijā atrodas, tie jūt. Es pēc savas pieredzes to saku.
Cilvēki jau netic nekam citam. Tikai savai pieredzei.
Un man jau neviens te nav jāpārliecina :)
Mierā :)

LaskovijMerzavec (2017-06-20 23:32)      Ingucīt... stāvēt uz vienas kājas un sūkāt īkšķi arī ir meditācija.

Mehānisms ir vienāds. Tev stāsta, kas un kā jādara un kādu rezultātu Tu dabūsi. Nav svarīgi vai tas ir rakstīts grāmatās vai Tev to stāsta cilvēks, kuram uzticies. Tu praktizē, baksti savas smadzenes un beigās arī kko dabū.

Tikai jautājums, ko Tu īsti dabū? Objektīvu realitāti vai savu iedomu realizāciju savās smadzenēs?

Kas bija pirmais - kvantu pāreja vai kāds pastāstīja, ka gaidāma kvantu pāreja? Noteikti pastāstīja. (man jau to teica 20 gadus atpakaļ). Tātad Tu to gaidīji. Tātad pati sevi ieprogrammēji, ka notiks kvantu pāreja un ka tā jāsajūt. Sajuta visi, kas tam ticēja, jo citādi kkas nebūtu pareizi, bija kvantu pāreja, bet Tu to nejuti.

Mēs tikai varām domāt, ka kko zinām vai kāds cits zina, kā ir.

Ingucits (2017-06-21 00:03)  1 1 Nu redzi, Laskovij, pirms 20gadiem.nezināju, neinteresēja. Arī pirms 5 gadiem interesēja man citas lietas.
Protams, priekš Tevis tas ir subjektīvi. Bet vai es eju un Tev ar putām uz lūpām kaut ko Tev mēğinu pārdot? Nē :)
Par savu pieredzi varētu grāmatu rakstīt, bet nav vēlmes. Un detaļās Tev neskaidrošu.
A kvantu pāreja ir zinātniski pierādīta. Tāpat kā tas, ka NASA atzina, ka mēs neesam biena civilizācija un tāpat kā tas, ka Zemei noteiktos ciklos pietuvojas Nibiru.
Bet es vēlreiz saku- man tas nav jālasa. Es pat tv neskatos. Man tas viss nāk no informatīvā lauka caur meditācijām.

Skolniecins (2017-10-29 21:02)  1   Rituālus veicis dažādus esmu, bet neko dīvainu manijis neesmu. Man nav gaišredzības. Visu veicu uz aklo.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu