Vai vīrieti var pieburt-privorožit?

Mans kavalieris kaut kā krasi pazaudēja pret mani interesi ne no šā ne no tā un ir pievērsies manai kaimiņienei. Viņa jau pirms tam kaut ko teica ka šis viņai patīkot, tāpēc aizdomīgi ka patiku es un tagad mani nevajag un pilnīgi kūsā pēc kaimiņienes. Kaut kas tīrs tas nav. Varbūt ir pieburts! Krieviski saprotamāk-privorožon. Vai esat ar to sakārušās. Pašas kādu piebūrušas, atbūrušas vai arī licies aizdomīgi ka veci kāda piebūrusi?

straume22  4 2 Sabliez kaimiņienei kārtīgi pa feisu, ja tev tas vecis ir vajadzīgs - un viss privorots aizies. Abiem. Kārtībai jābūt. Reizi pa reizei padzer zāles nervu nomierināšanai. Pēc tam-lai nebūtu sirdsapziņas pārmetumu. No stervām vīri neaiziet - aiziet no labajām, mīļajām un pūkainām. Apmet loku -atgriežas.

Hiranja  2 3 Piekrītu Ingucītes viedoklim, ka vienkārši kaimiņiene labāk sūkā utt. Tomēr zinu, ka ir iespējams arī pieburt, tikai ne jau katru un ne jau katra. Šāda tipa burvestības izdodas reti. Saprātīgs burvis nevis centīsies iedvest kaut ko no absolūtas nulles, bet strādās tur, kur ir jau kaut kāda kaisle, nerealizējusies mīlestība. Ja pieburamais ij nedomā par potenciālo partneri, tad piespiest viņu iet pretējā virzienā ir tāda smadzeņu skalošana, ko var pielīdzināt izvarošanai. Cilvēka griba ir tā, kas katram rada viņa dzīvi. Pilnībā to nevar nomākt, var tikai uz laiku apmānīt.

Laila14  1 1 Mani Besī...Cilvēki kas,visu laiku Murgo un pievēršs sev uzmanību gramatiskam kļūdām.Pamāca..Paskaties,kā Delfos raksta,komentos.. Tad nelasi..Vai paturi tās domas pie Sevis..Māte laikam dzemdēja ar tām garumzīmēm..Parasti Turības beidzēji..Murgo te par izglītību un pareizību.Kas vispār ir nopērkama.Diploms- papīrs ar kuru Dibenu pat nevar noslaucīt..Kreatīvisms ir galvenais ,kas ir vajadzīgs cilvēkam.Un -galva.

Skolniecins  1   Man ir tāds projektiņš. Es vēlos savas klasesbiedresenes pieburt savā starpā un manīt viņām orientāciju. Prikolīgi būtu. Ja man tas izdotos, tad par maģijas spēku es būtu pārliecināts... 2017-10-29

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu