Būtnes ar «zilajām asinīm» mūsu vidū?? Kuras izskatās gandrīz kā cilvēki, bet tomēr nav? :)

Vakar skatījos kaut kādu tur populārzinātnisku filmu par intelektuāli augsti attīstītām būtnēm, kuras pēc būtības drīzāk ir ķirzakas, kuru priekšteči bija ar zilām asinīm un zilu, zaļu, pelēku ādas krāsu... Šīs būtnes bieži sēž vadošos amatos, viņām ir ķirzakveidīgi ģīmji, kas piemērojušies cilvēkveidīgiem vaibstiem... George W. Bush, Winston Churchill, Elizabeth Bathory.... mana kādreizējā skolas direktrise un vēstures skolotāja vienā personā droši vien arī, viņai ienākot parasti apklusa pat vislielākie klases bļauri un āksti... lai gan viņa sevišķi nekliedza ne uz vienu. Acu krāsa viņai mainījās atkarībā no tā, kādas krāsas kostīmu valkāja. Visus, gan kolēģus, gan skolēnus, vienēr sauca tikai uzvārdā. Izskatījās, ka viņa ienīda visu savu vadāmo skolu pilnā sastāvā un uzskatīja par tādu kā tarakānu pūli, ne vairāk... mācījos tak tos viņas vēstures paragrāfus pa vakariem, bet, tā viņa mani pie tāfeles atbildēt izsauca, un kā uz mani paskatījās, tā man viss iemācītais aizmirsās, balss aizkrita, rokas-kājas sāka trīcēt un ģīmis palika sārti plankumains no briesmām... lai gan viņa neko briesmīgu nedarīja, tikai SKATĪJĀS... knapi izdevās kaut ko nostomīt, «trīs ar mīnusu» atkal!!... bet mācījos taču... :D :D... ak jā, un ĶIRZAKVEIDĪGS ĢīMIS bija direktorei tiešām. Diez, vai zilas asinis arī??? :D
Bet nopietni... vai esat par šo tēmu domājuši? Ka patiesībā mūsu planētu vada un valda ķirzakveidīgi mošķi ar izcilu saprātu, labam manipulēšanas un hipnozes spējām... ???

Deisa (2017-02-03 18:04)  2 4 Ielienot dziļāk darvinismā, ne tikai ķirzakas mums rados, bet arī zivis, pirms tām - vienšūnu ūdens organismi. No kā tad tas mērkaķis cēlās? Jebšu to Dieviņš azotē atstiepa? :D

Kontiki (2017-02-03 19:26)    3 Ren TV rāda puspatiesību un pseidozinātnes savārstījumus, it īpaši pēc 2014.g. Kā pozitīvu piemēru var minēt, piemēram, Visuma Odiseju, kuras daudzās sērijas atkal rāda National Geography. Vairākās Visuma Odisejas filmās tiek uzskatāmi parādīta, skaidrota evolūcija.
Astronomijas studijas un darbošanās šajā jomā viennozīmīgi apliecina, ka evolūcija ir princips, kurš darbojas visā lielajā Kosmosā!

fargo (2017-02-03 20:19)  4 3 "Jo Darvinam ir jātic - tur faktiski nav divu domu."
tur ir gan. darvinam nav jātic.

"Neesmu speciālists, bet esmu lasījis par cilvēka dīgli, ko pēta embrioloģija. Ir arī rāpuļa stadija."
un atkal. cilvēka embrija dzīvnieka stadiju teorija no sākta gala bija falsifikācija, lai arī tik plaši izmantota, jo ir ērta. scams sākās ar ernstu hekeli, evolucionistu, kas izstradāja t.s. rekapitulācijas teoriju, lai to pamatotu ar "pierādījumiem", hekelis ņēma palīgā izfantazētus zīmējumus.
https://en.wikipedia.org/wiki/Recapitulation_theory

kas attiecas uz tēmu, autores fantāzijām un rentv tipa telekanāliem vispār, atliek tikai nopūsties. ko lai tur komentē...

kuks10 (2017-02-03 21:37)    3 Bāds,ko var pierīties un lūrēt suņa murgus pa RenTv kanālus,visi no govs pakaļas izkrituši,bet kurš tika pie pupa,tas sevi uzskata par baigo aristokrātu..starp citu dzīves beigās Darvins atteicās no savas stulbās teorijas,visus radija Dievs...tipa kāds spēks,kas uz mums noskatās un domā ,kas beigās sanāks..vai zemes cikls sevi iznīcinās, un atkal atgriezīsies pie nulles..Vai vainīgs no 90.g. Royal,tādu mantu dzerot- ne to vien samurgot var..)))

AivarsN (2017-02-03 21:54)  3 4 Slepenā pasaules valdība noteikti pastāv,bet Darvina teorija piemērota pasaciņa pelēkajai ļaužu masai. Tāpat pasaules un civilizācijas vēsture neiztur kritiku. Ir kāda neliela sabiedrības daļa,kura zina īsto patiesību. Tā tas ir jau no seniem laikiem. Varbūt ja mēs zinātu savu īsto vēsturi un pārējās zināšanas,kuras atstājušas senās civilizācijas,mūs būtu neiespējami pakļaut un paverdzināt.

Dzhaz (2017-02-03 22:10)  3 5 Šitais feika profils izplata murgojumus no nacistiskā kremļa propogandas miskastēm!Vajadzēja vēl pierakstīt,ka valda vēl masoni ,žīdi ,pindosi utt. , un ka vienīgais pareizais un īstais valdnieks ir ādolfs putins !
Nav jau vienīgais gadījums,ka šitādus mēslus drukā! Izskatās,ka ir izkritušas "skŗūvītes" no smadzenēm!

JurisK (2017-02-04 03:14)    4 Visu dziivo buutnju pamataa uz zemes ir vienas un taas pashas vielas, organismos notiek vieni un tie pashi procesi, tikai augi uznjem mineraalvielas, dziivie organismi - organiskaas.Un tik un taa - visa muusu pasaule - tas ir Kosmoss, ir radies no pirmvielas - uudenjrazha, kura kaadreiz arii nebija. Var, protams, ticeet, ka dziiviibu uz zemes atnesis Dievs-Visuma sapraats. Visuma sapraats - tas nav nekas personificeejams. To var pieluugt, bet to var arii izprast. Un jaa - tas veel nav liidz galam izprasts, iipashi informaacijas izplatiibas un rashanaas jomaa, arii taada pashsaprotama lieta kaa laiks - kas tas ir. Pat par elektriibu veel viss nav skaidrs! Ticeeshana paardabiskajam, labaakajaa gadiijumaa, ir izgliitiibas truukums. Vai es ticu Dievam? Jaa, principaa ticu, tik ne tam, kam celj bazniicas un moshejas. Bet vinju, ja veelaas, var tur pieluugt, taa ir eertaak.

Spicis (2017-02-04 13:37)      Paskaties par Pinokio (krievu redakcijā Buratino), vai ir starpība?

AivarsN (2017-02-04 15:55)  1   Iespējams tikai tāpēc,lai nesabojātu zilo asiņu tīrību,tika nogalināta princese Diāna.

kuks10 (2017-02-04 19:00)      oi,to neviens nenogalināja,ielīda pa aclēgas caurumu karaļa galmā nu i..tādas ir daudz bijušas..

LaskovijMerzavec (2017-02-04 21:46)    1 Esmu ļoti atverts visa veida informācijai.

Ok. Ir ķirzakcilvēki... kādēļ viņiem būtu jāmaskējas un slepus jāvalda? Pie tam vēl tik sūdīgi, manuprāt???
Nav racionāla izskaidrojuma dažādām sazvērestības teorijām... ir teorijas, bez pamatojuma, bez mitivācijas!

Nordman55 (2017-02-05 21:27)    1 Nevajag ticeet visaam taam mulkiibaam no You Tube . Vai tad pasham veselais sapraats nav vairs ? Krievijas trolli tieshi meklee taadus ar pustukshaam smadzeneem , lai sabaastu tur savas mulkiibas . Tas attiecas arii uz pasaules galu , kotur nemitiigi reklamee , gan Vangas it kaa partegojumiem . Katru gadu viens un tas pats , viss aizies bojaa , paliks tikai varenaa Krievija . Un vissmiekliigaakais ir tas , ka taadi te cilveecini tam visam tic .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu