Sapņi un to atcerēšanās

Sapņi. Es tos redzu ļoti, ļoti reti. Un tad pamostoties momentā aizmirstu, neatceros. Reti kuru sapni atceros. Labi ja 2x gadā. Vai jūs redziet guļot sapņus un tos atceraties? Citi sapņo pilnīgi seriālus.

psychobitch  4 1 kā tad, it sevišķi onkuliņi pēc 50 sērfo pa seriāliem, klausies tikai ko viņi tev stāsta, neko vairāk par ložmetēju dārdoņu viņi neredz, pirms gulētiešanas saēdoties zirņus..

zizis      lōti jauki

StacyQ    1 Patiesībā sapņus redz visu laiku, tikai to neatceras.
Faktu, ka esmu sapņojusi, atceros bieži. Ko tieši, ne tik bieži.

psychobitch      katru dienu sapņoju, spēju tik vaicāt, vai tas atkal nav tikai sapnis.. liecies mierā, nekas tur nav jāatceras, jādzīvo tik nost, ne sapņi jātulko...

bagi      Katru nakti! Krāsainus, ar garšām , smaržām , sajūtām. Un ne tikai redzu, bet pa lielam arī kontrolēju.

Francheska7  1 1 ..protams sapņoju pie kam ļoti regulāri.. 9no10 gadījumiem atceros.. Ko sapņoju.. Ar to redzēto ir tā vajadzīgs ņemt izprast esenci no sapņa lai arī tās būtu ainas atsevišķas vai seriāli kā uzsvērts.. Tikai to esenci ir vērts tulkot.. Bet ne visu indigo spējas ir tik augsti attīstītas lai izsapņotu vīzijas ar tālejošu auru..

Rudensroze18      Sapņoju, bet neatceros gandrīz nekad. Cik reizes no rīta esmu nodomājusi, ka šito gan es atcerēšos un kādam izstāstīšu, bet pēc mirkļa - nekā....

Everythingshewant      redzu katru nakti!patīk pasapņot! bet dažreiz neatceros,ko esmu redzējusi!

Mazaa_naarinja      Ne visi redz sapņus. Ir dažādas miega fāzes - miega dziļums kādā cilvēks atrodas. Parasti cilvēki redz sapņus, bet mēdz būt gadījumi, kad arī neredz. Nevis neatceras, bet neredz. Nu un protams gadās, ka redz, bet neatceras.

Mendra    2 Realitāte stipri atpaliek no tā, kas notiek sapņos, izdomas un sajūtu pārbagāti, gribas visu laiku gulēt, katrs rīts kā nāve...

av2      jaa, sapnnoju, ja esmu labi izguleejies, un veel turpinu guleet, jo nav nekur jaasteidzaas.Un atceros arii, ko sapnnoju.....uz kaadaam 20 minuuteem gan tikai.

DanaL      Varbūt redzu. Bet neko par to nezinu. Atceros tikai dažus, uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmus, bet tie ir bijauši ļoti zīmīgi un pravietiski.

Vucis      Nē, nav. Guļu cieši un ilgi. Un nekādi sapņi netraucē.

mellene_x      sapņus sapņoju, atceros, ir vīzijas, kuras pēc tam piepildās.

Deisa      Sapņus redzu bieži, bet daudz retāk tos atceros. Kad bija saspringts darba režīms un gulēt nesanāca vairāk par 6 stundām, tad gan sapņi izpalika.

eloiza      Tad esot labi ka neredz.....pilvērtīgs miegs,smadzenes atpūšas.

Gripa      Sākot no šausmenēm, fantastikas līdz pat seriāliem ar laimīgām beigām....gulēt nav garlaicīgi :D

AivarsN      Ne katru nakti,bet samērā bieži sapņoju. Dažreiz,ja smaga diena bijusi,tās turpinājumu var sapnī redzēt,bet tādus risinājumus,no kuriem esmu baidījies. Gadās arī ļoti spilgtas nākotnes vīzijas,kuras uz daudziem gadiem iespiežas atmiņā,bet ne vienmēr piepildās. Ir būts eksotiskās zemēs,ir redzētas pavisam nereālas vietas,ne no šīs pasaules. Tikai vienu reizi ir izdevies savu sapni vadīt,bet nobijos un atkritu atpakaļ. Ceļošana astrālā esot bīstama. Ne visi no turienes atgriežas.

jadore      Dažos periodos es redzu sapņus diezgan bieži un atceros, citos diezgan ilgi neredzu. Pārsvarā jauki sapņi, prieks piedalīties :). Sapņi man daudz ko pasaka priekšā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu