Par horoskopu saderību.

Vai veidojot attiecības vajadzētu pievērst uzmanību horoskopu saderībai?Ja piemēram ir iepaticies cilvēks kas pēc horoskopa galīgi neder ,bet liekas ka dotajā brīdī viss ir ideāli.Taču jautājums kā turpmāk var veidoties attiecības pēc horoskopa pavisam nesaderīgiem cilvēkiem?

zaarazaara    2 kā paši veidosit, tā arī šās veidosies :)

vai varbūt tu nopietni domā, ka horoskopiskā saderība Vērsim ar Aunu iz žurnālīša "Privātā Dzīve" ir vērā ņemama, dzīvi plānojot? Ok, individuālajos horoskopos varbūt kāda patiesības kripatiņa var atrasties.
un jā- ar bijušo vīru mumsbij ideāla zvaigžņu saderība ... nenostrādāja:)

sandra111    3 neticu tam mulkibak.

AivarsN  3 7 Tas viss patiešām darbojas. Es jau daudzus gadus vēroju pazīstamus cilvēkus,kā arī analizēju savas attiecības. Ja saderība ir gan pēc gada,gan mēneša zīmēm,tad tādiem cilvēkiem veidojas brīnišķīgas attiecības, vienalga vai viņi ir precēts pāris,darba kolēģi,vecāki un bērni,draugi,vai tikai paziņas. Līdzīga domāšana,pasaules uzskati,raksturs,viņi itkā papildina viens otru. Galīgi nesaderīgas zīmes nevienā jautājumā nevar atrast kopīgu valodu,viņiem nav par ko runāt, tāpēc arī attiecības nemaz nespēj izveidot. Daļēji saderīgas zīmes var dzīvot kopā,bet tas no abiem prasīs lielu pacietību un pielāgošanās spējas. Ir labi,ja cilvēks zina savu precīzo dzimšanas laiku,jo arī diennakts dalās 12 daļās. Katras horoskopa zīmes ietekmē ir 2 stundas. Arī šim rādītājam ir būtiska nozīme.

HOUSE  2 1 Bulšits! Vajag lai būtu brīvie elektroni, lai dzirksteles šķīst, lai siltums izdalās. Lielāku nozīmi būtu jāpievērš, vai cilvēks nav ar kādu garīgu kaiti, piemēram stulbumu, kāda te netrūkst. Ja Tu pēc šādiem kritērijiem mēģināsi atlasīt sev brūti, tad visdrīzāk viņa atnesīs pensiju. Iedomājies, sēdi krogā ar savu izredzēto un PĒKŠŅI, skaties, nadziņi ne tā nokrāsoti...viss pagalam, neder!:)))

mellene_x  2   es ar galīgi nesaderīgu zīmi i apprecējos i nodzīvoju kopā visu mums atvēlēto laiku, un tas bija puse manas dzīves... tā ka... un cik zinu, tad sievietēm jāpēta mēness horoskops, vīriešiem saules un tad jāizloba vidējais, bet var būt vnk jāmīl un jāpieņem otrs ar visiem tarakāniem un jāpielāgo savējie, un otrādi... bet ja nopietni, vairāk sliecos uz numeroloģiju, tā bija precīza sakritība.

JurisK  1 1 Pat par asinsgrupu saderiibu nedomaa, kad uznaak lielaa love, kur nu veel par taadaam abstraktaam lietaam kaa horoskopi! Kaa teicis dizhais CT - ja labi kniebjaas, tad buus arii peechaak ko parunaat.

edding    2 Vismaz attiecībā uz mani tas darbojas.Bet uz citiem re ka nē.

AivarsN  1 3 Viss taču ir savstarpēji saistīts un brīnišķīgi papildina viens otru. Psiholoģija, astroloģija,numerololoģija un vēl daudz kas cits. Kas nu kuram pieņemamāks,bet rezultāts tas pats. Ja par lielo lovi sauc vienkāršu dzimumdziņu,kur par pamatu kalpo vizuālais un tehniskie parametri,kā pie auto iegādes,tad nav ko pēc tam brīnīties,ka abi kā no dažādām planētām un ilgstoši viens otru savā tuvumā nepacieš.

Skarlete    3 Kautkas jau tur ir...Es(vēzis), ja satieku "zivi" vai nedod die´s "skorpionu", tad zinu ka manējie...:))

HOUSE  1 3 Visciešākās laulības esot aprēķina. JĀ cipariem ir nozīme!:)

saimnieks3  1 1 Jā es horoskopu pasaulei ticu,pētijis savus padotos,pēc horoskopa zīmēm,sakrīt kaut kur ap 90.procentiem, ja aprecas Jaunava ar Jaunavu,noteikti izšķirsies,ja vīrietis Jaunava aprcēsies,piemēram citu horoskopa zīmi,kopdzīve izskatīsies brīnisķiga,bet sievai nāksies apciemot kaimiņu,lai saglabātu laulāto dzīvi.

limonija    1 Jā, man tas strādā. Absolūti nevaru satikt ar tām zīmēm, kuras man pēc horoskopa nav paredzētas - to zinu un respektēju.

edding    2 12:42
man rados bija pāris- viņš Jaunava, viņa Mežāzis. Diemžēl vīrs staigāja pie kaimiņienes, kamēr šo pieķēra un izšķīrās.

animato    3 Kad strādāju japāņu firmā, jā, japānis skatījās pēc horoskopiem. Mani paņēma bez vārda runas un, spriežot pēc turpmākā, laikam nenožēloja.
Par privāto ir tā, ka kopā būšanai der tikai lauvas vai strēlnieki,bet seksam vislabāk skorpioni. Ar pārējiem, lai kā gribētu, nekas nesanāk.

kasteeste    2 Protams, horoskopi attieciibas izsaka visu..it iipashi ilgtermnja..un nav svariigi, ka ar nederiigu ziimi ir izdevies padziivot kopaa ilgaaku laiku...svariigi, cik kvalitatiivi tas laiks nodziivots un kaads ir iznaakums..ja iznaakums ir seedeeshana oho, laikam tas pieraada preteejo

labaa1980    1 Ar nesaderīgiem pēc horoskopa nemaz nevajag sākt veidot attiecības. Es vienmēr tam pievēršu uzmanību un zinu ar ko ir vērts ko uzsākt un ar ko nē. Ja tai lietai nopietni grib pievērsties, tad aizej pie astrologa.

Deizii    2 Mans novērojums: patiesība vairāk kā 50%. Kā arī pēc personiskās un draudzeņu pieredzes varu apgalvot, ka par Skorpionu trako seksualitāti ir 100% taisnība.

Esari      Man ir divas foršas zivtiņas.....aizņemtas...eh... :(

riks086      .....yesss - beidzot kaut kas labs par Skorpioniem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ":))))))))))))

saagga      Kas vaines skorpioniem?Labi!Kož,bet ne velti!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu