Vai ticat visādiem zīlniekiem un ekstrasenciem?

Kad skatījos raidijumu"Ekstrasencu cīņas".Man likās neticami,cik daudz to ekstrasencu ir saradies.Vai tikai tas nav iestudēts šovs?!Tā jau es ticu,ka var būt cilvēki ar ekstrasenca spējām,bet tas jau laikam liels retums.Tagad tie ir saradušies kā sēnēs mežā pēc lietus.Ko varat pateikt par šo tēmu?

frikadele    5 Es pat pati sev neticu ...

vilks28    4 Es ticu savam kaķim, ja mazgā ausis, tad būs lietus.

lilly77    7 Ekstrasensu cīņas noteikti ir iestudēts šovs, bet ir arī tur spējīgi cilvēki, ar ekstrasensorām spējām. Saka, ka katrs cilvēks var sev palīdzēt, tikai pie tā visa ir jāstrādā pašam, daudz jālasa, jāmācās.....

mellene_x    2 nu ja par mani pasaka lietas, ko fiziski un ne kā savādāk nevar zināt, tad, jā, tajā brīdī tam cilvēkam noticēju, kaut viss pārējais ko teica, nepiepildījās... tā ka duālas sajūtas.

Vanesa15    4 Ir cilvēki ar tādām spējām, bet tādi ir ļoti maz, Dieva sūtīti. Vajag zināt īstos.
Bet visa šitā varza, kas tēlo extrasensus, ir vienkārši cilvēku čakarēšana un naudas kāšana.

bagi    1 Ticu, bet attiecībā 1:5000.

fargo  10 1 "zīlnieki, astrologi, ekstrasensi, pareģi, garu saucēji ir negantība tā Kunga acīs."

nav svarīgi, kurš izliekas un kurš ne, visi viņi beigs savu eksistenci degoša sēra bedrē, kopā ar savu saimnieku. kam sevī ir pašsaglabāšanās, lai turas no šiem cilvēkiem prom. nekāda kontakta, nekādu sakaru. arī ne skatīšanās. bet tā ir arī personiskās izvēles lieta.

Chris1986  1 1 cilvēki vispārt kkam irracionālam tic tikai un vienīgi aiz bailēm. Par savu dzīvību un veselību. Burkāna un pātagas principā vienmēr efektīvāka ir pātāga

AivarsN  1 17 Vairāk vai mazāk,bet katram cilvēkam ir saikne ar smalko pasauli. Dažiem šī saikne ir sevišķi spēcīgi attīstīta, tāpēc viņi spēj paveikt neticamas lietas. Tāpat kā parastie cilvēki,arī ar īpašām spējām apveltītie strādā gan tumsas,gan gaismas frontē. Visiem svētajiem un praviešiem,arī Jēzum bija ekstrasensorās spējas,ko apliecina Bībele. Šie cilvēki darbojas kā sakaru kanāls starp Dievu un mums. Kristīgā baznīca necieš konkurentus, tāpēc tik strikts noliegums.

kwinta    6 Tās ekstrasensu cīņas gan ir fufels.
Bet ir zīlnieces, kuras prot izskaidrot ko rāda kārtis. Par to esmu pārliecinājusies, kaut neticēju, bet pēc kāda laika atcerējos - man taču teica, ka tā būs.
Vēl neticu tiem, kuri ir kaut kādi sertificēti. Stulbums, kurš un kā viņus pārbaudīja.

Nenotveramais    1 Varam pārbaudīt... :) Varbūt te ir kāds ekstrasens... ;)

Tas ko es redzēju 1994.gadā ļoti spilgti palicis atmiņā un mainījis domas par daudzām lietām... Kas tas ir...!? :)

Vi_Vitas    3 viedokli minēju jau šeit: Ir ļaudis ar panormālām spējām, aklie no dzimšanas - ar īpašam spējām...dzirde,tauste...oža.
http://meeting5.oho.lv/https://iepazisanas.oho.lv/meeting.php?cmd=pieredze&temaid=1348684

newgame  1 2 Neticeju agrak, un neticu vecumam tuvojoties.
Reiz draugu pierunats biju pie vienas babuljas, par vinu tika brinumu lietas stastitas, un mana neticiba tik nostiprinajas vairak.

piladzoga    7 katram cilvēkam ir kādas spējas dotas :D tukšā nav atstāts neviens...

Spicis  2 2 Praktiski nav apstiprinātas pārdabiskas īpašas spējas objektīvā vērtējumā. Tuvāk i-netā :
"Pirms dažiem gadiem amerikāņu iluzionists, televīzijas programmas vadītājs un zinātnes popularizētājs Džeims Rendijs piedāvāja izmaksāt miljons dolāru jebkuram, kas viņa klātbūtnē publiski nodemonstrēs kādu no parapsiholoģiskajām parādībām. Spriežot pēc žurnāla «Sceptical Inquirer» (ASV) raksta materiāliem, nevienam no pretendentiem neizdevās parādīt kādas īpašas ekstrasensorās spējas un prēmija palika neizmaksāta. Paši eksperimenta dalībnieki neveiksmes cēloņus skaidroja ar nelaimīgu dienu, nelabvēlīgiem laika apstākļiem vai neveiksmīgu planētu kombināciju." - tas iedvesmai.

kaco1966  4 5 Duraki tie kas netic dziedniekiem, bet vēl lielāki DURAKI ir tie, kas skrien pie pirmā kas sevi uzdod par dziednieku, kas sevi skaisti reklamē, kas skaisti " vārdo zobus" un plēš drūmo " ciparu" un pēc tam kad d***ā laiks, nauda un cerības lej mēslus uz visiem dziedniekiem, ĪSTS DZIEDNIEKS NEKAD NEPRASĪS SAMAKSU, cik kurš dod ar to ĪSTAM DZIEDNIEKAM pietiek, par to ko viņam devis Visaugstākais viņš nedrīkst prasīt samaksu, ja vien nepieņem tam nolūkam īrētās telpās. Jūrmalā, Slokā dzīvo reti spēcīga sieviņa, saukta Kauguru Aija, viņa pieņem tikai pret ziedojumu, š.g. pavasarī man bija veselības problēma, ne uzreiz zvaniju un skrēju pie viņas, no sākuma ievācu informāciju, viņa man palīdzēja ar manu problēmu tikt galā, izlika arī kārtis, par manu pagātni pateica 100% precīzi, izlika arī par nākotni, viss, izņemot vienu punktu ir piepildijies, bet tam vēl ir gana laika. Ja vēl būs vajadzība atkal griezīšos pie viņas.

kaco1966  3 10 Jūs Neticīgie Tomi esat dzirdējuši(as) par Zilā kalna Martu, par Zīlītes kungu Tukumā. Vai viņi bija šarlatāni, pirms lejat mēslus uz dziedniekiem drusku padomājiet (tie kas uz to ir spējīgi).

bella_  5   Ekstrasensu cīņas ir šovs, manuprāt pie mums ir apmēram mazāk par 5 dziedniekiem pie kuriem jēga iet, viens no tiem ir R. Tiltiņš

newgame  3 1 Kaco, pievaldi savu agresiju! Nepiekrist, neticet nav nekada meslu liesana. Ja vari pieradit pretejo, tad izdari to, bet nedelde lieki savu meli.

Vi_Vitas    2 Jūs neticīgi, ātri gan aizmirstas dižas personas no nesenās vēstures lappusēm.
te - mazs atgādinājums par dižo dziednieci:

http://www.tvnet.lv/egoiste/attiecibas/425943-zilakalna_marta_legenda_atminas

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu