Neveikšanās

Vai tā var būt ja man neveicās ne loterijās ne kāršu spēles. Tad man būtu javeicas kur citur bet man neveicās nekur.

Postremo    3 Iespeeja vinneet loterijaa esot daud mazaaka , kaa....iespeja, ka cilvekam iespers zibens negaisa laikaa. Zini kaadu, kam ir iesperis? Taa kaa nesapnno, un nerunaa mullkkiibas. Jo, tas , ka neesi vinneejis ccupu naudas par neko , absoluuti nenoziimee, ka esi neveiksmnieks.
Ja cilvekam ir laba veseliiba, vinns ir lloti liels veiksminienks jau uzreiz, ja taa padomaa, ja saliidizna ar.....tiem , kas sasirgussi neaarsteejami. Padoma par to.

Bazhix  3 2 Tiešām Tev neveicās.. :)
Varētu ieteikt lekt Daugavā, bet tā ir aizsalusi... :D

sandra111  1 1 kas mar muļķībām! piedzimt par cilvēku jau ir veiksme!

draboss    5 Tu regulaāi esi badā, daudz slimo, bez pajumtes, bez draugiem, vietuļa, pamesta....Jeb kas ?

preilene  1 4 Muļķības :). Kāršu spēle un loterijas - tā taču ir izklaide. Kā var neveikties izklaidē?

Vaukskis      Tā ir noguruma pazīmē,tas viss pēc kāda brīža pāries.....saņemsies un viss liksies citādāk....

_Krasula_      Veiksme kāršu spēlē tomēr ir atkarīga arī no smadzeņu treniņa. Pat ar labākajām kārtīm var paspēlēt, ja pelēkās šūniņas ir kūtras. Loterija savukārt prasa ticību un neatlaidību, pērkot neskaitāmas loterijas biļetes, veidojot skaitļu kombinācijas un tt. Protams, ir cilvēki, kuriem trāpās cūcene uzreiz. Citiem nekad...
Tev noteikti veicas jeb varētu veikties tajās jomās/darbībās, kurās Tev ir talants un kuras Tevi patiesi aizrauj. Atrodi tās un ņem vērā, ka zem guloša akmens ūdens netek.

kokote    1 Par loterijām nemācēšu teikt, bet Tavos gados vajadzētu apjēgt, ka dzīve nav veiksmju vai neveiksmju sērija - tb kaut kāda pašplūsma, dzīve ir viens mērķtiecīgs darbs, lai sasniegtu to, kas Tevī radīs apmierinājumu ar sevi un apkārtējiem. Ko Tu savos nedaudzajos gados esi sūri grūti darījusi, kā esi sevi kopusi un pilnveidojusi, lai tagad varētu teikt, ka Tev dzīve tik gauži nodarījusi pāri?
P>S. jā, uzsit asinis šitentā infantilās paaudzes ņaudēšana, kura domā, ka viss ar sudraba karotīti pienākas. Esmu gatava tepat publiski atvainoties, ja Tev ir divi bakalauri, maģistrs un studē doktorantūrā un nez kāpēc jūties kā neveiksminiece, vai arī esi uberkruta kādas praktiskas profesijas pārstāve, kurai nez kāpēc kaut kas nenotiek kā gribēts. Varbūt vēlmes ar iespējām (intelektuālajām, materiālajām) vajag samērot, priecāties par savu dzīvi un neskaust tos, kuri veiksmīgāki vai citādāki. Parasti šitentās gaudas sākas no nepārtrauktās nevēlēšanās pašai ko darīt, bet salīdzināšanas - pārliecības, ka citiem ir labāk.

adamsone    1 Bet kas ir teicis, ka ir jāveicas kur citur? Atrodi, kas teica un pajautā, kāpēc tā.

violeta    1 100% nav mēģināts viss.Kā var zināt ka neveicās nekur?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu