Melnā ragana.

Jautājums ir, kur atrast melno raganu. Tādu, kas kā dara, tā lai viss un miers. Jautāju nopietni, par karmu, septiņām paaudzēm,naudu variet man nestāstīt.

Postremo (2013-12-22 10:42)      ir jau lloti EERTI ( atmazka taa teikt ) dazziem visas likstas izkaidrot ar laastu, uzliktu it kaa. Taa vietaa lai dariitu ko pozetiivu par spiiti neveiksmeem.

jozolsen (2013-12-22 10:54)      Jebkurā kara darbībā zaudējumus ciešs abas puses.Iesaistot trešo personu arī viņai būs zaudējumi.Atbildība par nodomiem,rīcību ir paredzēta arī likumdošanā.

Adamsone (2013-12-22 12:58)      Sirsniņ, ja ir darīšana ar kādu neciešamu personāžu, tad raganas meklēšana patiešām nav laba doma. Varbūt, ka tie pesteļi ir, varbūt, ka nav, jebkurā gadījumā tava veselība cietīs. Dēļ stresa un netīras sirdsapziņas.
Tā ka labāk sameklē kādu, kuram vari visu izstāstīt, atkarībā no tā, kāda problēma un mēģini visu risināt ar racionāliem līdzekļiem.

Freja4 (2013-12-22 13:07)      Miers nebūs, ja tiksies ar tādu, ja viņa vai viņš cilvēcīgi, vienmēr pajautās, vai tiešām vēlies to un padarīt savu dzīvi neciešamu (t.i., kad nezinu kā viss pavērsīsies pret tevi, viņi arī nezin), ļaunu var pārtaisīt tikai un vienīgi ar labu!

sorrell (2013-12-22 16:46)      vāji cilvēli meklē visādas raganas, pesteļus, jo paši par gļēvu lai cīnītos, ko gan tas cilvēks tādu izdarījis? par piemēru vari apliet durvis ar baldrjāņiem, iespiest atslēgas caurumā momentlīmi:) šo es izlasīju kādā krievu saitā:)

irgo (2013-12-22 17:01)      Katrā sievietē mīt maza raganiņa un tvīkst tā nevis Dieviņa , bet pagāniņa....

plikaaKAAJA (2013-12-22 17:29)      Irgo- pagāniem arī ir DIEVS, bet no dabas, ne ar uguni un kristietību ienests, lai turētu tautas paklausībā.

Laurencia (2013-12-22 19:46)      Nemeklē, silti iesaku.
Un lai vai saki, lai Tev nesaka, bet NĀKS atpakaļ un daudz trakāk...
No personīgās pieredzes saku...NEVAJAG... pažēlo sevi un nākošās paaudzes.. ;)

VECA_PIEPE (2013-12-22 23:59)      Ko Tu piipee? Mazi melni viirelji kabataas hip-hopu veel neleekaa,...vai balti zjurkuleeni pagaldee nespeelee ar Tevi draiskos suniishus ?
Moshka beidz pleest plaushas ar aizpeerno kuulu,...pameegjini aizpiipeet seetas mietu?
(iesaka silti)

miglainaa_plava (2013-12-23 01:38)      Nu nez vai visas iespējas ir izmēģinātas? 3x bija tā, ka gribēju no kāda vīrieša (3 gabaliem) tikt vaļā, jau spēka vairs nebija ciest, un tad es šo to darīju un jau nākamajā dienā vai max pēc mēneša tas cilvēks bija prom. Ja interesē uzaksti privāti, izstāstīšu. Taču ragana es neesmu. Tas ir citādāk. Vēl 1x mēģināju tā saukto vizuālo programmēšanu un arī izdevās. Tur gan jāprot pareizi saprogrammēt, tas tā pagrūti, bet darboties darbojas.
Par raganām runājot, pie ķemeru purva dzīvo viena, par viņu arī filmu uzņēma. Te būs: http://www.youtube.com/watch?v=aOlibxP0ge8
Bet vispār, cik man darīšana bijusi, attālu gan, - ļoti šaubīgi - tu nevari iedomāties, cik labi var būt, ja Tu šo dzīves eksāmanu noliksi ar citām metodēm.

VECA_PIEPE (2013-12-23 02:38)      Cik saprotu, palasot komentus shajaa teemaa, tad paarpiipeejusi jeegu nav tikai teemas autore viena,...te taksh to aizpeerno kuulu kaasii tin arii dazji komenteetaaji.
Kaadaa gadu simtenii shii gada aizvadiishanu un Jauna Gada miju svineesim? :D

piparbecinja (2013-12-23 16:14)      Ir nācies būt kontaktā ar dažāda vecuma un dzimuma deģenerātiem - gan īslaicīgi, gan ilglaicīgi. Un nekas, izdzīvoju.
labākais, ko vari darīt, ir nelikties ne zinis par idioti/idiotu, kas tev čakarē dzīvi. Maksimāli distancēties, neatbildēt, var notēlot pofigu un mākslīgu jautrību, labvēlību, bet tā, lai notic. Tāda ir tāda vampīru suga, kas jūt, no kā var pumpēt enerģiju. Ja viņa/viņš jutīs, ka tev pie vienas vietas, nāksies atstāties, jo redzēs savu darbību veltīgumu.
Tādi personāži stipriem klāt nelīp. Jautājums, kur ir tava vājā vieta un kā ar to strādāt.
Ja tev pie vienas vietas tava karma, tad neaizmirsti, ka tavs grēks var skart arī tavas ģimenes locekļus jau šajā dzīvē - viņiem gan nav vienalga.
Ja galīgi nespēj savākties, aizstaigā pie psihoanalītiķa un sajūti starpību.
Problēma ir ne traucētājā, bet arī tevī. Un tu to vari mainīt. Normālā veidā. Nevis sajājot visu vēl trakāk.
Vēl ir veids, kā paņemt ļaundari uz izbrīnu - runā viņai/viņam labu - tas ir tas, kas tam cilvēkam ir pietrūcis jau sen (par ļaundariem nekļūst vienā dienā). Vēl labāk - izdari kaut ko labu, lai tas jampams saņem to, pēc kā jau sen ilgojies. Un pavēro reakciju. Bet novājinātā stāvoklī to grūti izdarīt.
Arī tev priecīgus Ziemassvētkus.

piparbecinja (2013-12-23 16:17)      Un noteikti aizej uz baznīcu - tas patiešām aizsargā un nomierina (ja atrod savu baznīcu).
Vēlu veiksmi labos darbos.

Arfa (2013-12-27 20:40)      Pilnīgi piekrītu fargo.
Aarija, lai kā arī Tevi kāds ir sāpinājis, atdarot ar to pašu Tu kaitē tam otram tikai uz laiku, bet sevi un savus tuvākos gremdē purvā desmitkārtīgi.
Paskat kā oho tauta par Tevi raizējas, vairāk kā Tu pati par sevi.
Lai vai kā, Tu esi pati sava likteņa kalēja, novēlu Tev visu to labāko :)

erucanob (2013-12-27 21:14)      Vecā piepe ka vienmēr savā repertuārā,laikam pēc sevis spriež.
Skatos,ka daudziem rūgta pieredze,ir burvestības izmantojuši un zina ka tas nāk atpakaļ.
Ko mēs Ārijai varam ieteikt darīt vai nedarīt,ja nezinam situāciju kas tur patiesībā notiek.Var jau dzīvot pasakā un naivi ticēt,ka ļaunie gari saņem pēc nopelniem.Diemžēl dzīvē tik daudz gadījumu,kad kāds kādam sagandē dzīvi un neko nedarīt,tikai staigāt pa baznīcām un domāt gaišas domas.Varbūt kādā 7.paaudzē viss sakārtosies.Ka teica krievu klasiķis-ja sit pa vienu vaigu,pagriez arī otro,līdzsvaram.
Tie svētuļi diez vai pazemīgi nokārtu galvu,ja kas briesmīgs skartu viņus vai tuviniekus.
Piepe jau nu noteikti bez pamācībām garām nepaietu.

Egijaaa (2013-12-30 22:58)      Jautājums tikai, vai Tu nekļūdies? Ja Tavs iedomātais cilvēks nav vainīgs? Ko tad? Bieži vainīgais tiek izvēlēts tas, kas pašam šķiet ērtāk. Bet, ja, atmaksājot iedomātajam ļaundarim, nejaucības pret Tevi turpināsies? Meklēsi nākamo "vainīgo"? Un kā sadzīvosi ar sevi, ja ļaunu būsi nodarījusi nevainīgam cilvēkam? Bez atmaksas taču tas nepaliks - es domāju augstākos līmeņos.
Es ieteiktu iet uz baznīcu, runāt ar mācītāju, kam pati vari uzticēties un izrunāt visas lietas.

Natta (2014-01-15 23:52)      Ja saistīsies ar raganu, cietīs tavi bērni, mazbērni utt.,par pašu nerunājot.. Cik gan lielam egoistam un augstprātim jabūt, lai nespētu situācijā saskatīt mācību, jo viss,kas ar mums notiek,ir pašu brīvās gribas radīts rezultāts. Tikai vairs jau to neatceramies,ja sākums situācijai ir bijis citās dzīvēs..un tagad vainot situācijas izraisītāju-tas ir aklam būt un neredzēt sevi kā cēloni.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu