Rudens-veļu laiks

Varbūt kāds pasmiesies un teiks ka onka iet sviestā,bet tā sajūta, naktī pamosties no tā, ka kāds apsēžas uz gultas, ieslēdz gaismu-nobody.Vai ari pamosties no tā , ka kāds ienāk istabā un stāv pie galvas- miegs uz kādu laiku vējā. Kā uzzināt , ko tas atnācējs vēlas?

_Biezaa_oome (2013-10-14 00:46)      Tas nu ir skaidrs. Atnaaceejs veelas, lai tu aizej uz galvas dakteru.

ponytail (2013-10-14 01:00)      Ja maziņš ar izkaptīti - tad tā ir tikai impotence, nāve vēl gluži nē.:)

Bet, ja nopietni - kaut kādu rituālu izpildīt vajag. Tam nācējam jau nē, pašam vajag. Tad nevajadzēs ne galvas, ne citus dakterus. Parasti tie ir nevis mirušie, bet mūsu nesakārtotās domas, kas mums mieru naktīs neliek. Un rudenī jau tās naktis garākas, tāpēc vairāk laika miera nelikšanai.:)

hefny (2013-10-14 06:22)      Rituāli- ie vajadzīgi priekš paša,arī uz kapiņiem aiziet,-tas arī priekš paša mira, kad paša zemapziņa-sirdapziņa-nemiers un visādi stresi/pārpūli garīgo,pat neapzināto,ieskaitot/. tā,ka idari visu no žeit piedāvātā,kas pašam šķiet pieņemams,no rīra sāc vingrot,ar aukstu/siltu/ūdeni mazgāties,vēlamas aukstas ziemas peldes,pastaigas gar jūru un kāda sirds dāma-ķermeņe augsējai daļai,ko par glvu sauc/gan jau līdz zemēkām vietām,saskaņas laikā ar laiku ar´nonāks,janesāks ar apakšgalu,o vecūkši aplami domā,ka tas nu dāmai ir izdzīvošanas jautājums,īpaši jā dāma ir jauki izglītota,ar interesēm un sportiska/. Vairāk ko sajēdzīgu izdari: ja nav pašam dārza,-dodies tlkā, pacēt malku,pakrāmēmalu,aizej kaimiņienei uzroc dārzu utt...un labu,bezšlāgera ,muziku paklausies. ;)

MaryClaire (2013-10-14 08:04)      kvarts, kam Tu parādu neesi atdevis? par ko tad sirCapziņa grauž?

der mieriņa ieteikums, der arī parējie. bet vajadzētu tomēr ieskatīties sevi un padomāt, par ko man tas "krusts"

leduszieds7 (2013-10-14 09:34)      Ja cilvēks aizgājis nevardarbīgi...nu nevajazdētu viņam savus mīļos tā apciemot..
Viņi var atnākt pie mums tikai sapņos...un arī nāk sapņos.
Ir nami, kur parādās gari...klīst mieru neradušās dvēseles, kas aizķērušās kādu, viņiem vien zināmu iemeslu dēļ starp divām pasaulēm...bet tam tā nav jānotiek..
Viņi (aizgājušie)ir tur, kur tiem jābūt...un gaida savus dārgos, šeit atstātos, tad, kad pienāks mūsu laiks.

non_grata (2013-10-14 09:37)      klausoties Slāgeri tiešām prātā var sajukt:)
http://www.youtube.com/watch?v=2qIt3nbY2U0

marselis (2013-10-14 10:21)      ar atnaceju nodibini kontaktu-,(ir dazadas metodes)-,ta saucama saite,
tad jauta(jautat var ari ar dazadam metodem,to daudz),atbildi vari sanemt dazados sutijumos,gan caur apstaklu norisi,ka norades,uztverot stastitaja teikto,ir dazadas pierakstisanas metodes-,kad ieejot kont.klusti ka mediums.
Rudeni ta izteikta paradiba-,tas saistits ar zemes geomagn.lauku.

Lucy (2013-10-14 10:38)      viņš tevi sauc uz skuju taciņu:DD

rudzupuke26 (2013-10-14 11:19)      Un ko man pavēstīt grib dzeltens taurenis-septembra mēnesī-redzu,kad pa logu ārā paskatos,vai kad izeju ārā,plivinās manā tuvumā.Oktobrī vairs neesmu redzējusi.Viens,vienīgs.Man nekas nerēgojas.

bubucis_agucis10 (2013-10-14 12:37)      pajautā..iespējams nāk ar padomu

Pelle (2013-10-14 23:44)      Pēc latviešu tautas ticējumiem veļa parādīšanās, protams, nozīmē kādas nesakārtotas attiecības, iespējams, attiecas uz attiecīgā cilvēka pēcnācējiem, kā arī to, ka velis prasa kādu mantisku labumu (ziedojumu zeķu, ēdiena, dzērniena veidā utml.). Varbūt kapi jāapkopj...
Ja sāk rādīties bieži, pamaini dzīvesvietu, ja vienalga rādās, tad gan laikam galva un domas jāsakārto, bet palielam nekā smieklīga tur nav.

diamondheart (2013-10-19 09:06)      es reiz spēcīgi sajutu ka uz mani skatās pamodos-zirneklis blenž uz mani (un jau 2 reizes, ko atceros-tik spēcīga enerģija no tās mazās radības, ka ar aizvērtām acīm jūtu, ka uz mani tas skatās. bet aiztikt var arī sargenģeļi vai kāds pazīstams draugs (ja draugu pulkā ir cilvēki ar spēcīgu enerģiju un tevi domās apskauj) bet parasti jau var atpazīt, kas tas ir :) iekšējās (pirmās) sajūtas pasaka priekšā, kamēr prāts neiejaucas un neizbojā visu ar savu loģiku :D man reiz bija pavisam traki ar līdzīgām sajūtām, it kā reāli fantoms būtu blakus (viņu varēja redzēt ja aizvēra acis) (nu bet tas fantoms ar no dzīvā cilvēka

diamondheart (2013-10-19 09:10)      neielikās man viss teksts :(... man teksts beigās bija piedāvājums, ka tu vari atsūtīt man tās mājas foto (ja ir zināma vieta kur tā būtne visbiežāk uzturās, tad tās vietas foto) un atsūti vai ieliec failiem.lv un atsūti adresi, varu pacensties ielūrēt, varbūt tā būtne vai māja gribēs ar mani runāt :) (tas nopietni)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu