Vīrieši svari un lauvas?

Padalieties pieredzē, par vīriešiem svariem, un lauvām?

raima      Ui, nu gan visus aunu vīriešus noliki. Nav tā. Vīrieši auni dalās 2 lielās grupās: pievilcīgie, simpātiskie, ar skaidru skatu uz dzīvi un tie ar ambīcijām riebekļi.

Dexta    1 Viriesi Lauvas-ideali milakie,pilnigi nederigi kopdzivei.

v_s_o_p      Premjers ir lauva.. :)

lieliska16  1   Svari..........nekad nevar zinat,kad vinu kausi nosversies viena limeni,ja vispar nosversies.....No rita doma vienu,diena citu un vakara,nakti-absoluti,ko citu.ir materialisti-skopi.Vienmer ilgi domas lidz pienems lemumu,jo baidas,ko pazaudet materiali.Svaru viriesa sievietei noteikti jabut maka naudai un,kadiem uzkrajumiem,Preteja gadijuma Svaru virietis saks pardzivot,ka tik ta sieviete nav jauztur.Svaru virietim patik sansoli,patik krapt,vienmer vinam apkart ir sievietes ar,kuram vinsh dalas savas izjutas,sava dzive.Draugu vieta vinam drizak apkart bus daudz sievietes-draudzenes,kuram var paraudat pleca.......sexa----------ja nav impotents,tad bus sexu gribosh:-).Svaru virietis ir neizlemigs,reizem pat cietsirdigs un loti liels egoists,privatipasniecisks.Vinsh drizak dzivos lauliba,ne ipashi veiksmiga un neshkirs to,pasham taja laika bus milaka,vai milakas,vai gadijuma sakari.Ka tik nebutu jadala manta.........:-)

labalabadiena      Vai, par Svariem man pagaidām tikai vis-vis-vis-vislabākā pieredze! (ne tāpēc, ka pati esmu Svari. :D) Mērķtiecīgi, izlēmīgi, samērā tieši, mazliet egosistiski, bet saprāta robežās, daudz prasa no otra, bet ir gatavi arī daudz dot pretī, sirsnīgi, ja vajag - prot virtuozi mānīties. Bet - tas tikai, ja tiešām vajag. Citadi - pateiks visu tieši, kā ir. Lauvas - līdz šim pazīstu tikai brīnišķigus Lauvas - nopietnus, tādus ´klusos ūdeņus´, taču - kuri necīnīsies un pāri kalniem īsti nekāps, ja neizdosies uz kādu 3 reizi... :)

izpaligs      esmu svars un neesmu nekāda katastrofa vajag draudzēties ar galvu (tintē......)

piparbecinja    1 Veči Svari - forši, tjotkas - klusās šausmas:)
veči Lauvas - klusās šausmas, tjotkas - normālas.
ir arī izņēmumi:)

piparbecinja      Ja nopietni, tad daudz kas atkarīgs no audzināšanas un kurš kā ir iebuktēts bērnībā.
Pēc definīcijas Lauva un Auns ir uguns zīmē- viņiem vajadzētu saprasties. bet abi grib dominēt. A kurš negrib dominēt? Pastos citas zīmes - nošauties... Tā ka strādāt vajag ar sevi un otru, ja ļauj.

Pon      Pats esmu svari,uzskatu,ka atbilstu pēc rakstura horoskopa zīmei! Ar mums svariem grūti nav, tik jāmāk sarunāt!

Okutida      Pats esmu svari. Uzskatu, ka esam diplomatiski, neciesam konfliktus. Ja prasaam tad arii dodam. Tendeeti uz vienliidziibu, romantiski. Pec dabas mazliet slinki, izvairiisimies dariit, peec iespeejas mazaak fiziska darba.
Seksaa - ruup partneres bauda :) kvalitaate un kvantitate garanteta.
Neesam skopi. tacu maakam pieturet naudu. Izlietot pec vajadziguma principa.

Maakam dariit arii cuucibas, bet to nepiekopjam, lidz nav aizskartas mums svarigas lietas/vertibas.

tomer liela nozime ir audzinasanai un dzives pieredzei.

art_deco      Lauvas mīl uzmanību

skarbaiskungs      +++ALCORA
Ir 3kàrtèji pàrbaudìc. :D

Zeltiite      Tas taču ir tik vienkārši - ka ar cilvēku augastākās varas zīmē (uguns) nesadzīvos tas, kas, kas mēģina kontrolēt sadzīvi! Būs blakus vieglās gaisa zīmes (ar intelektu, radošumu, skaistumu), bet ne zeme un ūdens! Auniņus mums (bet ne zemei un ūdenim) nāksies audzināt, lai arī cik sāpīgi tas nebūtu, jo visu laiku piesaistām tos, bet nevajag audzināt Lauvas. Sievietes, kas ūdensvīrs, tētis lauva, vīrs, mamma, meita auni pieredze.

Bellavue      Vīrieši svari - ļoti mīl komfortu, tīrību, gaumīgi ģerbjas un rūpējas par savu izskatu. Ne vienmēr ir spējīgi uz kardinālu rīcību, svārstīgi. Grib, lai sieviete uzņemas iniciatīvu. Jautri, dzīvespriecīgi, labi sarunu biedri, pozitīvi domājoši.

AivarsN      Lauvas ir ļoti atšķirīgi.skatoties kādā gadā dzimuši. Meklējiet saderību ne tikai pēc mēneša,bet arī pēc gada,jo tas ir tik pat svarīgi. 2013-09-15

agneska  1   lauva - man ir tabu.. nekad neesu ne arvienu mēģinājusi un netaisos, jo pretējā zīme ūdensvīram, kas viņam apslēpts tas man uz āru un otrādi, vārdu sakot mēs viens otram redzam cauri. svari - svari, svari... bija man viens - paldies dievam ka neielaidos seks attiecībās ar viņu - viņš bija kā uzburts uz mani, izrādās psihiatrs, redzēju kads kļuvis un metu krustu, vārdu sakot man svari vispār krīt uz nerviem, ja ieciklējas tad tikai uz to vienu virzienu, ir tikai balts vai melns, starptoņi nemēdzot būt... nē ar tiem es nekādas darīšanās nekad, bet ja jāpieņem darbā - tad jā. 2013-10-09

Elllaaa    1 Par svariem...nezinu teikt ,bet par LAUVAAM! oi! pasarg dies! tie no kaku dzimtas! ja glaudi pa spalvai...viss OK! miilus vaardus teiks,bet ja ko ne pa spalvai....ies kur gribees,dariis ko gribees,bet arii starp viniem drosi vien kaads miils lopins gadaas:) 2013-10-13

Aigars53      Dazhiem kreepes kä Lauväm, zem dazhiem Svari salüzt... :), bet vispär stipri OK. 2014-05-11

vitalis784      Svari dzīvoju kopā ar zivtiņu jūtos līdzsvarā 2014-09-05

Muuza_96  1   Lieliski Vīrieši ! :) 2015-03-16

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu