Mīļvārdiņu lietošana vietā un nevietā.

Vai nu kaut kur lasīju,vai kaut ko jaucu,bet man šķiet bija teikts,ka jāsargās no cilvēkiem,kuri tos bieži lieto.
60 gadīgs vecis katrā vēstulē,laiciņš,ūdentiņš,galviņa,kājiņā,saulīte,sveicieniņi.
Vajadzētu laikam aizrādīt,bet tā pa tiešo,beidz nafig te čiepstēt laikam nebūs smuki,apvainosies.
Man vairāk interesē jautājuma pirmā daļa,kas tie par cilvēkiem.Ir kādam pieredze?
Zinu ka atnāks arī Kindzulis un teiks sakramentālo TGAM,nu lai jau.

_Krasula_ (2013-07-15 21:58)      Es tā padomāju, vai nevaru sevi daļēji pieskaitīt šai kategorijai. Jo mēdzu teikt: kad beigsies darbiņš....kad saņemšu naudiņu....nopirkšu maizīti, pieniņu...
Vienīgi citus nemēdzu saukt par sauļukiem un peļukiem..:(

HRDS (2013-07-15 22:07)      Da -Bljadj...! -zajebala... Ko Tu Vecā Kuce te tagad -Nahuj te Pizdjish...?!!? :D Zajebala jau ar savām tupām tēmām... :D

Mīļvārdiņi Tev nepatīk...?! Vai kad ar tevi šitā runā.. -jūties labāk...??? :D

Tessa (2013-07-15 22:09)      iistam vecim ir japrot raudat,japrot just liidzi un japrot savai sievietei likt justies miiletai.punkc.
un tam galiigi nav nekada sakara ar miiljvardinjiem vai izskutu apakshu.kamer vechiem truks raiderii augstak nosauktas prasmes,tikmer blakus tiem nebus Sieviete,bet babulis.

jautajums autorei,ja nepatiik rakstiibas/runas stils,kapec jakomunice?jebshu ka tik butu? jebshu lai es varetu citiem pajautat,kapec vinjsh ta runa/raksta?..

sandra1111 (2013-07-15 22:21)      hmmm,,,,man ir pāris vārdu kurus lietoju , bet saprotu, ka nevietā,,,
savi strādnieki jau apraduši, bet ar svešiem,,,,;((
cenšos laboties.

ponytail (2013-07-15 22:22)      Par to agresiju ir gan lasīts, bet, mandomāt, tie ir vairāk minējumi, ne kādi nopietni pētījumi.
Kas attiecas uz personisko pieredzi - gandrīz vienmēr tie ir ļautiņi ar tādām vai šādām problēmām (un es domāju - PROBLĒMĀM). Ja ir iespēja, vairos no tādiem, ja situācija atļauj, lieku saprast, ka neesam bērnudārzā.
Bet par te minēto krišanu no viena grāvja otrā... Nu, nezinu, nezinu - vai tiešām pieaudzis cilvēks nespētu tā kā atrast vienkāršu un adekvātu saziņas veidu, nedz kļūstot rupjš, nedz arī šļupstot bezgalīgas deminutīvu virknes? Un, ja nespēj, tad vai maz ir vajadzība jelko vēl apspriest?

Bordzija (2013-07-15 22:22)      ...aapeecc...nju nju....

Viirietis_V (2013-07-15 22:33)      Zinu vismaz 3 bērnudārza audzinātājas-foršas sievietes,bet runas maniere vienkārši besī-tu maizīti negribi,re saulīte spīd,a,ko tu tāds sapīcis-vēderiņš sāp....????-Ieraugot jau pa gabalu nogriežos šķērsielā!
Profesijas zīmogs!

draboss (2013-07-15 22:34)      ūī, kur foršiņa tēmiņa autorītei sanākusi, cik jaukiņi viedoklīši sarakstīti! :)

bubucis_agucis10 (2013-07-15 23:37)      ...var just te lielākā banda zem slotas uzaugushi...kas nu kuram tuvaaks,kam miljvardinsh,kam zilums zem acss,..nu i tauta panesās..oks vechi,bet sievietes..

MrJones (2013-07-15 23:54)      Nu...kaut kam jau tie pazeminaajumi paredzeeti.. :) Personiigi pasham vaajiiba nav uz shiem...vismaz ikdienaa neatminu, ka buutu lietots....vieniigi kas....sheit oho, kad veel diezgan aktiivas sarakstes tika uztureetas (aptuveni 10g. atpakalj)...vnk uz shaada stila ietureetaam veestuleem, saaku atbildeet liidziigi atpakalj..! :)) Varbuut aiz pieklaajiibas, varbuut vnk lai uztureetu fiilingu savaa veidaa...hmm nez....bet jap..to nevar noliegt! :) Vismaz neviena neapbizhojaas...kaut gan...ko patiesiibaa domaaj, kas to zin...? :) Bet sai gad...ja vien autore nepaarspiilee,...izskataas peec baigaas ziepeeshanaas..! Var jau buut, ka gjimenee taadas tradiicijas ieaudzinaatas...:( ..tad tur neko nepadariisi. Nezinu...ko par to domaat..ko tas vareetu noziimet, u.t.t. ....nav naacies saskarties ar shaadu problemaatiku,...vismaz no sievieshu puses, ar sho lietu tik traki nav, ka izsauktu riebumu (ja taa neuzspiileeti).. Visam sava vieta, peec manaam domaam...ja vien cilvis sakariigs, buutu jaajuut...kad ko lietot...vai ir tada nepiecieshamiiba..?

Tora (2013-07-16 00:04)      viņš droši vien tevi tīši kaitina, pārbauda uz izturību kā saka...

raima (2013-07-16 00:09)      Pēc skolā mācītā- pirmsskolas izglītības iestādē nav vēlams lietot deminutīvus, pamatojumu tā īsti neatceros (laikam, lai nenorādītu bērnam, ka viņš mazs, nepieradinātu runāt kā mazulim).

Nezinu, kaut kā neesmu pamanījusi, ka kāds tā dikti visu mazinātu. Ar mēru- jauki, pār mēru- uztveru kā sava veida ironiju par runājamo tēmiņu ;)

reached (2013-07-16 00:37)      Lasot atbildes var secināt,ka jautājums kaut izlasīts,tomēr iedziļināties vai nu par sarežģītu vai atbild tikai lai pazīmētos.
Mans viedoklis būtu,ka viņš grib izlikties par labāku nekā ir.Neturpināt pazīšanos-kaut ko tik stulbu var ieteikt tikai daiļava,kurai rēgojas,ka pēc viņas garum garā rinda pielūdzēju tīko.
Mēģini atrast piemērotu momentu un un it kā starp citu pateikt,ka nepatīk tāda lieka vārdu sagrozīšana.

pupolins (2013-07-16 00:49)      Man bija pazistama sieviete,nu nepatikami,,man tas saistas ar iztapsanu[liekas glums cilveks]bet sabiedriba ir dazada,japienem kada ir,bet ja virs pasaka saulite,zakit,tad jau jastaro ka saulitei:)

Postremo (2013-07-16 08:00)      sievietes ja taa runaa, ir ok. It sevisskki ar siikajiem. bet ....nu kad normaals viirietis taa saaktu, neesmu gan dzirdeejis. Izklausiitoes, ka vinnss ..kautkaads miiksatais/gejs utt
Bet nu katram kautkas citos liekaas tak diivains. Man piemeeram taa....radu satikssaanas briizzos, taa apkamssanas/buccossanas liekas galiigi garaam, bet pieciessu. Censsos iessaut kaadu dzeramo papriekssu tai proceduurai :))

atljaujietman (2013-07-16 08:34)      Ja labi sūkā var uz daudz ko pievērt acis :P

slieks (2013-07-16 10:20)      Brr... Man tas atgādina bērnu zobu dakteri... tā mīļi-mīļi, čubu-čubu... un tad ar urbi zobā iekšā.:)

ponytail (2013-07-16 12:36)      Autore, dārgā! Ja tev ir savs strikts viedoklis šajā jautājumā, un, vēl jo vairāk, ja ir savs strikts viedoklis par to, kādus viedokļus tu vēlies šeit saredzēt/sadzirdēt, tad - vai vispār bija vērts uzdot jautājumu? Ja vēlies psichologa padomu, meklē to pie dāmas, kas tagad Seville mitinās, meēs, pārējie, jau te tādi, dzīves amatieri vien esam.:)

selnija_ (2013-07-16 12:51)      Ir sastapti tādi cilvēki. Ir nepatīkams tāds runas veids, kaitinošs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu