Kā tikt vaļā no sāncenses?

Viena najauka būtne grib dabūt manu vīru.Varianti kā tikt no tādas vaļā?

Effy    1 oooo jaaaa -> "tāpēc, ka tu esi kādā jomā sliktāka par to otro"
nu moins :D :D :D
un tipa tas tur vecis ir pats pats pats ideālākais, perfektākais, ģenialākais pilnīgi un totāli visās, kas vien var eksistēt :D aš pjam tāda kristāla oliņa bez neviena melnumiņa :D
incanti, kas būtu, ja visi tā uzreiz ņemtu un skrietu gan pa labi, gan pa kreisi pie pirmajām "tu esi sliktāka/sliktāks kādā jomā"?
nevajag ar visādiem bullshitiem attaisnot hronisko nespēju saturēt savas ģenetālijas.

TUAREGS      Sveicināti.
Vienam kolēģim sieva rīkojās tā, lai viņš vienmēr staigātu ar tukšiem debesu zvaniem. Vīņš pats teicā: redzu pievilcīgu dāmu, varētu ko bīdīt, bet negribās.

TUAREGS      Effy (2013-07-05 12:21) viedoklis attaisnot hronisko nespēju saturēt savas ģenetālijas.
Sveicināti!
A priekš kam jāsatur? Vari paskaidrot?

Effy      TUAREGS (2013-07-05 13:04) viedoklis
Effy (2013-07-05 12:21) viedoklis attaisnot hronisko nespēju saturēt savas ģenetālijas.
Sveicināti!
A priekš kam jāsatur? Vari paskaidrot?
----------------------------------------------------------------------------
nu tu vari dzīvot arī kā dzīvnieciņš. tikai un vienīgi tava personiskā izvēle. tikai pēc tan nepuksti par to, kāpēc sievietes uzskata vīriešus par bezsmadzeņu lopiņiem, kuri iz aizkavējušies kaut kur amēbas attīstības līmenī, kuriem dzīvē naks cits neinteresē un smadzene strādā tikai vienā virzienā - ka tik nokniebies.

klava4      Smieklīgi..komenti....kā cilvēks var palikt savādāks..ja viņš visu mūžu to nav spējis...

fargo      "A priekš kam jāsatur? Vari paskaidrot?"
tā ir izvēle. brīvu cilvēku, brīva izvēle. un tikai.

limonija      Kad sperma galvā un prātiņš - "trubā tumšajā", tad visu ko sastrādā...Pēcāk mēdz būt arī tā kā žēl, bet ir lietas, kas nav labojamas, piemēram, paša bērnu cieņa zaudēta...Vai vēl kas, dikti te neiedziļināšos. Bet sekas jau netīk nevienam, tāpat kā pēc dzīrēm vākt aplietos galdus...Tikai - pirms tas noticis, nevienam jau neiestāstīsi, visi ar tām "degošajām ģenitālijām" jūtas baigie kingi:D Sievietei nevajag tik zemu nolaisties un iet tāda tēviņa dēļ kauties. Ja kāds vēl nav no koka nokāpis, tad parasti tas ir uz ilgu laiku;)

Diversija      No nejaukas jātiek vaļā, tas skaidrs. A ko tad, ja tā būtne būtu jauka?

Puma      ja nevari mainīt siruāciju, maini savu attieksmi pret to :)

Arheologe      Vai tad māte Tev nemācīja, ka savas vecās mantiņas jāatdod tiem, kuriem vajag vairāk?

dzzekiss      Es savu sievu bez kaujas noteikti neatdotu.Sievietēm izskatās ka cita loģika.

TUAREGS      "Effy smadzene strādā tikai vienā virzienā - ka tik nokniebies."
Lai nu kā, bet ja debesu zvanu spriedze spiež uz smadzenēm, ir grūti domāt par ko citu - tā nu daba ir ierīkojusi. Mēs taču šeit neapspriedīsim dabas likumus - ne mēs radījuši, ne mums kritizēt, vienkārši jāpieņem. Turklāt, ja ar sievu nesanāk pieklājīgi iztukšoties, jāmeklē vien citas šķirbas, lai smadzenes spētu domāt par ko citu, izņemot kā nokniebties.
"Bezsmadzeņu lopiņš" kārtīgi nopi..s - "Dzīvnieciņam" smadzenes sāk strādāt - "dzīvnieciņš" nopelna vairāk naudas - sievai labs garīgais. Redz nu, čiepiņ, kāda ķēdīte izveidojās.

"Puma ja nevari mainīt siruāciju, maini savu attieksmi pret to :)" - Zelta vārdi!

Baigā problēma ar OHO.lv - sāk apnikt tas, ka nevar pievienot tekstu diskusijās. Laikam jāpamet šis saits.

piparbecinja      īstenībā - kam tev tāds, par kuru nevari būt droša? kurš jāvaktē? tā vairs nav dzīve. kļūsti par sunīti, kas ošņājas un žēlīgi lūr uz "saimnieku". tev to vajag?

av2      pati vainiiga, so, peleeko vielu pakustini !
Saaksim ar to, ka ja PATS viirietis sievieti (citu) negribees, taa sieviete varees kaut plika pa galdu dancot viennam degunglaa. Taa kaa domaa, kaapeec Tev passai ssskkiet, ka vareetu buut taa, ka vinna dabuus vinnu finaalaa, a?
Gribi atrklaataaku tekstu? sstruntiigi izskaties, neruupeejies par sevi, sex palicis sstruntiigs, nekaads - nepeipildi sava viiriessa sex fantaazijas vispaar nekad , domaa tikai sevi guulktaa, Tava mamma jaucas juusuy dziivee nepaartraukti , Tu nepaartraukti zaaggee viirrietim, ka vinnss mazaak nopelna, kaa kainnsss , zaagggee vinnam, ka vot tam kaiminnam viis ir labaaks, massiinaa, telvizors uttt. Nekad nesaghaigi vinnu smaidiiga, miilossaa, gribossa, bet ar muuzziigaam probleemaam.Jumss, sievieteem , briizziem smadzennu nav vispaar. To vien maakat, kaa jaukt araa vissu, kas ir bijis labs. Ir taads gudrs teiciens - lai patiessi noveerteetu, ir jaapazaudee. Tavaa gadiijumaa, jaapazaudee savu viiru.Mana personiigaa pieredze.

ketija_20      Es ar shito ilgi cinijos, lidz man pieriebas un saku dzivot sev, ka bus ta bus, un tad peksnji, laika kad sancensis uzradas vinjam, vecis bija momenta pie vietas un nekadas sancenses vairs nesavajadzes :) dzivo sev un ja vecis ir gajejs, tad tads vienkarshi nav vajadzigs.

saimniece      Vai Tu tiešām sevi tik maz cieni, ka esi gatava dajebkādiem spēkiem noturēt to, kas pa citām gultām izvārtījies? Es sakravātu koferi, uzmauktu kaklasaiti kaklā un izsauktu taksi, adresi, lai šamējais pats nosauc uz kuru gultu vest! Kad tas padarīts, tad nomaini dzīvokļa vai mājas atslēgas! Un liecies mierīgi gulēt, nav veča, nav problēmas. Tavas problēmas labprātīgi uzņemsies tā labā, kuras dēļ sačakarēja savu dzīvi, pirmspensijas vecumā sākt no jauna dzīvi celt nemaz nav tik patīkami, kā pa kluso drāzties pa svešām gultām..... 2013-08-04

Venecija_      Ja vīrs gribēs aiziet, tad viņš aizies! Bet , ja paliks, kā Tu jutīsies ? Centīsies būt labāka visās jomās, salīdzināsi sevi ar to sievieti. Parunā ar vīru atklāti, pajautā, kādu Tevi viņš grib redzēt, kas Tevī viņam patīk, kas nepatīk. Veiksmi! 2013-08-16

Skumjudruva1950      Manas kaimiņu mājas vectēvs jaunībā bija sācis braukt uz Rīgu pie brūtes.Sakrāva vezumā visādus lauku labumus - žāvētu cūkas šķiņķi,sviestu ,zapti un prom.Sieva noskatījās,kad vīriņš atkal gatavojos uz braukšanu.Pagrabā zaptes spainītim krietni daudz govs mēslu piemaisīja ,jo zināja,ka to vīrs ņems līdzi.Mājās pārbraucis,vīrs neteica neko,bet pie brūtes vairs nekad nebrauca.
Ja tavējais būs gājējs - lai iet...ar varu mīļa nebūsi.
2018-02-08

Raivis_1977      Varbūt tur ir kaut kāds triks, - varbūt tā ir viņa māsa, un gluži vienkārši tevi ved ap stūri!
Tā daudz kur, daudz kārt šodienās dara, jo cilvēks pats par sevi jau ir ļooti gudrs radījums, un tas jau ir apstiprināts fakts!
Vienkārši, es nekad neļautu sevi ar tādām domām sevi pārņemt, un pat arī nemaz nepieglauztos tādām domām ..., lai cik tas arī viss izklausītos dīvaini par ko Tu stāsti, bet tā nu tas ir ...
Tu vienkārši, vienkārši ēd sevi nost ar to kā nemz, kas nemaz nav un neeksistē ...
Vel ir viens variants kā tikt vaļā no kaut kādas tur konkurentes, vienkārši, ar maģijas paņēmienu, ko pat zinu, bet labāk to neteikšu, jo pat es neesmu tādas lietas līdz šim ne reizi izmantojis, un pat ļoti, ļoti ceru uz to, ka man pat tādas lietas neklātos ne reizi pielietot (savā) dzīvē! ...
2018-04-02

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu