Karmas likums.

Noziegums un sods izaug no vienas sēklas, bet paiet laiks kamēr izaug koks un nogatavojas rūgtais auglis.
Skatos uz bomžiem un domāju-citi vecāki par mani, manā vecumā, jaunāki. Vai šiem cilvēkiem nekad nav bijusi ģimene, bērni? Nevar cilvēks tā palikt viens? Aizmirsa savus tuviniekus,bērnus, tagad arī nevienam pats nav vajadzīgs. Staigā apkārt smirdēdami.

non_grata (2013-06-09 21:44)      Karma tev atdariis sho nesmuko muldeeshanu!

niksonsss1980 (2013-06-09 22:17)      bomzim iedod darbu ,iedod naudu ,viņam to nevajag ,viņš grib būt bomzis un smirdēt!! nav tā karma ,tā ir izvēle, kā dzīvot !!!!
ps! bērni nav jāaudzina ,rēķini nav jāmaksā ,vari darīt ko gribi nevienam nav jāatskaitās ,nekur nekad nenokavē utt. :D kāds sakars ar karmu neredzu!!! nevajag iedomāties ka bomzis ir nelaimīgs !!!!

Muktiana (2013-06-09 22:48)      Viens garīgais skolotājs bomžu sakarā minēja, ka viņi esot bijuši un ir SKOPI cilvēki - interesants termins. Jo arī alkoholisms piemīt skopiem cilvēkiem. Tāpēc zāles pret alkoholismu un iespējamo bomzību esot došanas kultivēšana, piemēram, 1/10 daļas ziedošana, jo tas esot apsolījums, ka nekad tādā ķezā neiekļūs. Tā Bībelē minētā 1/10. ziedošanas daļa ir pašaizsardzības minimālā programma. Vēdās iesaka ziedot 50% .
Bet atgriežoties pie bomžiem, atkal varu padalīties ar stāstiem, ko lasīju no hipnožu seansu piemēriem; nu tur tā mēdz būt - vienā dzīvē sakarīgs biznesmenis (varbūt paskops), bet nākamā - jau bomzis - un vienkārši tā. Visi apstākļi tā arī saliekās.
Man personīgi bomži iedveš šausmas, pat grūti noraksturot kādā kontekstā. Tā droši vien ir slikta rakstura un nejaušību kombinācija. Bet slikti raksturi mums daudziem piemīt, varbūt ne tik slikti, bet varbūt - pagaidām vēl sliktu nejaušību nav tik daudz.

Eneile (2013-06-10 00:16)      Ja Tu tici karmai, tad gatavojies nākamajai dzīvei, ibo šitāda nicinoša attieksme ne pie kā laba nenoved :D
Priecājies, ka Tev ir dots dzīvesspars, nevis nosodi tos, kuriem tā ir pietrūcis. Nav tas īsti Tavs nopelns, ka Tev ir tāds raksturs, kāds ir, ne jau Tu pati to izvēlējies :)

JurisK (2013-06-10 04:49)      Lielaakaa dalja no bomzhiem pelna nosodiijumu no apkaarteejiem, jo vinju probleema gandriiz visiem ir viena - alkoholisms. Ljoti reti taa ir nelabveeliigu apstaaklju sakritiiba, tikai pasha vaina. Ir redzeeti pietiekoshi speeciigi, jauni viirieshi, bet vinji ir izveeleejushies dienishkjo krutkas devu, nevis cilveeka cieniigu dziivi. Nenosodiit taadu lamzaku var tikai truls un nedomaajoshs liberaalisma ideju sekotaajs! Katrs cilveeks piedzimst ar savu iespeeju potenciaalu, tikai no vinja ir atkariigs, kaa to potenciaalu realizees vinjsh pats. Neviens nepiedzimst ar tik zemu potenciaalu, lai nespeetu tikt augstaak par bomzi. Var to potenciaalu nosaukt par karmu vai veel kaut kaa, bet taa ir iedzimtiiba, mantojums no senchiem, ne ieprieksheejaam dziiveem.

Deisa (2013-06-10 11:04)      Dzīvē mēdz būt dažādi. Kā mēs to nosaucam - vai par karmu, likteni vai neveiksmi/veiksmi, no tā jau būtība nemainās. Zināms ir viens - nekas šajā pasaulē nenotiek tāpat vien, to apliecina neizsakāmi daudzās formulas, kurās var apzīmēt tik daudzos šīs pasaules procesus. Tikai ir formulas, kuras vēl nav atklātas un iespējams arī nebūs. Tik ko der atcerēties - nekad nesaki nekad un nespļauj akā, no kuras kādreiz var gadīties dzert pašam vai kādam no tuvajiem. Tāpat kā bailēm ir tendence realizēties notikumā, tāpat ir ar nosodījumu vai riebumu - ja kas spēcīgi nepatīk, traucē, šķiet apgrūtinoši, dzīve var likt pietuvoties un cieši jo cieši šai problēmai skatīties virsū.
Cilvēki zaudēja vietu Ēdenes dārzā, kad nobaudīja augli no labā un ļaunā atziņas koka un sāka Vērtēt - labs, slikts līdz ar to dodot vietu arī sliktajam, ļaunajam vietu savā dzīvē. (nereliģiskie prāti uz šo var palūkoties tīri filozofiski).

edora (2013-06-10 12:59)      K-kur lasiju un man ļoti iepatikās doma, ka katrā cilvēkā mīt dievišķā dzirksts- dvēsele. Arī tevī. Arī bomzī.
Un vēl, katrs cilvēks iet savu dzīves ceļu.
Arī tu. Arī tas bomzis, kas tevi traucē.
Sāc ar sevi ;)

kalatura (2013-06-10 15:29)      Ja vienīgā "saskarsme" ar viņiem ir tramvajā,tad izvēlies citu pārvietošanās veidu!
Ja visas "gā-gā" uz pasaules būtu baltas un pūkainas,būtu garlaicīgi..nebūtu par ko cepties...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu