Sieviete piesaista viirieti

Sveicinaati, veelos dzirdeet Juusu pieredzi/zinashanas par sho teemu: Sieviete ar energiju un manipulacijaam caur eedienu un dzeerienu piesaista viirieti ( var tikt izmantoti dazaadi piesaistes varianti ), kaa shiis saites (atkariibu) saraut un cik ilgi shis ,,savaariijums,, darbojas? Paldies

elsa  1   Ku tur filozofēt. Sacep kotletes, uztaisi KVALITATĪVU minetu. Kāpēc lielie burti? Tas jāveic tā , lai pusdarbā onkuliņam nonošļūk.

fargo      ramazoti - nevienam nav imunitātes pret kārdināšanu. arī Ījabam. un jo augstāka raudze, jo karstāka liesma vajadzīga pārbaudei. bet tas, laikam, nav saprotams?
viny - nē. varbūt tu domāji, ka ticība var būt... es nezinu, kkā pa sestdienām/svētdienām? varbūt kkā pa jokam? nē. tas nav pa jokam vai daļēji, vai mazliet tur un mazliet citur.
bet tev paldies, ka krāj man punktus. :)

Tessa      elsa,vecis uzdod jautajumu.advancets,laikam.
akdies,kads boorings PA.

erucanob      Neesi Tu pieburts,ar Tevi ir tas gadījums,kad saka-uij po svetu vodit,Tu negribi pie viņas iet,zini ka slikta,bet tas tur tuvāk kājām,un rāda virzienu kur iet.Sado viņam riktigi,varbūt atjēgsies.Prāts ja Tev strādā,atliek tik piparu pie vietas nolikt.

violeta      Tas ir liels neprāts piebarot,piesaistot sev velamo cilvēku.Man draudzene pirms gadiem taa izdarija,un tagad netiek valaa,sis dzer,krit uz nerviem,paceļ roku,galvenais seksa vairs nav gadiem,jo viņai pašai viņs riebjas un nodzeeris visu potenci.Un nelaimes,neveiksmes,naids,slimibas kaudzēm vien,nekadas laimes no ta cilvēka.

ChewbaccaTheWookie      Vīrieti sievietei piesaistīt vislabāk ir ar kustībām gurnu kārdinošām kā dienvidu tautu dejās ir.Kā zīmogs kustības šādas prātā vīrieša nosēžās un sieviete šāda dabujama no prāta arā nav kā pieburta. Kustēties ja graciozi mācēsiet, tas liels veiksmes faktors vīrieša noturēšanā būs.

skarbaiskungs      Ja atradìsi, padalies pieredzè. Kad es palikshu sens un uz mehànisko nespèjìgs, arì gribèshu kàdu. Lai var pasaukt un teikt: nàc, pasèdi blakus, parìvèsimies ar tantràm...

piparbecinja      atkarígs no búréjas prasmém un metodes. ljoti individuáli. Dazji saka, ka 2 gadus turoties...

piparbecinja      esot liels greeks saaádas izdariibas. ar graujosjaam sekaam abaam puseem.

kuks10      ..tanī lietā ir kaut kas to Chewbacc The Wookie ,bet manējais saēdās pelēkos zirņus +kefīrs un tā sieviete pati atšuvās no manis ,jo mans muzons nebija izturams -kur nu vēl smaķelis..?!)))

HRDS      Zinu paaris veidus, kā sievietes var veci "piesaistīt" viss ir ļoti vienkārši un dabiski... un vecis paliek kā bez praata... :)

snamlet      Var jau pavilkt uz zoba autoru un pasmieties, bet...liekas, ka kāda sieviete ir izmantojusi melnās maģijas pakalpojumus lai pieburtu sev autoru. Varat ticēt vai nē, bet viena paziņa tā rīkojās pret savu vīrieti bailēs ka neaiziet pie citas. Nav svarīgi vāja rakstura vai stiprs ir tas vīrietis, bet ir atkarīgs no melnās maģijas veicējas spējām un buršanas laika...to dara noteiktos laikos. Tas vīrietis patiešām bija tā sazāļots ar viņas vārītām tējām un ēdienu...un tā tas ir...ka pietika tai sievietei pamāt ar mazo pirkstiņu un vīrietis skrēja palēkdamies. Žēl bija uz viņu skatīties...pēc kāda laika sievietei viņš apnika, bet naudu gan no viņa krietnu izspieda. Tikai vīrietis diezgan ilgu laiku staigāja kā apmāts...kā ir šodien nezinu. Pretdarbība - noslogot sevi darbā tā, lai neatliktu laika satikties....

Tuftalogs      Spirinies kā gribi... tik un tā beigās attapsies piesaistīts ar govs ķēdi pie radiatora...

panaceja    1 vienkārši pretīgas garīgi kroplu cilvēku domas un izdarības.., fui.

baltsriits      šīs "lietas"darbojas,esmu redzējusi kā darbojas uz manu radinieku,,,bet,,,vai zini kas tas par kokteili?Tie ir dažādi.Ja runa ir par MR,tad varu ieteikt ielāpu.

saimniece    1 Muļķības, nevienu nevar piesaistīt ar maģiju, tie ir šizofrēniķa murgi. Piesaistīt var ar glaudīšanu pa spalvai, ar mantiskām lietām, labu seksu un nekā citādi!

neko      saimniece:"Piesaistīt var ar glaudīšanu pa spalvai, ar mantiskām lietām, labu seksu un nekā citādi!" - nepazīsti tu vīriešus... tā var uz kādu laiku pievērst uzmanību, bet ne piesaistīt.

saimniece      Vīrieši vispār ir uz kādu neilgu laiku piesaistāmi:) Tam nav nepieciešams maģiju meklēt:)

kljuska      Njus tas nozīmē, ka vecis nav vecis, bet ir ļurba,,, lai sāk izlīst no autiņiem,,, vnk ja esi stiprs nezinu kas jādara, lai tā sastrādātu,,, 2013-04-05

krauklis99    2 Tāpēc es brinos kad sirds velk uz resnās pavāres Ļudas pusi, no mūsu ēdnīcas. 2013-08-23

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu