Horoskopu saderība.

Vai tiešām horoskopu saderībai ir tik liela nozīme partnera izvēlē?

LaskovijMerzavec      Itkā nē, bet tai pašā laikā visbiežāk blakus ir Lauvas:)

dogville      Nezinu,kā ar izvēli,bet visas intereses vienmēr nonāk līdz zivim un mežāžiem.Tāda sajūta,ka pārējie runā citā valodā....

stardust    1 Nekādas nozīmes.

erucanob      Man ja nav mana zīme,pilnīgi nekas pat nesākas.Un no sadzīvošanas arī tas pats,ar manējām labi,ar ne manējām pilnīgs sviests.
Kaut zinu pārus,kur 20 gadus labi satiek arī nesaderīgās zīmes.Viss atkarīgs no tā,kā cilvēki audzināti,kāda bija vecāku ģimene utt

p_p      Mandomāt, ja tici, tad ir nozīme, ja nē, tad nē.

neko      Izvēles brīdī lielāko tiesu nekad neesmu bijis informēts par dzimšanas datiem/horoskopu. Bet ar "atpakaļejošu datumu" šādus tādus secinājumus izdarīt var; zināmas likumsakarības parādās.:)

Parama      jā, horoskopiem ir liela nozīme! es nemūžam nevarētu sadzīvot ar zivi, ūdensvīru, vērsi, aunu, lauvu, skorpionu u.c. zīmēm:)

Deisa      Kaut kā likumsakarīgi ir sanācis, ka pa dažādiem posmiem pievelkas vairāk vienas zīmes pārstāvji (ne tikai par partneriem runājot). Partneru ziņā horoskopu zīmes nav noteicošas, bet raksturojošais temperamenta simbols gan - pavelkos uz uguns zīmē dzimušajiem, tā nu līdz šim ir sanācis.

Tessa      ir noziime.un ir likumsakariibas,balstoties uz noverojumiem.
piemeram,visiem Auniem uz galvas(sejas,vienalga kada galvas vieta) ir retas.mazas vai lielas,lauzts deguns vai plesta ause,hokejripas bliziens vai salatbljodas lauzka-bus.parbaudiic.
leni un mokoshi nogalinatu Strelniekus :D nesapas,ij viss.

Lucy      Ir,jā,kaut kas tajā visā tomēr ir.

stardust      Nu, ja pēc stihijas kā temperamenta simbola, to vēl varētu kaut kā : ))) gaiss un zeme, nekādā gadījumā pašas ūdens un nekādus uguņus :D Tendence ir, bet ne pēc vispārpieņemtā, kā būtu zivīm jābūt, patīk savus ceļus iet.

dogville      Tad,kad ar gadiem ievēroju likumsakarības,mazliet pačolēju nopietnāk-sanāk,ka man,skorpionam,ideālā partnerība ar vēžiem.Laikam retāk manā ceļā astaptā horoskopa zīme,bet tie,kas ceļā gadījušie,lai otrreiz ne tuvu nenāk:))

_Krasula_      Daļēji ticu pamathoroskopiem. Bet ņemot vērā individuālo horoskopu, kuru nosaka zvaigžņu stāvoklis dzimšanas brīdī. Līdz ar to vienas un tās pašas horoskopa zīmes pārstāvjiem nebūs identiskas rakstura iezīmes. Savulaik pie viena astrologa ziņkāres pēc biju "pasūtījusi" savu individuālo horoskopu. Tas, ko uzzināju, nekādā veidā man nav palīdzējis dzīvē, bet informācija bija diezgan precīza.
Pie it kā nesaderīgas horoskopa zīmes jārēķinās ar iespējamām grūtībām, bet tas nenozīmē, ka tur nekas labs nesanāks. Līdzvērtīgs intelekts, līdzīga humora izjūta, vienādas vērtības, intereses, dzīves stils- ir daudz būtiskāki.

chentaluluu      Manuprāt horoskopu saderībai nozīme ir. Neesmu tai īpaši pievērsusi uzmanību, bet reizēm analizējot situāciju gadās ieraudzīt ko interesantu, saprast kādas nianses.

Divtikausminja      Gudri cilvēki apgalvo, ka ir. No prakses teiktu, ka nav, jo esmu bijusi kopā ar abām sev itkā visideālāk atbilstošajām zīmēm. Kaut arī diezgan ilgu laiku, bet tomēr bijusi, nevis esmu. Un ir horoskopu zīmes, no kurām izvairos, vai arī pavērojot rakstura īpašības, diezgan labi var pateikt, kura ir īstā. :)

VECA_PIEPE      Domaaju, ka ne...pie horoskopiem piedomaa cilveeks, mekleejot saderiibas realitaatee. Jebkuru horoskopu lasot, tiiri psihologjiski analizeejot un sev domaas iestaastot- esmu pilniibaa atbilstoshs peec rakstura ieziimeem, atradiisi par saveejo.
Bet, man domaat, tas tak ir forshi, ja cilveeki sevi veelas izprast zvaigznaajos sev atbildi mekleejot...romantika. :d

gunda10      Ta ir iespeja analizet attiecibas , piemeam lauva ar lauvu vispa sader .

Silver      Horoskopiem nav pilnīgi nekādas nozīmes. Ne attiecībās, ne kur citur.

sorrell      ir:)! ja kāds, kaut kur, kaut kā, tad noteikti būs Dvīnis, mani vienmēr izskaitļo:)

Puma      Liela nozīme nav, bet ir iezīmes ar ko jārēķinās :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu