Gariigaa izaugsme

Piekritiisiet ,ka bariiba ir nepiecieshama ne tikai miesai,bet arii garam un dveeselei,lai cilveeks pilnveertiigi attiistiitos visa muuzja garumaa. Ar ko indiviidam saakt gariigi augt,ja vinjsh tam ir nobriedis : graamatas ,ezoteerika ,joga ,bazniica ,kaadi kursi ,slepenaas biedriibas, greeku nozjeela,labdariiba ,guru,ziedojumi....utt ?.Varbuut jaatsakaas no kaadiem ieradumiem ,mantas,komforta ,varbuut pat no sexa jaaatsakaas ? Juusu katra domas !

dzelzsduure      Oi, vļip ačakrik, noteikti kādu jaunu maģistrantīti noķēris uz meitenes zināšanu fona netiek līdzi. Tas tā no autora komentāra secinājums :D
Bet vispār garīgi augt palīdz grāmatas un tādu draugu lka meklēšana, kas ir par tevi divas pakāpes dzīvē augstāk tikuši. Visvairāk attīstību veicina kontakts ar gudriem cilvēkiem.

psychobitch      aizej uz gleznu izstādi, fotoizstādi, paklausies klasisko mūziku, atsakies no atkarībām, palasi kādu grāmatu, painteresējies par vēsturi, ieej pirtī... ja sajutīsi no savas izvēlētās nodarbes sevī gandarījumu, tad tas arī ir tas, ko tev vajag, tavam garam un dvēselei...

fabbiana      vēlams kādu augstskolu pabeigt, tur izaugsme strauji notiek, ja šķiet par sarežģītu, tad var mēģināt attīstīt kritisku attieksmi pret sevi, tā būs pamatīga izaugsme

Eliza29      Ei, maigoni, Tu uz pareizā ceļa!
skaidrs, ka klosterī ir internets!
ko Tu domā, klosteris nedzīvo līdzi laikam?

neko    1 pamēģināšu pat atbildēt nopietni: "Juutu ,ka dziive pati mani virza uz sexuaalaa askeetisma takas" - te ir vairāki lieli BET:
- jebkāda veida attīstība pilnīgi noteikti nav nekā nedarīšana, aiz kam jāsāk būtu domāt par to, ko darīsi nevis ko vēl varētu nedarīt.
- lai no kaut ka atteiktos tam ir jābūt. atteikšanās nav to lietu sarakta sastādīšana kurs tev nav, ko tu nevari vai nemāki un tad vienkārši neko nedarot no tām "atteikties".
- apzināts lēmums atteikties darīt kaut ko, kas nesanāk vai nepados nav nekāda izaugsme, bet gan degradēšana.

Aiz kam: spriežot pēc komentāriem un citām Tevis veidotajām tēmām taga gadījumā garīga augšana būtu piesātinātas seksuālās dzīves izveide... būs daudz grūtību jāpārvar un būs tev augšana un rūdījums. Sievietes pēc visa spriežot gudras tev patīk un tur nu gribot negribot būs vien sevi "jātur līmenī".

Skaidrite_Leeninna      neko tā skarbi, bet riktīgi pa tēmu pateica. Vai maigonis to sapratīs?

keksene66      Kā izpaužas,ka nobriedis????????

Deisa      neko padoms baigi labais. Gribi izaugsmi - dari to, ko neesi darījis.

wolands      +1 neko
Nekas tā nemotivē kā gudra sieviete

JurisK      Nez cik reižu jau to esmu teicis - nevar noliegt bagātību, ja neesi bijis bagāts, nevar noliegt izvirtību, ja neesi bijis izvirtulis - un tā tālāk. Kamēr nav pilnas materiālās dzīves pieredzes, runāt par garīgo izaugsmi var tikai teorētiski. Tas nenozīmē, ka nav jāattīsta prāts:)

limonija      Piekrītu uzskatam, ka jāmeklē gudru cilvēku sabiedrība...Kaut vai virtuāli:) Gudrs partneris arī ir liela veiksme.

Muktiana      Vēdiskā koncepcija saka, ka visu garīgo grāmatu mērķis ir lai cilvēks nonāk pie 2 darbībām 1) sāk kalpot cilvēkiem 2) sāk skaitīt Dieva mantru (tikai Dieva vārda daudzināšana vien attīra garīgi) 3)jāsvētās pie garīgā skolotāja (vai jākristās, ja izvēlies kristietību).
Kristietībai ir 2 pamatprasības: 1) kristīties 2)ziedot 1/10 daļu 3) regulāri lasīt Bībeli un iet uz baznīcu.
Svēto grāmatu lasīšana (tieši Bībele, vēdu raksti, svēto skolotāju raksti un ieraksti) un svētu cilvēku sabiedrība (piemēram, baznīcā) arī garīgi attīra un tā pat saucās kā garīgā kalpošana.
Bet vispār ceļi katram savādāki.
Var arī caur grāmatām sākt, bet tieši garīgās attīstības ziņā šis ceļš esot stipri garāks nekā, ja cilvēks vienkārši nokristās/pieņem garīgo skolotāju un sāk kalpot, neko īpaši nelasot un nezinot.

saladin_ironwill      var sākt kontaktēties ar sev līdzīgajiem :)

vinja_salatinjsh      es ieteiktu draudzēties ar interesantiem cilvēkiem, māksliniekiem, un tiem, kas raksta intetresantus komentārus :D

mondo2      Neko +++, piekrītu.

Ivars_on      Nu, bet ne jau VISI ir nākuši būt vadītāji, priekšnieki, līderi u.c. Kādam būs jādara arī ´´melnstrādnieku ´´darbi. Tā arī ar garīgo pasauli 2018-10-07

Discreta      Jāiepazīst srvi. Jālasa izglītojošas grāmatas un noteikti jādomā jeb jākustina smadzenes. Jāgūst savas atziņas neatkarīgi no izlasītā. 2019-02-21

mareo      Pirmkārt, no materiālām lietām atteikties nav jēgas, jāatsakās no ieraduma praktizēt iekšējo dialogu, no nefunkcionālām domām, kurām nav tieša sakara ar realitāti. 2019-12-17 13:14

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu