Nosūtīt sāpes citam - vai tas ir slikti un kādas būs sekas?

Koroč stāsts tāds, ka viens vīrietis mani sāpināja. Tad es uztaisīju no tām sāpēm tādu kā sāpju piku un domās aizsūtīju viņam sakot, lai tu pats izbaudi, ko man noadrīji. Dīvaini, bet kopš tā man patiešām palika viegli, vairs nesāp. Tikai sirdsapziņa moka, vai labi tā bija darīt. Vai tiešām var notikt kas ļauns? Gribētos tagad kontaktēties ar to vīrieti, ir tāda vajadzība, tikai tagad nezinu vai viņš gribēs.

_Krasula_ (2012-12-17 23:38)      :) Nav ne jausmas, kā tur patiesībā ir ar to ezotēriku un bumeranga efektu šinī sakarībā.
Bet es pilnīgi nopietni situācijās, kad pret mani kāds ir izturējies ne pārāk jauki, klusībā izjusti novēlu viņam- lai tev labi klājas, lai tev laba veselība un tml. Varētu pateikt arī to cilvēkam aci pret aci, bet, šķiet, ka nav nācies. Un galu galā nemaz jau tik bieži tas sāpju biķeris nav pilns. Man paliek vieglāk tā.
Nu tagad atbilstoši savām izjūtām vari domās turpināt dialogu jeb monologu viņa vizienā. Paplikšķini viņam savās fantāzijās pa plecu, pieliec kāju ar zābaciņu viņam ceļa priekšā/kas vainas nelielai peldei sniegā/. Aizsūti šoreiz viņam kaut ko citu- gan jau zināsi, kas viņam šinī situācijā labāk piemērots.

saullla (2012-12-17 23:42)      gribēju nopietni izteikties,bet tad pamaniju ka furnitura ir autore....tātad nav jēga izteikties..

saullla (2012-12-17 23:59)      Mr jones,nekā savāda tur nav,iemācies uznemties atbilditu par visu kas notiek un nenotiek tavā dzīvē,nevis domā par karmāmkautkādām.Neviens cits nav vaigis,un neviens nekadus novelejumus tev tur neuzliek,bet tu pats sev liec,un tikai.Paskaties uz sevi un savu ikdienas ritmu no malas,tad varbut sapratisi.

chentaluluu (2012-12-18 00:12)      Ko sēsi, to arī pļausi. Viņš sēja, tagad pļauj, bet tagad iesēj Tu...

MrJones (2012-12-18 00:47)      saullla ->> Sorry,...es gan varu uznjemties atbildiibu tikai par to ko es daru. Katram ir tiesiibas uz izveeli...Tad tas ir aarpus manas kontroles, un labaakajaa gadiijumaa to var tikai respekteet....!
Es esmu par to centies domaat no dazhaadiem skatu punktiem,....un izvilkt kaut ko....jo tas nav tikai par mani un vinju,..jo diemzheel tas ir sasodiiti kaut kas vairaak............Atbildiiba...? :)
Ok. es paskatos uz savu ikdienas ritmu...un ko es redzu? Tik tieshaam fantastiski egoistisku, iedomiigu pljeeguru. That´s it!

jozolsen (2012-12-18 09:01)      Kā pasakās....paliek par raganām un lido uz ne tā koka-slotas.Ļauna vēlējumam nekāda attaisnojuma nav.

panaceja (2012-12-18 10:25)      skaidrs, ka būs slikti - tev uzaugs otrs deguns, uz tā milzīga kārpa, būsi visskaistākais oho čoms.:)))

fargo (2012-12-18 12:11)      "Vai tiešām var notikt kas ļauns?"
to nevar zināt arī tad, ja neesi neko sūtījusi.
"Tikai sirdsapziņa moka, vai labi tā bija darīt."
šo nevar piemuļķot, tikai bieži apklusinot vai ignorējot, šī nekad nemelojošā mēraukla var izzust vai kļūt ļoti klusa.
"Gribētos tagad kontaktēties ar to vīrieti, ir tāda vajadzība, tikai tagad nezinu vai viņš gribēs."
tad varbūt vajag pamēģināt. ir cilvēki, kas ilgi ļaunu prātu netur. vai šis ir tas gadījums, var tikai minēt.

limonija (2012-12-18 20:59)      Vai Skalbes "Kaķīša dzirnavas" neesi lasījusi?:) Ko kaķītis pasakas beigās teica, kad ķēniņš uzaicināja atriebties pāridarītājiem?;) Viņš teica - kādēļ vairot sāpes? Lai labāk vairojas prieks...

saladin_ironwill (2013-01-02 17:43)      varēji jau iznīcināt to kamolu, nav labi tā darīt, nu labi, tev paveiksies, ja otrs ir parasts cilvēks, a ja tēmēsi uz kādu, kam ir vairogs, tad gan nepaveiksies :D pirmkārt vairogotam cilvēkam no tā ne silts ne auksts, a tam, kas grib nosūtīt ko sliktu, tas gan parasti dabū trūkties :D

lita2 (2013-02-25 23:34)      Dusmām ir ienaidnieks-miers
Mieram nav ienaidnieku.
Mieram ir īpašs draugs-prieks.
Dusmām ir tikai viens draugs-posts.

Labu atmaksā ar labu,sliktais pats sevi sodīs.

Princese7 (2013-03-12 09:14)      To slikto domu un pawsajutu Tev vajadzeja dabut prom, bet nevajadzeja to atpakal kadam mest. Savas karmas arstewai ir labs ieteikums. Izdari bez iepriekweja nodoma kautko labu neprasot un negaidot neko atpakal.))

kljuska (2013-04-05 11:32)      sāp jau Tev,,, tātad sāpini Tu sevi,,, kā mēs to darām? Mēs kaut ko gaidām un ceram,,, bet nesagaidām to ko bijām cerējuši,,, lūk arī sāpes,,, bet sāpes ir izaugsmes sastāvdaļa, ja kas tevi sāp, tas tevī ir apspiests,,, tāpēc nevairies no sāpēm, ieej tajās,,, lai sāp vājprātīgi, lai sāp kā ellē,, lai sāp tā ka brūce atveras pilnīgi,,, līdz galam,, tikko tā atvērsies, tā sāks dzīt,, bet ja tu no tās vairīsies,, tā paliks tevi,, un tu viņu tur atradīsi atkal un atkal

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu