kaķu invāzija sapņos

pēdējā laikā man bez maz katru nakti rādās sapņi, kuros firugē kaķi - viens vai divi, vai vesels bars ar kaķēniem. palasīju te oho sapņu tulku. kaķēni it kā norāda uz sīkām problēmām vai nepatikšanām. bet tad jau bez maz katru nakti tos vajadzētu redzēt sapnī, jo sīkas problēmas un nepatikšanas ir bez maz katra cilvēka ikdiena, tomēr tā nav, ka katru nakti man jāgana bars ar kaķēniem.
savukārt ar pieaugušiem kaķiem vispār ir interesanti. ļoti atšķiras skaidrojums, vai kaķis ir kaķene vai runcis. to es tā pat īsti nemāku pateikt, kāda dzimuma tie kaķi bija.
varbūt kāds zina kādu citu sakarīgāku skaidrojumu, jo, ja kaut kas parādās sapņos ar tādu regularitāti, tad paliek pat interesanti, kāpēc.

spank      trīnīši "atskries" !!!

fernfahrer  1   ... tas tāds mājiens, ka visa dzīve priekš kaķiem :)))

non_grata      jebšu tev sācies kaķu laiks! kā ik pavasari un atvasaru!? to mēs varētu rīt pēc salūta pie vīna glāzes izrunāt;) Effy sāk savu riesta deju

piparbecinja    1 es domāju, ka tas paŗāda tavi iek´´sejo nastorju - tipa tu esi kaķis - neatkarīgs, pašpārliecināts, tāda, ko kaķiem parasti piedēvē. Ja mazi kaķēni, gribi draiskoties, vai vēlies bērnus vēl. Man liekas tas ir tuvāk, nekā visādi parastie sapņu tulki. Pajautā sev pati, ar ko tev tie sapņi asociējas - tā arī būs patiesībai tuvākā atbilde.

fernfahrer  1   es kādreiz regulāri redzēju sapņos čūskas un tās it kā pamostoties sapnī būtu visapkārt gultai tā ka biezs... bet tas vēl nekas, es sāku tās redzēt uz ceļiem un dažu dienu līdz simts gabalām. Cilvēki bija nesaprašanā, kā es tā redzu... bet tā kā pa retam man bija iespēja to pierādīt, pabraucot atpakaļ un parādot citiem, kas blakus, tad protams man ticēja. Un tomēr tas ir dīvaini... tagad es jau gadiem neesmu redzējis nevienu čūsku.
Katrā ziņā tā Tev ir kaut kāda uzmācīga zīme, kura brīdina...

Nanuq    1 Effy (2012-08-18 22:34) jautājuma autora komentārs
rādās sapņos bars ar kaķēniem, kuri ir jāsavāc, lai nesabrauc mašīnas

Būsi uzņēmusies pārāk lielu atbildību par apkārtējiem un netiec ar to galā? To es kā vienu psichologijas kursu izgājis ekZemplārs saku.

psychobitch    2 apk´art skaud´igi cilv´eki no kuriem b´utu j´auzman´as, j´am´ac´as ´s´kirot cilv´eki, visi nav tik labi´ni, k´a ´s´kiet...

piparbecinja      man, piemēram, mēsli, čūskas, mellenes atbilst seniem ticējumiem, pārējais viss ar pašas psiholoģiju saistīts.

antaalija    1 Man arī kaķi rādās, un vienmēr tas saistīts ar darba kolēģiem... :)) Skaties kas par kaķenēm Tev apkārt, jo labu neko tas noteikti nenozīmē. :))

senga      Kaķi sapņos,dažādi cilvēki apkārt,dažādi pārdzīvojumi,emocijas.

Andromeda1984      Kaķi redzēt - tava neuzticība ir nepamatota. Ja tas ieskrāpē, tad tava uzticība tiek negodīgi izmantota. Skriet kaķim pakaļ - tu izšķērdēsi savu mīlestību pie cilvēka, kurš to nepelna. Ņaudēšana ir asaru vēstnesis. Balts kaķis saka, ka ļaunums tev neko nevar izdarīt. Melns piesaka nepatīkamu satikšanos. Sarkans - lielu vilšanos. Svītrains domā, ka tevi pievils. Kaķēns brīdina no lielāku summu paspēlēšanas azartspēlēs. Vecs: cilvēki apskauž tavu labo izskatu. Kaķa āda ir norādījums, ka tev grib vilkt ādu pār acīm. Redzēt kaķa acis dzirkstam - tava lielākā kļūda ir vieglprātība. /Sapņu grāmata/
Pieredze - vajag atkost, ko kaķis simbolizē Tev pašai, attiecīgi, ko zemapziņa saka priekšā par šo simboliku, asociācijām.

skvo      Kad man sapņos kaķēni radījās vienmēr biju stāvoklī:D, bet pēdējo reizi kad šos redzēju - meita bija stāvoklī. Vispār jau saka ka katram esot savs sapņu skaidrojums.

Vientulais_vilks  1   Pilnigi drosi - ja sieviete saak intereseeties par visaada veida mazuliem: kakjeeniem, kuceeniem vai lauveeniem, tad vinai pasai driz atskries mazulis

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu