Taisnība vai VTO uzdarbojas?

Pēdējos divus mēnešus sapņos redzu vienu un to pašu personu. Dzīvē satiekam labi un kopā apmeklējam vienus treniņus, bet sapņos viņš it kā cenšas man kaut ko parādīt, pateikt vai kaut kur aizvest.
Mana vecvecmāmiņa mēdza teikt, ka tādi sapņi nozīmē ka tas cilvēks vai nu par tevi daudz domā vai kaut ko grib. Varētu būt taisnība?
Lūdzams- komentus bez jēlībām. Palūgšu reālus prātojumus :)
VTO- vīriešu trūkums organismam

av2 (2012-05-15 04:57)      labriit, Tev organismaa truukst tiessi.......tas, ko var dot viirietis Tev tikai. Vienkaarssi, praats ir it kaa virsroku nneemis nezin kapeec (citas prioritates) , bet daba prasa savu. Gribi, ciinies ar sso vissu, tikai nekaadu pozetiivu rezultaatu nebuus.Turpinaasies murgi, muuzziigaa neapmierinatiiba ar visiem, un visur. Visam ir jaabuut liidzsvaraa !

Effy (2012-05-15 06:39)      av2, ja butu banals VTO, vinja ar to dzheku seksotu savos sapnos, nevis klainjotu kaut kur apkart.

tiputapu07 (2013-04-14 16:52)      Skaidrs, ka uzdarbojas VTO, ko arī Tavas smadzenes Tev norāda!!! Un tā kā Tavs treneris ir Tavā acu priekšā bieži, pie tam izskatīgs, nu tad smadzenes norāda, ka tas VTO ir jāaizpilda........nu ne jau obligāti ar treneri, bet......jāaizpilda, lai netrūkst!!!! :D

kljuska (2013-04-15 23:06)      Jau rakstiiju,, ja gribi saprast ko sapnis tev saka, kaa pamosties uzraksti sajuutas, emocijas,, nevis kas notika, bet ka tu tagad juuties,, tad sataisi kafiju, padzer un ar svaigu praatu izlasi,, tur arii atradiisi atbildi,, ko tev tava zemapzinja grib pateikt

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu