Kas notiek pec naves

Kas isti notiek pec naves? Ja nomirst un miesu aprok, bet dvesele nemirst un piedzimst no jauna? Kaa taa visa shema darbojas? dzirdets par tuneli ar gaismu gala, bet kaa tas viss tiesam iet kopa ar atkal pardzimsanu no jauna? vAI jums bail no naves un gribat tikt aprakti vai kremeti? Kapec?

JurisK    2 Tieshi taa - kaa datoram - peec off straava veel laicinju klejo pa kjeedeem, pie tam informaacija nezuud, ja tik ir veeleeshanaas to atrast un saglabaat:))

smailite26    4 pes miesigas nave-bus gariga dzive.....,lai veicas...

Pemandra    1 Lasi Ņūtona " Dvēseles ceļojums"

Lucy      Āmen

akoo    2 Jādzīvo vien ir!
Ko darīšu kad nomiršu?
Dzīvošu tālāk...

Paharj`Traharj      Dirsaa salien taarpi... jpt

card_reader      nu ko var nemties, ej labak izdari jau shodien ko labu un lietderigu, ta lai citiem un pasham prieks, ritdienu tev neviens nav apsolijis, bet gaismu tunelja gala vari kaut tulit ieraudzit, ieliec naktslampinju krasni, uzkap uz jumta un ieskaties skursteni :D

Allegri      Tā kapu padarīšana ar pūstošajiem rumpjiem man ir kkas absolūti neizprotams. Gribēšu kremēties. Bail nav. Drīzāk tā kā interesanti.

MaryClaire      ja Tu nedomā par nāvi šodien, tad tā ir kļūda, jo Nāve par Tevi domā ik brīdi. un jo ātrāk pieņemsi, ka tas Notiks, jo mierīgāk būs dzīvot.

EIZHENIJA_FINKA      Peldētnepratēj, interese par ezotēriku tev latento šizofrēniju novedīs klīniskā formā.
Bez jokiem.

keksene66      Ja jau Tu uzskati, ka cilvēks atdzimst, tad kāpēc būtu jābaidās no nāves!?????

Un ,vispār, es Tev ieteiktu atrast savu ticību. Redzi, ir ticības, kas uzskata, ka cilvēks dzīvo vienu dzīvi un viņa gars dzīvo debesīs, gaida pasaules galu, lai pēc tam augšāmceltos. Ir ticības, kas uzskata, ka process notiek nepārtraukti.......nomirsti, pēc laika iemiesojas tava dvēsele citā un tā joprojām.
Kā ir patiesībā, neviens nezin. Izvēlies kas Tev pieņemamāks un pievērsies tai ticības mācībai, tad, cerams, Tevī iestāsies miers!

suuraa      Nesteidzini laiku...Gan jau uzzināsi.Ja zinātu, vai paliktu vieglāk?

verso    1 Enerģijas nezūdamības likums. Cilvēka miesa ir tikai dvēseles apģērbs, nekas vairāk.

p_p      Uz šito jautājumu tāpat neviens nezin pareizo atbildi, tādēļ mandomāt nav ko spekulēt ar dažādiem scenārijiem, kad pienāks laiks, tad redzēs.
Bailes, ne jau no nāves kā tādas, bet no Lielā Nezināmā, brīžam ir, brīžam nav - atkarībā no tā kā strādā fantāzija, kā jau te minēja.

Ai_rina    1 Man vienmēr ir paticis domāt,ka no nāves nav bail,kā būs īstenībā,droši ,ka to uzzināšu vien min,10 pirms.Secen jau šīs izjūtas neaizies.:))Pirms pāris gadiem nomira mana mamma un tad bija sapnis, kurā viņa saka-jūs visi skumstat un domājat ,ka esmu mirusi,bet man tikai tagad sākās īstā dzīve-.Jāpieblst,viņa bija ticīga,kāda es neesmu.

susex      Varu ieteikt izlasīt grāmatu Lobsangs Rampa "Tu esi mūžīgs" tur noteikti atradīsi atbildi uz savu jautājumu ;) ir netā arī nolādējama http://lobsang.times.lv/rampa.pdf

daimond      !- Dievs iedvesa cilvēkam nāsīs dzīvības dvašu- tā cilvēks kļuva par dzīvu dvēseli! Kad nomirsti- dzīvības dvaša atgriežas pie sava Saimnieka-Dieva, un tu no dzīvas dvēseles pārvērties vispirms par mirušu dvēseli- cilvēku, un tad pamazām pārvērties par zemi, no kuras sastāvdaļām sastāvēji. Tad bezapziņas bezfilma, tad- nezinot, cik ilgi tā bijusi- taisno&netaisno augšāmcelšana, pēc tam- taisniem- Kristus atpirktiem-atzītiem- mūžīga dzīve Dieva klātbūtnē, netaisniem- i negribu pat rakstīt- vai nu šausmīgs gals, vai pat bezgalīgas šausmas..! Es izvēlos 1. variantu- Kristus nopelnīto- Dāvanu sev..!;) Tev iesaku izvēlēties- to pašu!:)

Just_      Es reiz kādā krievu žurnālā lasīju par medicīnas institūta studentu "eksperimentiem" morgā. Viņi tur speciāli palika pa nakti un vēroja, kas notiek. Visi kā viens konstatēja ļoti nepatīkamas izjūtas uzreiz pēc pusnakts, it kā kāds to vērotāju dzītu ārā, bija arī kaut kādi spīdīgi tēli, gaismas mirkšķināšana. Vārdu sakot, morga iemītniekiem laikam nepatika dzīvo klātbūtne. Es ar vairāk sliecos domāt, ka gluži jau tā cilvēks uzreiz neizdziest. gan jau, ka vismaz kādu laiciņu vēl kaut kas no viņa paliek.

voldemars123    2 Atdosim savu sirdi Dievam, tas kungs ir musu tevs,bet mes visi vina berni,slavesim to kungu,sanemsim greka piedosanu,pestisanu un muzigu dzivosanu debesis,padomasim par savam dveselem,miesa parversas par zemi no ka cilveks radits,bet savu dveseli varam glabt,sanemot dieva davanu caur pestisanu un muzigo dzivosanu Dieva ta musu kunga patversme,debesis. Neticigajiem dvesele tiks iznicinata,pec naves Jus tas kungs tiesas,un tiesa bus barga! Domajiet laikus,saciet dzivot pec Dieva taisnibas! Vai jus zinat ka jadzivo pec Dieva taisnibas? Visi greki tiks piedoti,ja cilveks laikus atgriezisies pie Dieva! Lai veicas,tiksimies debesis!

Adamsone      Vienīgas no kā manuprāt būtu biku jābaidās, ir miršana. Process. Pārējais ir pupu mizas. Ja miroņi mētājas apkārt, tad tas nav diezko glīti. Bet arī tā mēdz gadīties k-kādu nepārvaramu apstākļu rezultātā. Un arī tas pēc būtības ir mizas - novāks, ja sanāks.
Kaut kas pēc cilvēka paliek, bet nevaru teikt, ka mani tas ļoti interesētu. Tad jau redzēs.
Sāc tak beidzot dzīvot.....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu