Zivs+ vēzis.... saderība...

zivs (sieviete) + vēzis (vīrietis) kada ir jusu pieredze attiecību veidošanā starp šim horoskopu zīmēm... Rakstos minēts ,ka saderiba ir lieliska, bet gribu dzirdet realus komentārus kā ir vai nav ...

Lucy      Galvenais lai tam zivim ir labs metamais,a tā piekrītu dudinjaaa teiktajam,vēzis gan sieviete,gan vīrietis ir iedomīgi tārpi un ja ko ieņems galvā,tad čau:)))
Ar vēzi zivij ir jābūt labai saprašanai,tak ūdens zīme/savējais/zivei ir jābūt modrai,jo ja kas nepatiks,vēzis ar spīlēm piespīdīs,ka nemetās:)))

never_pa      zinu tikai otrādu variantu, vēži kreatīvi, savdabīgām idejām, emocionāli,ar trauslu dvēseli. zivs- mūžīgi iegruzījusies, garlaicīga, bez pašpietiekamības.

saullla      Un ko darisi,ja kāds pateiks ka neder galigi kopā?Pārtrauksi,un neveidosi attiecibas,jo takš OHO teica,ka nederot kopaa? :D:D:D:D

saullla      zinu ka šitais ir apmēram tā-pat ja šeit lielākā daļa pateiks ka neder galigi,tad aizies un atradis vina veel kadus citus no malas kas pateiks ka der,un tikko bus par vienu pārsvars,tobiš 201 ka der/200ka neder,tā bus apmierinajusi savu ego,un teiks,vot es taču zināju,ka der :))))
Ai vot šito tiešām tikai sievietes var izdomāt nevis vienkārši ļauties,bet meklēt,rakāties ezotērikaa,horoskopos,maģijas,un sazin kur.

Forshinjaaa      Zivs+ vēzis....  saderība... foto Pievienojos tiem, kas uzskata, ka tas ir individuāli.. Es ar dzīvoju kopā ar saderīgu zīmi, bet viss sagrozījās citādāk un vairs neesam kopā.. Un, ja pēta pavisam dziļi, tad arī ir gada horoskops un dzimšanas datumu kopējā summa, ko dēvē par numeraloģiju un vēl jau ir asinsgrupu saderība/nesaderība, lai varētu iznēsāt pēcnācējus.. un gan jau vēl visādu " vēl " ... Pajautā sev, kamdēļ vēl sarežģīt dzīvi !? Baudi , mīli esi kopā kamēr ir iespēja un abpusēja vēlme.. nepēti kā būtu, ja būtu ... Lai veicas!

kokote      Ja nu gatavojies stūrēt laulības ostā vai apsver iespēju dzemdēt bērnu no partnera un Tev tā horoskopu padarīšana tik būtiska, nu nepažēlo naudiņu, aizteci pie Rača vai pie tā paša Kristapa B (viņš te arī tusē, a kontaktus reāli draugos.lv atradīsi), tikai iepriekš gan papūlies noskaidrot ne tikai savu, viņa dzimšanas datumu, bet maximāli precīzi laiku (varbūt mātes kā piemiņas paglabājušas dzemdību namos apsienamos vastūkdrānu gabalus - tur tas laiks būs precīzu norādīts, vai vismaz laika intervālu). Jo precīzāk būs zināms laiks, jo konkrētāku horoskopu varēs saveidot.

velossniegt      ir gan labi un ir slikti. Domāju,ka no cilvēka atkarīgs. Vieni sader labi,bet citi galīgi nē.

kuks10      abi lai peldas pa ūdeņiem..gan jau būs labi..

Angela9      Ja jautājums ir par reālu cilvēku, tad izskatās, ka tā saderība nav īsti droša... Ja būtu droša, tad jautājumi nerastos, vai arī atbilde pašai būtu skaidra. :))

trumulis      Vēzis, garām:(

Pidrilla      Jūtīgajiem vēzīšiem ar žiperīgajām ziflelēm daudz kopīgu interešu :)

krasotaajs      Es gan par to nedomaatu! No rīta tik 2 st agraak celtos, pusdienlaikā 1/2 st ietu no darba mājās "pusdienās", un vakarā ejot mājās paķertu zefīriņu, vai tiramisuu, - kārumniecei. 2013-01-25

odenix      man bija otrādi, vīrs bija zivs- es vēzis. galīgi garām. 2013-07-18

kljuska      njus uztaisi astrologjisko saderiibu un tikai tad var runaat par labi vai slikti,,, tad buus preciizaak, jo citreiz horoskopa ziime nebuut nav noteicoshaakaa,, skataas ascendences, utt 2013-07-19

saskumushais_38      Nu te vezitis dzīvo ar zivteli kopā jau 14 gadus. Grūti teikt vai ideāli saderam vai nesaderam. Kā kuru brīdi. Ir kāpumi, ir kritumi. Šobrīd gan liekas ka atiecības sāk šķobīties. 2019-02-27

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu