Gaišreģi

ilgi domāju un tā arī nevarēju saprast, ko tad gaišreģi dara?
varbūt kādam ir bijusi darīšana ar šiem gaišajiem cilvēkiem?

irgo (2011-03-23 11:35)      Bet es savējai zīlniecei gan ticu......

Polus (2011-03-23 11:38)      Šis pakalpojums ir līdzīgs visiem citiem. Ja, piemēram, pirksi apšaubāmas izcelsmes, lētā avīželē reklamētu mūzikas iekārtu vai auto, tad varbūtība, ka iegādātā prece nestrādās, būs visai augsta. Taču tas nebūt nenozīmē, ka visas mūzikas iekārtas un auto ir draņķīgi. Atkārtoju - ir jāzina, pie kā ej, tas ir izšķirošais faktors. Neskrien pa galvu un kaklu, pameklē info, iztaujā cilvēkus, pati tam nobriesti (nevis - "ai, aizies paskatīt, mosh kaut ko sakarīg` pateiks").

Tikai sagatavojies un nemulsti, kad aiziesi pie profesionāla cilvēka ar spējām, un viņš/-a bez jebkādiem jautājumiem sāks klāstīt detaļas par Tavu ģimeni, darbu, plāniem, veselības stāvokli un pagātni. Sajūta būs neaprakstāma.

sophia1 (2011-03-23 11:42)      Ludzu, iesakiet labu gaisregi, kurs var pateikt, kad satiks liktena lemto viiru un apprecesies un par berniem.

lapsu_aacis (2011-03-23 11:49)      sophia1 (2011-03-23 11:42) viedoklis

saakaas ..... :DDD

teic man, un kaa gaishregjis noveersiis to,ka sofija, totaali apstulbusi aiz laimes, paarvalbiitaam acaam, goriisies pa gaishregja pirms 4 gadiem noraadiito vietu, liktenja lemto viiru puulii luukaadama unj mociidamaas no peeksnji uznaakushas diarejas leekmes, satraukuma sarkanplekjus piepuudereedama, paduses ostiidama , kleitiinu raustiidama unj chirkas kaartodama, uz garaamgaajeeja "vai juus nezinat ,kur sheit ir labieriiciibas?", atbildees ar - "nezinu... ejprom... es te... viiru... savu.. likteniigo nolemto... 4 gadus ... te... shodien... gaidu" ?
:DDD

amna gaishredziiba shaados kveschenos ir strikta: cilveekiem, kuri veelas zinaat atbildes uz shaadiem jautaajumiem, defaultaa nav lemC un nevajag vairoties!

sophia1 (2011-03-23 11:49)      Man astrologs pateica, ka kamer nesatiksu viiru, man nevarot izveidoties nopietnas atteicibas, varot tikties tikai ar precetajiem, bet tadu greku nevelos uznemties uz sevis. Vai tam ir kaads pamats, ka lidz laulibam ne ar vienu citu nevar but stabilas attiecibas? kad vnam pasam to jautaju kapec taa, vins tikai atbildeja : "jo viru satiksi ..... gadaa"

Decijs (2011-03-23 11:57)      dala no tiem poljonkas, dala itkaa palidz bet istenibaa velk dekiti uz savu pusi dazadu merku vaditi un dala ir kas ko var lidzet. bet te atkal joki ja kadam ko nonem tad kadam tas jatliek lai uz pasu nestavetu. Tada ir nepievilcigaa bilde D. ej nu sazini ar ko darisana sanak DDD ja no parastaa klienta puses skatas....
tad gandriz kaa Rumanijaa jasaka DDDD

Drīzumā Rumānijā varētu stāties spēkā likums, kas noteic, ka raganām jāiegūst īpaša atļauja strādāt un tās profesijas pārstāves, kuru pareģojumi izrādīsies kļūdaini, var tikt sodītas ar naudas sodu un pat nonākt cietumā, vēsta laikraksts "Daily Telegraph".
Likumprojekts nesen ir iesniegts izskatīšanai Rumānijas parlamentā. Rumānijā raganu burvestības ir bijušas kultūras sastāvdaļa gadsimtiem ilgi.

Šā gada 1.janvārī Rumānijā tika mainīti darba likumi, lai oficiāli atzītu pesteļošanu par profesiju, tādējādi sadusmojot dažas raganas.

Rumānijas Senāts pagājušajā nedēļā likumprojektu jau apstiprināja, taču tas jāapstiprina arī finanšu un nodarbinātības komitejai un Deputātu palātai.
Reklāma

Likumprojektā noteikts, ka raganām jāizsniedz saviem klientiem kvītis un viņām aizliegts strādāt netālu no skolām un baznīcām.
Nu ar vieglu garu kaa sacit sakam...! P

IKA_10 (2011-03-23 15:05)      Gaišreģi vairāk strādā ar cilvēka enerģiju, auru. Zīlnieki ar kārtīm, melno maģiju. Kā gaišreģis strādā, tas ir atkarīgs no tā kāda veidā viņam tiek dota šī informācija - cits ar svārstu, cits savādāk. Paskaties kaut vai tās pašas `"Ekstrasensu cīņas". Parasti pie gaišreģiem, tāpat kā pie zīlniekiem iet ar konkrētiem jautājumiem un, lai nezustu ticamības moments ieteiktu par sevi īpaši neko nestāstīt. Ne visu ko šie cilvēki redz viņi drīkst stāstīt, jo mūsu domas var materializēties. Protams, ka nenoliegšu, ka daudzi šajās aprindās ir šarlatāni, bet pastāv arī izņēmumi.

karlsonsXXL (2011-03-23 18:33)      /iemiilaas lapsaacija aprakstiicsaa sieviecee ,satommaa,ka lappaak tom pamainiis orientaacijs-un saaks miileec meitensunsieviec, ies us centraalstacij un visaam smuks sieviec jautaas ,kur tolec/// veel pattommaa-iemiilaas akoko(ā),saprot,ka pavasars marca sintroms pie uisa vainiiks, atmec ar roks -lapaak ies tupseet voshel/

:/

A kaa var sinnaat- vai tas kaišreeciiks paredžošans patiesiipaa nau viens kretiinisks prokraammeešans,par ko veel pašam jaapiemaksieree?
(eku -lapsaacs mani kantriis aisprokrammiereej no voshels tupseeshans prom!)

Natta (2011-03-26 11:25)      Vislabākais gaišreģis ir labs astrologs,jo planētu novietojumu no kartes neizņemt-tās tur ir un viss cilvēka ceļš (jeb tā varianti) ir redzami,jāprot tik iztulkot. Taču pārējiem neticu,jo pat Vangas prognozes ne vienmēr piepildās-nav zināms,no kurienes viņiem nāk vīzijas un tāpēc tāda programmēšana ir bīstama.

ligaa (2011-06-04 23:08)      Gaišreģim jabūt dabas dots talants vai no senčiem iedzimts .

Natta (2011-06-05 20:07)      Ar gaišreģiem piesardzīgi..tā var arī savu dzīvi ieprogrammēt, ja notic tam,ko viņš pasaka..tieši tāpat, ja notic zīlniecei .. Un Latvijā NAV spēcīgu gaišreģu- tie,kas sevi tā dēvē, pārvērtē savas spējas (kkādas jau piemīt,bet nelielas) un publicējas ar vēlmi nopelnīt..

lode (2013-09-23 16:04)      Jūk prātā, kad jāsāk skaidrot padzīvojušam cilvim, kāpēc viņam "dzeivē neīt".

diamondheart (2013-09-26 11:41)      es pati esmu gaišjūtīga un man paziņu lokā ir savākti visādi man līdzīgi frukti :) daži ar tausti atpazīst krāsu, daudzi lasa informāciju no priekšmetiem un foto, pati arī, sanāk diezgan trāpīgi, lai gan mēs visi vēl jauni, mācāmies un kopā trenējamies.vēl ir viena meitene, kas saka ka redz auras, lielākoties visi gaiš´jutīgie arī zina šo to no psiholoģijas un viņus var klasificēt kā indigo vai kristāliskos bērnus :)

diamondheart (2013-09-26 11:43)      ja jāatbild ko tieši mēs darām, tad atbildu: lasām informāciju un cenšamies iemācīties to iztulkot lūdzējam saprotamā valodā. informācija bieži nāk tēlos un sajūtās un apziņā ka tu zini patiesību

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu