Kurš varētu atgriezt vīru no mīļākās?

ļoti lūdzu iesakiet kādu zīlnieku, burvi, kurš varētu atgriezt vīru no mīļākās, rakstiet lūdzu tie kuri ir jau ar to saskārušies un kāds ir reāli palīdzējis. ļoti mīlu savu vīru, mums ir divi mazi bērni, bet viņš pasaka ka aiziet un grib šķirties. ļoti vēlos vīru atpakaļ un lai mums būtu atkal normāla ģimene un bērniņiem tēvs. bērni pilnīgi raud pēc tēva, nevēlos lai viņiem ir tāda morāla trauma. ļoti, ļoti lūdzu palīdziet ja varat un iesakiet kādu reālu cilvēku kurš spēj palīdzēt.

lapsu_aacis      ar ko jaagriezh? elektrozaagji izmantosim vai liinijzaagji? :D

tantinj, es saprotu,ka tev reaali salmi galvaa,ko var redzeet peec situaacijas,kuraa pati esi savu gjimeni iestuureejusi, bet ,nu bljin, kaut kripata smadzenes ir palikusi, lai saprastu, ka NEVIENS NEVIENAM NEPIEDER un shitaa manipuleeshana ar " mazi beerni" ir sinoniims " ja tu aiziesi, a vot es no jumta nolekshu, vot taa-a-a-aaaa! "

ja tavam vecim ir bruute, kuru jams apciemo biezhaak kaa taalbrauceeji shoferi pie maukaam iet, esot reisos, znach skaidrs ir viens- tu esi suudiiga sieva, shamaa vaarda vistieshaakajaa noziimee! un atmazku tev nav nekaadu. un arii glaabt tur nav ko, jo tu patreiz , nikjiigaa baarbijas stilaa, pieprasi ,lai tev atdod, tev -buutiibaa- sveshu cilveeku.
a svessh jams teU ir tamdeelj,ka tu ,visu savu attieciibu ilgumu, pirkstu pret pirkstu neesi apsitusi, lai sho veci iepaziitu un paredzeetu vinja izgaajienus. taa vietaa, viss ko tu esi dariijusi- ir- pletusi kaajeles, cepusi taas fakinaas koPletes un staastiijusi visiem, kada teU kolosaala gjimeniite, kuraa visi vienC otru miil!

ne suuda teU no taa nav bijis uin buut nevar, ibo NEVIENS NEVIENAM NEPIEDER, veeljovairaak- divi sveshinieki, no kuriem 2 nekljuust tuvaaki = DIVI SVESHINIEKI.
raskladu ponjala?

krizdole15      Cik daudziem viirieshiem ir miiljaakaas,pie kuras var aiziet kaadaa briidii,kad pieriebjas strebt ikdienas slogu!!?? A-ko!!? Un tagad padomaasim,kur vinjas rodas!!?? Kaadas citplanietes, vai!!?? Taas pashas sievietes vien ir un pashas rada sho rinjkja danci...:) /nekaa personiiga,nav man neviena njeemusi veci nost,varbuut tapeec,ka nekad pat domaas, arii neesmu to dariijusi../

lorelii      nu ja nav žēl tūkstošus, ko izmetīsi par pieburšanu bez rezultātiem, varbūt ir vērts riskēt...labāk gan atast pašai sev mīļāko...

MrMirrow      Kas izdomājis iet - aizies! Laid tik vaļā! Bet to saku nezinot nekādas detaļas - ne to kāda tu liecies vīram (iekārojama/neiekārojama; kašķīga/rāma; utt.).

krizdole15      lapsi...sieva pieder viiram un viirs pieder sievai ,aamen.

saltais      Aizlūdz baznīcā par vai bērnu tēvu un viss.
Pie visādiem babuļiem salasīsi sev un bērniem tādus grēkus, ka pēc tam nesapratīsi,kas un kāpēc ar Tevi notiek.
Stulba domavispārpar buršanu,atgriešanu. Ja ar labu nav sapratis, tad meklē vainu sevī. Kāpēc aizgāja,ko darīji Tu nepareizi,nevis uzreizkauc un meklē babuļus.Viena pagale nedeg...

blaumane      paklau, kā tu vari mīlēt vīrieti, kurš tevi krāpj, kurš ne tikai tevi pazemo, bet arī bērnus? pašcieņa un pašapziņa ir kaut cik saglabājusies? vai par galīgo lupatu esi pārvērtusies vai arī vienmēr tāda esi bijusi?

manis_nav__      ........tad nu labāk zemi ēst,neka tā pazemoties.......užas......vot mācība tam,kuras domā,kā ar bērniem var noturēt un manipulēt vīrieti-NIFIGA!
man pat nav žēl,nikakogo sostradanija neizjūtu..vārdi" iesakiet kādu reālu cilvēku kurš spēj palīdzēt" izsaka visu !!!!!!.fuj..:(((((((((((((

slieks      Cik tuvākā apkārtnē redzu, visi tādi staigātāji ir atgriezušies pie sievas un bērniem ar milzīgām nožēlām un tagad ``spīd un laistās`` no priekšzīmības.
Tikai - nu jā, laiciņš pagāja, kamēr atjēdzās...

tiritomba    1 ne jau kašķīgumā vai rāmumā ir visa "zapte". ja kopdzīve ir sevi izsmēlusi, tad nekas to nepalīdzēs sastutēt. un lai kā krizdole gribētu sacīt, ka sieva pieder vīram, un vīrs sievai, tad es saku, ka mēs paši sev pat nepiederam, kur nu vēl kāds cits. musm pašiem viss ir aizdots - pat ķermenis. kad nomirsi, kur tad Tu viņu liksi??? kur viņu ņemsi līdzi??? kāda tad runa vēl par kādu citu piederību ...

ļisa jau visu pateica ... visu raskladā, ko nevar pārprast ...

lapsu_aacis      krizdole15 (2010-09-08 10:11) viedoklis

vot. taapeec tu te arii mekleejies, ka taa domaa. a nedomaatu, tev atkristu shaada vajadziiba- prasiit mammiitei atljauju patureet nospraagushu kakjiiti. (shaurpierainajiem paskaidroju,ka tas ir shiis situaacijas metaforiskais rasklaC).

visas shiis manipulaacijas ar raudoshajiem beerninjiem un gisteerijas alja " betestakvinjumiilu" un cita hernja, nav nekas vairaak kaa plikas emocijas. zero taam veertiiba.
cilveeks izstaajas no speeles (tieshi taa- speeles! ) un pasaka , es pas. taatad- vinjasm uz to ir vairaak nekaa viens iemesls! un,ja taa- vecene shai situaacijaa ir reaali nolazhojusies.

nu, pasaki man, kas she glaabjams, a? pastaasti man! uzziimee te visiem raskladu pa punktiem , da taadu, kursh reaali darbojas un ir kaa akminaa iecirsC! vari?
tu vinjai speej nodroshinaat taa vecha juutas? speej vinjai virsuu uzlikt veci, kursh domaas neseksotu ar to otru? nu, thista hipoteetiski- uzziimeejam raskladu, shams sarijas juusu ieteiktaas menjkas kafijaa (ljopti pat izplatiita baabu metode, kaa viirieshus apdzirda. vechiem, luugums neshokeeties- ar sho pat juusu mates un vecaasmaates ir nodarbojushaas :D ) un sakodiis vinsh zobeljus un shmakarees vinju peec robotu programmas visu atlikusho kopdziivi. UN?
taalaak ko? kas mainaas? vecene buus paarlaimiiga, ka vinjai uzkaapj?
beerninji paarlaimiigi,ka teetis ar mammu shmakareejas, nevis dziivo ar sievieti,kura vinju reaali zavodjit?
pasaki man, o viedaa, hulji tolku shim pazemojumam muuzha garumaa? taa tagad laime saucas, ja? :D

/piekaaps palasiit peec 6 h ,ko viedaas viiru pietureetaajas buus saastrochiijushas :D/

cloudberry      diemzheel- bet tas jau ir noticis fakts. beidzies. un viss. ir jaasaak dziivot no jauna.
svariigi, lai juus abi vismaz beernu acu priekshaa viens pret otru ar cienju iztureetos. un paluudz, lai viirs PATS beerniem paskaidro, kaapeec aiziet. tas beerniem svariigi, jo sirdsninjaa noteikti meklees arii savu vainu.. taapat jau kaadu laiku vinju ikdiena buus Tavi punkji un asaras..

Weejainaa_      Ja nevari viru atgriezt saviem speekiem,tad vienkaarsi palaid..nevienu nevar notureet..ja vinshs ir labs teevs,tad beerni iipasi necietiis..

daisy777      Atkal tiek vainota sieviete!

Lauku apvidos, arī Viļakas apriņķī, vīri bieži vien aiziet vienkārši pie tās, kura uzliek galdā pudeli un pati arī piedalās dzertiņos - bez jebkādām smalkām matērijām. Tikai turēt gan nevajag - katrs pats savu laimi kaļ.

Par piederēšanu - aizķērās kāda vecticībnieku vīra teiktais: "Kāpēc es palīdzu savai sievai? Viņa taču ir daļa no manis, un, ja viņai sāp - sāp arī man, ja viņai grūti - grūti ir arī man."
Lūk, arī šīs sabiedrības trupēšanas iemesls - jebkādu morālu (reliģisku) pamatu trūkums.

ligitens      ari man ir rugta pieredze par to saistita ,bet ja ir jau ar to magiju saistits ,ko darisi tu ,vai sevi vel vairak velies sagraut taja visa

laukroze      noteikti vajag atrast sevī spēku un saņemties, jo tas ir liels trieciens, bet dzīve ar to nebeidzas..:) nekādas pieburšanas nelīdzēs, jo Tev pašai diez vai aizmirsīsies doma, ka vīrs ir piekrāpis..:( labāk rodi kompromisu attiecības ar vīru, izsāpi un, tad atradīsi jaunas attiesības, lai veicas!:)

vijgrieze3      Nav izslegts arī tāds variants , ka tavs vīrs jau ir iebarots - pēdējā laikā savairojušies ļautiņi , kas tikai tā spēj savas dzīves "nokārtot" . Ja tad mēģināsi vīram to visu ņemt nost , tad rēķinies , ka viņš var vienkārši sajukt prātā . Tas tā pavisam nopietni .

Just_      Par to, ka pamestā sieviete vainīga... Kā zināms, visas lielās mīlas, garīgās saskaņas un ūbersekši norimst apmēram pēc 2 - 4 gadiem, tad sākas normāla dzīve. Stulbi tie veči, kuri nevar savākt savus, piedodiet, daiktus biksēs pāris gadu "laimes" dēļ, padarot nelaimīgus vairākus citus cilvēkus. Domāt vajag ! (c) Bet tikai ar to galvu, kas uz pleciem.

ECO      ....tikai nesac pati noskaņoties pret vīru un bērnus noskaņot pret.....re kāds viņš...aizgāja no mums....nesdedzini visus tiltus....
Nezinu kādas ir jūsu attiecības, bet bērni ir bērni un tie ir daļa no vecākiem, kura neizbēgami sauc atpakaļ. Ja būsi pozitīva, seksīga un patikama.......visadi vēl var izveidoties......

sandrito      Lapsi..Kad tu nobriediisi kaa personiiba plus veel tavs asais praats un analiitikja speejas ,varbuut tu arii sapratiisi,ka ir lietas kas jaapienjem kaa aksioma un viss,aamen :)

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu