Dubultnieki.

Vai vēl kādam ir gadījies sastapt divus cilvēkus kas tik ļoti liidzinaas ar izskatu, darbiibaam otru cilvēku ka vareetu pat noturēt par dviiņiem?

Palomino      Es pati neesmu dubultnieku kādam redzējusi, bet ir gadījies, ka man pienāk klāt un uzrunā. Tā nu minutes pāris runā, bet es no izbrīna mēma, tad runātāja attopas pajautāt: "Vai! Jūs neesat Agita?!":))

slieks      Ir gan.
Man ir teikuši, ka manam brālēnam ir dubultnieks.
Svētdien pārliecinājos, ka tiešām ir. Gulēja viņš pludmalē 2 m no manis. Tas pats augums, tās pats matu griezums, tās pašas ūsas. Blakus blondīne. Ja nezinātu, ka brālēns jūrā, domātu, ka laiž pa kreisi un speciāli izliekas radus neredzam.
Tā var arī baumas rasties...

aluxx      nu ir .
un ko man tagad darīt ? skriet pie tevis atzīmēties !

Evia      bija reiz kuriozs - sēž telpā viens puisis, es eju garām, ieraugu šo, smaids man pa visu seju, un es šim skaļi un priecīgi čau!!! tas nabags, pavisam krēslā ierāvās un blisijās uz mani tāds sabijies. noreaģēju, vēlreiz pasmaidīju un gāju tālāk. puisis laikam nodomāja, ka šādi tur sveicina katru, kas iegriežas :)))) a es nodomāju, ka tas mans klasesbiedrs. 2010-10-07

divmetrigais      ceru nekad nesatikt,toc izkautos :D 2015-12-07

RRAGANA      Ir ir. Zinu, ka novadā dzīvo mana dubultniece. Neesmu satikusi, bet cilvēki 5 man teikuši...Var jau būt, ka papucis sagrēkojis, var jau būt...
Reiz Spicē labu brīdi sekoju kādai sievietei. Kamēr saņēmu drosmi, piegāju klāt un pajautāju vai viņa ir Daiga? Nebija. Daiga bija mana kursabiedrene, kuru nebiju redzējusi 10 gadus, dzīvoja Skandināvijā un ir ļoti īpatnēja izskata, lai tā vienkārši sajauktu...
2018-02-11

Jurijs1962Augums163      Visas un visi - radīnieki. Cilvece itkā attistījusies no 10 000 līdz 50 000 paaudzēs. Cik katrai/am latvietei/im bija priekšteču par, teiksim, kādām - tikai ! - 40 paudzēm ? Trillioni. Tik daudz cilvēku nedzīvojā visā pasaulē !

Vajadzjēja paprasīt telefona numuru, vēlāk, kādreiz, savēst kopā divas sievietes. Varbūt nav parāk līdzīgas neizskatītos - tā sieviete izskatījās kā jums atmiņā palikusi jaunā(ka) Daiga.

A eiropas cilvēka acīm visi japāņi- dubultnieki. :)
2018-02-11

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu