Doma........domas speeks.

Pastaav divi viedoklji attieciibaa uz veelmju piepildiijumu. Vieni saka, ka domaa to, ko Tu veelies un piepildiisies(domu speeks), otri - atslaabsti, tad viss notiksies! Tad kaa ir pareizaak.....?

tiritomba (2010-07-21 11:12)      cilvēx, es arī neesmu sacījusi, ka manas pārdomas der visiem. kā redzams, tad Tev pilnīgi noteikti ne. jebkurā gadījumā ja manas pārdomas tev neder, tad visticamāk, ka mei-bi Tev der kā uzlietas.

un vispār cilvēx, pēdējā laikā novēroju, ka esi gana probzīgs palicis. varbūt derētu izgulēties reižu par visām reizēm, m? tā vienkārši, - nolikt galvu uz spilvena un uz katru actiņu pa stundiņām 8. domāju, ka pietiks. arī prāts atslābs no "blusu" meklēšanas

cilvex (2010-07-21 11:26)      "es arī neesmu sacījusi"
Viņa arī nav sacījusi. Ko nu?
"pēdējā laikā novēroju"
Bet es novēroju, ka vasaras kļuvušas karstākas.(vārdi bez satura, mēģini vēlreiz, saturīgāk.:))
"varbūt derētu izgulēties"
Jau ilgāku laiku man ir lielisks miegs, kādreiz tā nebija. Ko vēl ieteiksi?
"prāts atslābs"
Paldies ne, vēlos lai tas asinas visu mūžu, bez kādiem atslābumiem.
To arī tev novēlu.:)

Jautriite37 (2010-07-21 12:46)      jā,domai ir spēks un izteiktajam vārdam!dažreiz nejauši izteikts joks pat pēc kāda laika realizējas:)tā kā ar jokiem arī joki mazi:)))
Lucy,ir cilvēki kam ir jārīkojas,bet ,kas tic un kas neiespringst uz rīkošanos ,tiem viss pienāk klāt pats no sevis:))))))

Melodija_Tava_sirdi_ (2010-07-21 13:48)      Pareizs ir gan viens,gan otrs apgalvojums...Jā,domām ir spēks - tās ir milzīgs.Mēs veidojam savas dzīves realitāti un notīkumus ar domām.Kādas mūsu domas - tāda arī dzīve un cilvēki tajā.Ārejais atspoguļo iekšējo!Pēc zinātnieku pētījumiem mūsu galvā,dienā rosās ap 60000 domu!Ej un sazin,kuru no tām piepildīt!:DD Tāpēc lai kaut kas piepildītos domām jābūt stiprā koncentrācijā uz savu mērķi.Savus mērķus der pierakstīt,jo tas ko rakstam aiziet uz zemapziņu - agri vai vēlu tās piepildīsies.Mums katrām jābūt sastādītām savas dzīves plānam - uz gadu,5 gadiem,10 gadiem!Un tad patiešām vajag atslābt - mēs savu izdarījam,visu noformulējam,dzīvei pavēstījam - kā būs,tā būs,esam gatavi pieņemt jebkuru notīkumu attīstības variantu.Piepildīsies - būs labi,nepildīsies - arī labi!Jo jā mēs drūžaini kaut ko vēlamies,esam jau pieķerušies domai,tas rezultātam - nekas nepiepildīsies!Maisīs mūsu iekšējā spriedze - nu kad,kad tad būs,es taču jau noticēju,nemitīgi domāju un tā...eh.blēņas laikam tas viss par to domas spēku!:DD Šāds nastroj tik attālinās rezultātu, vai vispār laupis istenošanos iespēju!
Tad vēl - mērķiem jābūt adekvātiem vietai,laikam,apstākļiem - nevar vēleties pēc gada palikt par Latvijas prezidentu vai vīrietis piemēram nekad nevares dzemdēt bērnu,cik stipri to nevēlētos!:)Tad noteikti arī jābūt kaut kādai darbībai,kas ir atkarīga no mums uz savu vēlmju istenošanos.Jābūt pacietībai - pa vienu dienu nekas nenotiek!Jābūt ticībai un atvertībai Augstakām - piepildīsies tikai tās,kas patiešām man ir vajadzīgs un Dievs labāk zin,kas tas būtu!Jāatceras - viss kas ir mūsu,nāk pie mums viegli!Nu kaut ka tā - jābūt balansā!Jāprot dzīvot spēlējot,viegli,ar pateicību par katru mirkli un notīkumu!Pret pateicīgiem cilvēkiem dzīve ir ļot

Melodija_Tava_sirdi_ (2010-07-21 13:49)      P.S.Pret pateicīgiem cilvēkiem dzīve ir ļoti dāsna!:)

SievieteMelnaa (2010-07-21 14:18)      Vieniigais, ko dara domas - attiista domaashanu. Ja cilveeks veelas kaut ko panaakt, tad ir nepiecieshama darbiiba.

viltiigaa_aknudesa (2010-07-21 14:24)      Parasti tas tā nenotiek visai ātri. Vo par provi puikas - no gadiem 12 sapņo pupus apčamdīt, tik par to vien domā, aber klāt tiek tikai ap 16, un arī tad tie žiperīgākie eksemplāri. Aber par džekpotu loterijā var vēl ilgāk domāt. ;(

lapsu_aacis (2010-07-21 15:23)      nepareizi uzstaadiiC jautaajums.

pareizi ir- dabuusi to,ko prasiiji, izpildiijumaa, kursh teU pienaakas. un NEKAD nebuus savaadaak.

muterite (2010-07-21 20:41)      Kad pienaaks iistais laiks, tad arii piepildiisies, ja buus lemts.

IKA_10 (2010-07-21 21:06)      Es neko neplānoju uz priekšu, bet ir domas, kas vienkārši ienāk prātā un drīz arī aizmirstās, un tās patiešām pēc kāda laika piepildās. Bet varbūt, ka tā vienkārši ir intuīcija....

sagan (2010-07-22 08:15)      pareizi- pirms miega doma par to ko velies, a no rita palaid domu, aizmirsti un atslabsti:-)

nlp, silva, transerfing....

mieru_tikai_mieru (2010-07-22 09:22)      Vispirms izvērtē savu pašreizējo dzīvi. Ja tajā jūties laimīga, apmierināta un esi sasniegusi baudpilnu piepildījumu it visā - tad piemērojams variants ATSLĀBSTi! :)
Ja kaut kas tomēr neapmierina, tad nu atslābšana nederēs, tad nāksies kaut ko darīt :))

Melodija_Tava_sirdi_ (2010-07-22 11:37)      Kaut_kur - čiks sanāk tāpēc,ka nav iekšā ticības procesam un tam,ka Tavas vēlmes piepildīsies!Nav pacietības!Tu parak saspringsti uz rezultātu,bet vajag iemīlēt un baudīt pašu processu un uz kādu brīdi aizmirst par rezultātu vispār!Tavas rindas pauž saspringumu "domā ļoti,ļoti un piepildīsies"....kļūda tajā "domā ļoti,ļoti"! Tiešām - atslābsti,dzīvo šeit un tagad,ar pateicību par to,kas Tev ir jau šodien!;)Starp citu Tevis minēta iepriekšējā topikā meditācija - ir ļoti labs veids,ka atslābt!:)

Sieviete Melnā - darbība jau sākas ar domām...jā galvā nav domas un vēlmes,nebūs arī darbības!Ir svarīgs balans - doma + darbība!

Undele (2010-11-17 23:57)      Palasi, graamatu par transerfingu, tad visu sapratiisi! :)

MrJones (2011-04-03 17:07)      Es teiktu jaa... domai ir speeks gan pozitivaa gan negativaa noziimee.. Reaalajaa sadziives dziivee mees taaka esam piebaazti ar dazhaadaam domaam... kaut kaadaa meeraaa visa apokaartyeejaa darbiiba atsaucas ari uz muusu domaam... jo speeciigaaka personiiba, jo veiksmigaak tiks ar to galaa. Citaadi radiisies tikai bardaks... doma,..lai cik speeciiga taa ari nebuutu zaudees savu speeku. Biezhi vien ir ari taa... itkaa es veelos TO, bet... zemapzinja pavisam ko citu...
Lai izvairiitos no bardaka..ATSLAABSTI - ta buutu vistuvaak patiesiibai... Take It Easy! Vizualizee ko veelies!... vairaak ieklausiies zemnapzinaa!
Dazreiz der vienkaarshi `autopilota` ieslegshana. :)

Persifona (2011-04-03 22:12)      Man tas domu spēks neiedarbojas. kad atmetu ar roku,kad vairs nevajag,tad notiek. Neko domu spēks nedara. Kārtējās muļķības.

cornette (2013-05-11 00:13)      Kā gudrā grāmatā Bībelē teikts - notiek pēc tavas ticības. Ja tu domā, bet netici -rezultāta nebūs, ja dari, bet netici - arī nebūs, bet tici, domā un dari - un viss notiks. :)

labriit (2013-05-12 18:15)      Domāt vajag, ja gribi ko sasniegt, saņemt, panaakt, bet nevajag par to skaļi runāt, citiem stāstīt.Man personīgi ir taads noveerojums.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu