Čiģānietes-zīlnieces.

Kāda ir jūsu attieksme,pret šīm zīlniecēm,čigānietēm,kuras staigā pa Rīgu un uzzīlē,viņām var ticēt,vai tas ir tīrais blefs,naudas izmangošana?

andzipa      nu nē,,, psihoanalītiķis točno psihi sakruķīs, bet čigāniete saka taisnību... nu jā, rociņu vajag apzerltīt, ...kam negribas nopelnīt:)

Lucy      Nezinu par tām kuras klaiņo pa Rīgu,bet zinu vienu čiganieti,esot visiem pateikusi precīzi.

irischka      nekad riigas ielaas neviena ziilniece nav seejusies klaat :) buus jaaskataas veeriigaak :D

irischka      orvalde, esmu, pat chigaanietes redzeeju, tik shamaas nekad nav veeleejushaas man uzziileet :))

nakc      vnk ignorēju

Kamija      Man viena 18 gados paziileeja... Veel joprojaam [vinjas teiktais] dziivot traucee :DD

PS Neiesaku!

funS      Čigānietei arī ēst grbās...tās no materiālās puses.
Patiesībā čigāniete programmē tavu dzīvi, gan pazitīvi: Tev būs laba sieva/vīrs, gan negatīvi: Tev neveiksies ar sievu/vīru... Daudzos cilvēkos šī doma paliek uz mūžu (pareģoja taču čigānite Rīgā pie autoostas) un cilvēks dzīvo līdz kapa malai ar sieviņu zelta gabaliņu vai vīru neveiksminieku...

mei_bi      Visu savu zūdīšanos metiet uz Viņu, jo Viņš gādā par jums.
Bet jūsu vārdi lai ir: jā, jā! nē, nē! Kas pāri par to, tas ir no ļauna. (Mateja 5:37).


...Dievs neuzlūko cilvēka vaigu, bet ikvienā tautā Viņam ir tīkams, kas Viņu bīstas un taisnīgi dzīvo. (Ap.d.10:34,35).
...Jo no sirds pārpilnības mute runā. (Lk.6:45).
Visu savu zūdīšanos metiet uz Viņu, jo Viņš gādā par jums.
Esiet skaidrā prātā, esiet modrīgi! Jūsu pretinieks velns staigā apkārt kā lauva rūkdams un meklē, ko tas varētu aprīt. (1.Pēt.5:7,8).
...Dievs lai piepilda jūs ar visu prieku un mieru ticībā, lai jūs kļūtu bagāti cerībā S v ē t ā G a r a spēkā. (Romiešiem 15:13).

aggy10      piekrītu paparbecinjai!
Cilvēks pats nevar izlemt ko darīt, tad nu gaida, ka kāds cits pasaka priekšā. Un tie, kam tiešām ir talants, pasaka to, kas varētu būt nākotnē, ja cilvēks neko nemainīs dzīvē, bet jebkurā mirklī taču var pieņemt krasus lēmumus.

Un cilvēkam jau tiešām "iesēžas" smadzenēs, ko viņam pasaka un daudziem tas ir iemesls neko dzīvē vairs nedarīt
2011-09-13

Arma      Man čigānietes parasti klāt nenāk, taču vienreiz Centrāltirgū jauna un skaista par varītēm piedāvājās zīlēt. Viss atrisinājās pilnīgi negaidot, jo, kad man apnika, ka viņa visu laiku nāk līdzi, apstājos un laipni, bet ļoti noteikti, skatoties viņai virsū, ar roku pastūmu viņu no sevis nost. Tajā brīdī viņa mainījās par 180 grādiem - vairs ne vēsts no uzstājības - čigāniete pagriezās un aizgāja. Otru reizi šo pašu metodi izvēlējos pilnīgi apzināti, kad viena čigāniete ieklīda pie mums darbā. Tad uzreiz smaidīju, gāju viņai klāt un grasījos pieskarties pie pleca. Rezultāts bija tieši tāds pats - viņa pat negaidīja, kad es pieskaršos, bet vienkārši aizgāja. Pēc tam kaut kur lasīju, ka pieskārieni ir viena no metodēm, ko izmantojot hipnotizētāji. Neprotu hipnotizēt, bet acīmredzot čigānietes šo metodi zināja un nevēlējās noskaidrot, kādas sekas var būt šādam pieskārienam. A varbūt es viņu acīs esmu no kādas nepieskaramo kastas.;) 2011-10-19

tiritomba_a      pie manis nenāk neviena. ne zīlēt, ne piedāvāt kaut ko pirkt.
mans skatiens esot neizturams - ne vienreiz vien esmu saņēmusi "komplimentu".
2011-10-19

arturo1963      Nu,taas kas uz ielas ziilee,taas vienkaarsi pelna naudu! Nenoliedzu,ka ir cilveeki ar sadaam speejaam,un cigaani vispaar ir nosleepumaina tauta,bet neticu,ka uz ielas stuura kas taads gadiisies.Taa buutu loterija!
Man viena nummerologe reiz peec dzimsanas datiem dazas personas noraksturoja taa,ka biju stipraa sokaa.Cilveeki bija loti tuvi,taa ka vareeju saliidzinaat.Kaa ´´kulaks uz acs´´!
Kaada mana radiniece,vecs tantuks,hobija liimenii aizraujas ar kaarsu liksanu.Kad nu pa retam saskrienamies,vina parasti izliek,man un veel kaadaiem man veelamajiem.Tad nu interesanti liidz naakosajai reizei paveerot,kas sanaak.Jaasaka,kaadi +/-60-70% sapas.
Sie cilveeki to dara prieka peec,naudu nenem,taa ka ieintereseetiibas nav.Man savukaart interesanti saliidzinaat faktisko dziives pluudumu ar saadu ´´mistiku´´.
2014-02-16

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu