Zīlēšana ar svārstiņu

Lūdzu nopietnas atsauksmes par zīlēšanu ar svārstiņu. Ir jāpaņem diegs vai sievietēm mats un jāiever adatā vai gredzenā un ar svārstiņu jāvienojas kā tiks nolasīta atbilde. Piemēram: pulksteņrādītāja virzienā atbilde bus Jā, pretēji pulksteņrādītājam atbilde Nē, bet uz priekšu atpakaļ kustoties "ne jaa, ne nee, atbilde netiek dota". Tad uzdod jautājumu par nākotni un gaida kā svārstiņš kustēsies un var iet cauri visiem datumiem un skaitļiem, piemēram, jautāt, vai apprecēsies šogad, naākamgad, vai 2015. gadā utt un pēc tam iet cauri katram datumam un svārstiņš dos atbildi pēc kustībām. Vai ar tādu zīlēšanu jums izdevās pareģot nākotni un vai sanāca precīzi? Vai tā tiešām ir precīza nākotnes pareģošana? Jūs varat iedomāties kādu konkrētu cilvēku un svārstiņam jautāt vai jums izveidosies attiecības, vai būs sex, vai viņa/viņš jūs mīl utt. rakstiet savu pieredzi un atsauksmes par zīlēšanu ar svārstiņu. Tā ir droša nākotnes pareģošana, ka notiks tā, kā saka svārstiņš? Lai neiespaidotu svārstiņa griešanos ar acu spēku, var aizvērt acis un atvērt pēc laika, lai tikai noalsītu rezultātu.

Papele      Svārstiņai obligāti jābūt dabīga materiāla pavadā (lins, kokvilna, vilna), bet visam jābūt 100% tīram. Un nekādi gredzeni, tikai un vienīgi konuss uz leju, labāk ja bumba+konuss!!

sana9      svārstiņu var kustināt ne tikai ar skatienu,mūsu domas arī to ietekmē,tāka nav jāpaļaujas uz pozitīvu rezultātu...:)

Sorcerer      Tas ir garš stāstāmais gabals, bet īsi mēģināšu apskaidrot tēzēm. Zīlēt ir pret Debesu Tēva Gribu. Ar svārstu var darboties tad, kad ir skolotājs, kas to zina kā dara, kā sakārtot savu aizsargkupolu caursistot ar šādu darbību. Zīlēšana pieder pie Debesu Tēva Tumsas Augstākiem Spēkiem. Līdz ar to ir Jārēķinās, kad esi sātanam jeb kārdinātājam dvēseli nodevis brīvprātīgi ar to rīkoties. Ar svārstu var darboties tikai tad, kad ir attiecīgs biolauka potenciāls, bet ar mazu, tas ir bīstami ne tikai veselībai, bet pat dzīvībai. Tas pats sakāms par āderu noteikšanu ar visādiem priekšmetiem rokās. Trīs Augstākie Debesu Tēva Spēki - Gaismas, Pelēkie, Tumsas jeb Kārdinātāja vada katru indivīdu, kad tas darbojas ar svārstu. Ir jāzina tāds fakts, kā garīgais sans pat skolotājam, cik tālu viņš drīkst tālāk nodot zināšanas. Garīgais sans tiek dots mentālā līmenī katram skolotājam, kad tas ir sasniedzis zināmu savas darbības pakāpi saziņā caur svārstu vai mentālā līmenī jeb domu. Debesu Tēva Gaismas Augstākie Spēki drīkst pateikt atbildi jebkuram interesantam priekš sevis ļoti svarīgiem un korektiem noformulētiem jautājumiem caur pareizticīgo 73. psalmu. Tas tiek minēts manās tēmās, Zelta laikmets. Miršanas laiki naf lemti zināt laicīgiem grēcinieka statusā esošiem indivīdiem, kas neprot peldēt pa dzīvi un nezina Debesu Tēva 19 Kosmiskā Izplatījuma Harmonijas likumus. Tie ir pierakstīti čennelinga seansos.

garaamejoshais      Es ar bijusho draudzeni sitaa ziileeju, sanaaca, ka mums buus divi beerni, puika un meitene..lieki teikt, ka nepiepildijaas:)

selnija_      Te jāpiekŗit Sorcereram, tā pamatā, detaļās neiedziļinoties. Šādu info ieguvu ne no viena viena cita avota.

martinika      Par zīlēšanu arsvārstu, ja nav nekādu pamatzināšanu, tad to labāk vispār nedarīt! Bet ir tā, ja māki sevi pietiekami labi aizsargāt, tad vari mēģināt, bet ne visiem daba to ir devusi! Cilvēkam ir jābūt dotām kādām spējām, lai viņš nespētu ietekmēt svārsta darbību, vai arī ir jābūt tik stipram, lai spētu norobežoties no vēlamās atbildes, bet domāt tikai par jautājumu! Tikai retajam svārsts rāda pareizas atbildes, nevis to, ko mēs vēlētos! Piemēram, es to daru jau no mazotnes, man tas ir paaudzēs pārmantots! Tas ir speciāls vara svārstiņš, kas iekārts baltā kokvilnas diedziņā! Atbildes man svārsts gan dod krietni savādāk, jo "jā"perpendikulāri man kustās no manis uz mani, "nē", gluži tāpat kā ar galvu mātu nē, bet nekonkrētās atbildes griež pa apli, kā arī ir atbildes, kur stāv svārsts uz vietas un nekustās, tas nozīmē, ka uz šo jautājumu atbilde nav jāsaņem, bet katram jau tas ir savādāk! 2010-07-06

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu