Zīlēšana internetā

Uzraksti zilniecei savu problēmu un viņa it kā pasaka par visu, neredzot cilvēku.
Vai kādam ir pieredze tādos pasākumos?

Ruxandra (2010-05-21 12:38)      Var gan ziilniece peec fotograafijas izziileet, bet tikai kaut kaadus elementaarus jautaajumus. Viss atkariigs cik vina ir speeciiga un vai vinai padodas saadas lietas.

Anciite (2016-04-25 15:54)      Pārskaiti naudu. 30.00 EUR būs gana. Uzraksti man. Pastāsti par savu problēmu un es Tev pateikšu visu, visu, ko vien vēlies.. :))))))))) Par slikto nerunāsim. Tikai par labo, skaisto, cerību nesošo.. :)))))))))))))))))))))))))))))))
Murdziņš.

mazina_mazina (2016-07-19 00:15)      Visu, kas cilvēkam būtu par sevi jāzina, viņš var uzzināt pats, bez neviena pesteļotāja palīdzības. Ietaupās nauda un palielinās ticamības moments arī. Vajag izkopt sevi un sākt uzticēties saviem lēmumiem un uzņemties atbildību par izdarīto. Par citiem mēs zinām tik, cik ir vajadzīgs, nav patoloģiskas vajadzības jaukties citu dzīvēs un kaut ko manipulēt- pašiem ar sevi vispirms jātiek galā. Ja cilvēks meklē kādu papildus atbalstu, norādes dzīvē, vajag tikai rūpīgāk apskatīties, kas notiek un visas norādes būs skaidri saprotamas.

chaachaa (2016-07-19 15:30)      Ir daudz dzirdēts šajā sakarā. Protams, kad skaties attiecīgus raidījumus, apziņa grib noticēt, bet realitāte iezogas un saka, ka tas viss ir b/s sērija. Ir jau kaut kas, ko viens cilvēks redz vairāk un cits nē. Ticēt vai nē - katram pašam ļauts to darīt. Bet iespējas ietekmēt likteni, dzīves virzību ir, un ir pat speciālas lietas, ko dara - specifiskos datumos un laikos, katram tie ir individuāli, pārvelk līnijas uz rokām; ir dzirdēts, ka dažu valsts vadoņu, vēstures ir pārrakstītas tikai tāpēc, lai astroloģiski tie būtu dzimuši citā laikā, pat aizturētas dzemdības utt utt.
Izlemt katram pašam nākas, vai viņš tic vai nē. Fakts paliek viens - ir cilvēki, kas var pateikt, bet arī tas savā veidā, ko pasaka, ir neapzināta pašam sevis programmēšana uz šo rezultātu. Jā, iejaucoties daudz ko var mainīt, bet arī maksa par to, ka izmainīsi ceļu, nav no mazākajām. Karmiski viss iet un atnāk atpakaļ.
Tāpat, šeit jāpiemin placebo efekts, tikai nedaudz gan citādā veidā, kā to piesauc medicīnā, bet tāpat, arī tas šeit pastāv :) Iedvesmošana un sevis noskaņošana pašam tas neizdodas tik labi, bet citam, no malas, sanāk labāk. Krievijas TV šovos redzētais pārsteidz, jo.. ir cilvēki, ir, bet... īstens ekstrasenss nekad par saviem pakalpojumiem neņems naudu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu