Mājas gariņš

Vai esiet saskārušies ar mājas gariņu?
Vai kaut ko, kas ir blakus, bet nav izskaidrojams.... it īpaši naktī viņš ir tuvumā, to var sajust.:)) Tas gan laikam uz vecām mājām attiecas, dzīvokļos diez vai ir jūtamas kādas esnerģijas....:))

Emiilija2      man svārki pazuduši, nu meklē kur gribi, saprastu vieni, bet 3 uzreiz, lai cik tas divaini neliktos, ceru, ka atgriezīs kaut kad atpakaļ, galvenais, lai nepaliek par maziem man!

bet jauku, miļu gariņu man laikam vajadzētu, arī dzīvoklī, kam čukstēt noslēpumus

migdala      Gadās arī dzīvokļos. Mums te vienā centra mājā pa dzīvokļiem viens klīst. It kā jauks, labi sadzīvojam, bet brīžiem viņam sagribās visādus stiķus taisīt, piemēram naktī apgulties blakus. Sajūta visai baisa.

slieks      Dažreiz vēlu vakaros, kad apkārt viss kluss, var dzirdēt, kā bufetē džinkst glāzes... dzin, dzin, dzin... Māsīca, kas reiz palika pa nakti, nobijās ne pa jokam. Viņa tikai nezināja, ka vienu kvartālu tālāk iet dzelzceļš, kuru citādi ne redz ne mana. Vibrācijas izplatās tālu, it sevišķi vecās koka mājās to jūt. Bet ir bijuši arī neizskaidrojami trokšņi, es tad paklauvēju pretī - čau, čau!

Jautriite37      ir ir,mums te arī dzīvoklī ir vairāki mājas gariņi:))))

art_deco      Mājas klusākajā kaktiņā viņiem var nolikt cienastu - vislabāk kaut ko saldu spīdīgā papīrītī (protams, ka fiziski neko neēdīs, bet uzņems garīgo enerģiju).

Lucy      Zinu vienu vecu māju kurai 300.g un tur notiek visādi brīnumi,gan staigā naktī pa bēniņiem,gan apkārt skraida bezgalvainais un biezi ir pazudušas mantas...bet personīgi kad esmu es tur,neko nēēsmu dzirdējusi:DDDDDDD
Nezinu,ticēt vai nē,jo to stāsta neviens viens tur dzīvojošais.....

effy      ja jums liekas, ka mājās dzīvo gariņš, tad mēģiniet ar to sadraudzēties. izdomājiet vietiņu, ku šad tad viņam nolikt kādu našķīti, piena krūzīti utt. lieciet ar domu, ka tas ir mājas gariņam. pēc tam gan to visu vajag mest ārā, jo enerģētiski tie būs tukši produkti.
ja ar mājas garu sadraudzējas, tad viņš var palikt par īstu svētību mājās. parūpēsies gan par mājas, gan tās iemītnieku labklājību. pasargās māju no sliktiem cilvēkiem.

enderlin      reizi gadā nopērku Rimi mājiņas tiem mājas gariņiem, tad viņi uz pāris mēnešiem pazūd:D

Smailite      Vienai kundzei , kura atbrauca dzīvot pie meitas, gariņi naktīs koda ausīs un raustīja aiz deguna, lēkāja pa gultu. Viņi bija nemierā, ka istaba vairs nav tukša. Viņai bija šoks, domāja , ka jūk prātā. Kundze bija sadegusi pat baznīcas sveces. Pastāstīju, ja dara blēņas, vajag parunāties un atstāt saldumus. Līdzēja :) 2010-07-17

amis1971      Mazāk pīpē zālīti, tad viss būs štokos:))) 2010-08-08

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu