vīrietis vēzis + sieviete zivs

Sveiks, man interesē kā Tu sevi varētu raksturot, kā Vēzi ( pēc horoskopa )vai tā taisnība , ko par jums raksta. Pati esmu zivs un visur raksta, ka mūsu zīmes ir saderīgas, vai tā ir ? Vai Tu esi pazinis kādu Zivi un kādas bija jūsu attiecības ( saskarsme )? Pati uz to visu skatos skeptiski, bet tomēr, jo iepriekšējās attiecības izjuka un palasot horoskopu, mums nebja nekādu saderību.

profesijaprincese    1 Veezis + zive = zivtele nodzeeraas, bija arii neuzticiiga savam viiram Veezim...
Jaa veezhi ir uzticiigi, vismaz to var teikt par viirieshiem.
2010-11-21

zhuzhuu      viss ir individuāli, un atkarīgs no personības attīstibas līmeņa- cik spilgti izpaužas horoskopā noteiktās raksutra iezīmes.
esmu zivs.. pēc pieredzes- ar vēžiem saprotos tāpat kā ar citām zīmēm.
2011-03-16

nothing_sweet  1 2 Man kā sievietei Zivij - ir pārāk garlaicīgi ar vīrieti Vēzi. Viņi ir pārāk maigi un neizlēmīgi, man tomēr patīk vīrišķīgāki vīrieši :) 2011-05-17

TAKA2      man vīrs vēzis, dēls vēzis, otrs dēls zivs, meita zivs, otra meita skorpions, bet pati esmu skorpions. Visi esam ūdens zīme. Vīra māte ir zivs.
Abi vēži ir līdzīgi. Ļoti praktiski / kad iemācas tikt galā ar slinkumu, tad strādīgi. Labi prot remontēt, meistarot, pat izdomāt risinājumus un praktiskas lietas jautājumos un darbos, par kuriem ir tikai ieskats. Prot jokot un pateikt taisnību tā, ka tikai ar intuīciju var atšķirt, kas ir domāts. Pamatā mājās dzīvotāji, ja nav darbos. Satikt un sadzīvot viegli, ja prot uzminēt viņu domas, vēlmes- priekš manis, intuīcijas, sensoro spēju attīstīšana. Lieki nerunā.
Savukārt man zināmās divas zivis sievietes ir diametrāli pretējas. viena ir februāra- vēsa, neizlēmīga, lēna, bet citādi sabiedriska, prot visādus radošus darbus. otra-marta- ļoti ātra, kustīga, noteikta, jautra, izpalīdzīga, sabiedriska, bet radošajā vāja.
Zivs-dēls- praktisks, strādīgs, gādīgs, noteikts.
Zivīm raksturīgi- mierīgi uzklausīt, apgriezties otrādi un ar asti sadot pa muti. bet tikai tad, ja tiek nokaitinātas.
Vērā jāņem arī dzimšanas gads, jo tas arī nosaka saskarsmes īpatnības. Reti kuras zīmes sader kopā, ja dzimušas vienā gadā. Mēs kā Kazas- badamies. Mani Gaiļi vai nu ietur distanci, vai skaidro , kurš galvenais. Suns visus miermīlīgi gana.
2011-05-18

picirilla      Laikam jau dažādi tie vēži... cik zinu - tiešām rāpjas caur aizmuguri uz priekšu jeb - viss vai gandrīz viss nāk grūti , ar lielu līkumu ... reti kad pa taisno uz priekšu , un ātri un uzreiz reti kaut kas pielec... Laikam man būs ne tie vēži ne tajā kulītē pagadījušies ... :-( 2011-06-08

Hiroshima      Sader tik tādā gadījumā, ja zivs ir jaunava :D Ļoti nesaderīgs variants. Es ieteiktu ticēt loģiskai analīzei, laika pārbaudījumiem un, ja ir tāda vēlme, tad psihomatricai, jeb numeroloģiskajai analīzei, lai izpētītu katra potenciālās ievirzes. Pēc tam tik atliek loģiski izskaitļot - samierināsies ar trūkumiem, jeb nē, jo vēzis nav iespaidojamā horoskopa zīme, zivis viņu kaitinās, atticīgi ir jāpieņem vēzis tāds kāds tas ir, citādi var uzreiz tīties prom - būs krahs. 2011-06-18

Nelly7    1 Saderība lieliska,daudz kopīgu īpašību un interešu.Pati esmu zivs un labāku partneri par vēzi nevaru iedomāties. 2012-10-24

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu