Kā pievilkt veiksmi - noraidīt neveiksmi?

Pamēgināju to pats izdarīt- snāca!!!!! tagat to daru pec vajadzības, citem arī mēgināju. Zinu kajādara!!!! Varbut var kāds padalīties ar pieredzi?

rudmiese      Žēl gan, ka izlielījies, bet ar savu pieredzi nepadalījies...
Problēma ir tā, ka tad, kad esi tajā bēdu ielejā, ir grūti smaidīt, justies laimīgam un veiksmīgam, un domāt pozitīvi. Tādēļ jau ne visiem un ne vienmēr sanāk.
P.S. Vivis, ir bijusi situācija, kad vajadzēja aprēķināt hipotenūzu. Ļoti noderīga lieta, ja to zina! :)

Vivis      Rudmiese! Es par to, ka veiksme noderētu ikdienā. Kā iztikt bez neveiksmēm arī būtu labi zināt, nemeklējot padomus internetā vai OHO. Savukārt to hipotenūzu, kad savajadzēsies aprēķināt, tad patiesi zinātu, kur meklēt - neba jau katru dienu to vajag:)

SievieteMelnaa      Ja jau par filmaam, tad noskatamies velreiz Forestu Gampu, jo taa ir vieniigaa reaalaa filma par to, kas ir VEIKSME (tautaa saukta par "cuuceni") un ko ar taas paliidziibu dziivee var sasniegt. Cilveex, nu kaa tu shitaa - nav un nav? Veiksme ik pa briidim lielaas un mazaas lietaas gadaas jebkuram. Es to defineeju kaa - gadiities pareizajaa vietaa pareizajaa laikaa. Bet ja kaads patiesi iedomaajas, ka var ietekmeet veiksmi, tad naakamais pazinjojums buus - es esmu dievs :)

gultaskaraliene      Viss notiek mūsu prātos! Kas vienam varbūt liekas veiksme, citam tā nemaz nešķitīs. Katram jāzin, ko viņš vēlās un uz to jātiecās. Rezultāti neizpaliks! Tikai jādara to pareizi!

vnk_jauka      ja nebūtu neveiksmes, nezinātu, kas ir veiksme!! 2010-06-21

dabonams      Ha,man arī sanāca.Agrāk es maksāju,tagad man maksā,vai nav veiksme. 2011-06-22

senga      Domāt pozitīvi..veiksme būs !!! 2011-11-01

jurks      To varētu salīdzināt ar veikalu. Tu ienāc veikalā un iekāro mantiņu, kas ir dārgāka nekā atļauj tavs budžets, ko darīt???? Var ņemt aizņēmumu- ātro kredītu, parasti tā arī notiek, bet, kā jau mēs labi zinām, iekārotā un iegādātā lieta jau sen mētājas kaut kur stūrī vai miskastē, bet naudiņu maksāt vēl jāturpina ilgi un regulāri!!!!!! Kā likums- vienmēr ir tā, ka tas, ko mums, šķietami, tik ļoti nepieciešams, pārsniedz mūsu ekonomiskās iespējas uz to brīdi!!!!!!! 2020-11-12 11:37

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu